icon

SÚŤAŽ pokračuje – vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!

radka_pribinacek
Moderátor
2. nov 2017

Vyhrajte lampičku od Pribináčka, tá vyženie z detskej izby vsetky nočné strašidielka!
Stačí, keď nám do komentárov vložíte obrázok, ako si vaša ratolesť představuje tak zvaného Kabátovca nočného alebo iné strašidielko.
15 najzaujímavejších príspevkov odměníme lampičkou. A pokiaľ by ste neuspeli, o lampičku si môžete zasúťažiť aj na stránke www.pribinacek.sk!

SÚŤAŽ  pokračuje – vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!
tomimia
3. nov 2017

Moje obe deti sa neskutocne boja tmy.Tomasko ma uz 11rokov a dodnes ked ide spat tak ho ukladam do postele a musia mu svuetit dve lampicky.Jedna je pri dverach a druha pri hlave.Ked zaspi tak mu ich idem zhasnut a onedlha sa precitnem a znovu mu svietia.Ma velky strach s bubaka kt.bude kracat hore schodami.Neviem mu to stale vytlct s hlavy.Mia ma 16 mesiacov a tiez spavame pri malej lampicke.Ked ju chcem zhasnut hned sa preberie a kruti sa a mrnci pokial ju znovu nezaznem.A neskutocne sa boji cierneho oblecenia.Ale na pastelkach hlada len ciernu farbu.Dokonca si aj pery nafarbila niejeden krat na cierno.

blbovina
3. nov 2017

Moji mali chlapci a vnucatka maju za strasidlo toto. Ale lampicka do izbicky by velmi potesila. Najmladsi syncek ma 4rocky a velmi sa boji tmy a samoty. Najviac zo vsetkych.

koriblik
3. nov 2017

Nas skoro 5rocny sa teraz zacal bat v noci, hlavne ked hracky nesprace, tak sa boji ze chodia a odidu ... aa takto sme sa strasili v obchode 🙂

fia232
3. nov 2017

My ešte len snívame o kocurikovy 😍

skarletkakatka25
3. nov 2017

Naša malá 4rocna dcérka sa strašidiel vôbec nebojí,práve naopak,rada ich kreslí a myslí si,že sú milé.ale lampicka by potesila

martinkaha
3. nov 2017

@ghelena čo je rupsak?

ghelena
3. nov 2017

@martinkaha batoh

greta123
3. nov 2017

U nás sa strašidlu hovorí "BUBO" a takto si ho predstavuje môj 3,5 ročný synovček Riško. Lampička by ho veľmi potešila, mám aj ďalších adeptov, ktorým by urobila pribináčikova lampička veľkú radosť...😀

martinkaha
3. nov 2017

@ghelena ahaaaa, ruksak si myslela 😀

dracikdrahosko
3. nov 2017

Náš malý sa tmy ešte nebojí, má len 20 mesiacov, skôr máme problémy s tzv. separačnou úzkosťou, synček sa bojí, keď mama odchádza z miestnosti a nevidí ju... Ale lampička by potešila, hodila by sa do izbičky nášho šidielka, ktorú sa práve chystáme zariadiť. Ako ho poznám, drobec by si ju brával ešte aj do postieľky. Lebo ak si niečo obľúbi, chodí s tým aj spinkať🙂

marianna775511
3. nov 2017

Naša malá si najskôr spravila skicu ako podľa nej taký Kabátovec nočný vyzerá a potom sme ho vytvorili. Podľa nej by mal mať jednoznačne hlavu medveďa.

melesmeles
3. nov 2017

@radka_pribinacek Toto su priserky, ktore vyraba moj syn Misko (5 rokov) s pomocou tavnej pistole. Mame ich uz poriadnu zbierku a stale pribudaju. Nie su to vsak priserky, ktore strasia deti, ale naopak im pomahaju prekonat ich strach, choroby a davaju odvahu. 🙂

decembrovciatko2015
3. nov 2017

Tak takto vraj vyzera "Bobak" podla nasho 2 rocneho sidla😊

lenka93542
3. nov 2017

Mojho syna som vyzvala aby nakreslil ,, Kožkára,, avšak hned zakazal malovať kožkára
, lebo že sa ho nebojí,,,, ale ja viem ako to je 🙂
Je mi luto ale moj syn má taký strach z kožkárov že nemožeme sa zucastnit....lebo nemam kresbu..:P

annie13
3. nov 2017

Nevieme este kreslit ale z lampicky by sme mali obrovsku radost, nakolko sa v noci bojime

henikav
3. nov 2017

Tu je nase male strasidielko, my sa veru strasidiel nebojime, ale pre istotu mame vzdy zapalene nejake male svetielko 😉 Tu sme boli v halloweenskom sprievode pytat cukriky a kto nedal, tomu sme povedali ze ho budeme vecer strasit. Mali ste vidiet s akym odusevnenim sa strasidielkam rozdavali cukriky, taaak velmi sa ich vsetci bali 😉

5759
3. nov 2017

Lampa by potešila, konečne by sme sa s manželom, aj sami v spálni vyspali😍😘

katjaa44
3. nov 2017

Aj my sme sa rozhodli zapojiť do súťaže lampička od Pribináčka by nás veľmi potešila keďže synček v tme nezaspí 🙂

hikokk
3. nov 2017

Toto je nase strasidlo🙂, a podla syna sa podoba na mna 🙂

suhajka77
3. nov 2017

Takto vyzeram po noci plnej strasidiel! Pomoc lampicka od Pribinacika!

zuzina24
3. nov 2017

Lukaško bude mať iba rok a pol takze ešte nevie kreslit. Bubaka sa ani tak neboji ale Tmy sa veľmi bojí, vždy musí mať zapnutý aspoň televízor keď ide spať, ked sa zobudí v tme veľmi plače že nás nevidí. musí mu tam vždy, niečo svietiť. čoskoro sa sťahujeme tak by nás veľmi potesila lampicka pribinacika do novej izbičky keďže televízor už bude v obývačke, márne zhaname aj plysaka pribinacika, jogurty zbožňuje, ukazuje na macka a potom sa z kelinkom hrá. Občas keď niečo zlé urobí tak ho postrasim no no príde bubák,tak sa smeje a pozerá hore do kúta ako aj dnes pri raňajkách 🙂

adulka25
3. nov 2017

U nás býva tzv. “lietajúci bobo” čo sa skrýva všade kde je zhasnuté a berie deťom hračky keď spia, podľa môjho 4 ročného Kubka 😂 a keby ste nevedeli tak robí takto 😂

olisova
3. nov 2017

Ja sa snažím mojim bambulkam vždy vysvetliť, se strašidlá a bubaci nie sú.Moje babi zaspavaju pri lampičke tak nam to funguje uz sedem rokov.👍

zuzina24
3. nov 2017

Lukaško kreslil bubaka 🙂 prvý krát držal pastelku v ruke toto si dám zaramovat 🙂

patrica8
3. nov 2017

Strasidlo nasho 4r, ktoremu kreslenie velmi nejde, "talent" zdedil po mne 😂😂😂 to v strede je brucho s pupkom a ma aj obocie 😅

radka_pribinacek
autorModerátor
3. nov 2017

@hikokk taky máte taková roztomilá zelená ouška? 😅😊

radka_pribinacek
autorModerátor
3. nov 2017

@lenka93542 jasné, však můžete zkusit vyhrát lampičku na webu pribinacek.sk 🙂

majcurik22
3. nov 2017

Strasidla mojej starsej dcery: Jedno je "dobre" strasidlo ktore ju v noci aj prikriva a to druhe ju strasi... Dokonca ked ho nakreslila tak sa rozplakala lebo ju nastrasilo. Kocurikova lampicka by ju veeelmi potesila, ona sa tmy velmi boji a strasidla mame vsade kde je tma aj cez den...

hikokk
3. nov 2017

@radka_pribinacek asi áno, keď sa to strašidlo podobá na mna 😅

viera1852
3. nov 2017

Toto je dielko našeho Marka 4 r., Vystrihli sme, vymaľovaľ
strasidielko a vraj má aj meč!
Tak ty strašidlo rýchlo odleť preč! Lampička kocirika by sa mu páčila,
v izbičke by mu pri zaspávaní svietila.