SÚŤAŽ pokračuje – vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!
Vyhrajte lampičku od Pribináčka, tá vyženie z detskej izby vsetky nočné strašidielka!
Stačí, keď nám do komentárov vložíte obrázok, ako si vaša ratolesť představuje tak zvaného Kabátovca nočného alebo iné strašidielko.
15 najzaujímavejších príspevkov odměníme lampičkou. A pokiaľ by ste neuspeli, o lampičku si môžete zasúťažiť aj na stránke www.pribinacek.sk!

Naša malá 4rocna dcérka sa strašidiel vôbec nebojí,práve naopak,rada ich kreslí a myslí si,že sú milé.ale lampicka by potesila
@ghelena čo je rupsak?
@martinkaha batoh
@ghelena ahaaaa, ruksak si myslela 😀
Náš malý sa tmy ešte nebojí, má len 20 mesiacov, skôr máme problémy s tzv. separačnou úzkosťou, synček sa bojí, keď mama odchádza z miestnosti a nevidí ju... Ale lampička by potešila, hodila by sa do izbičky nášho šidielka, ktorú sa práve chystáme zariadiť. Ako ho poznám, drobec by si ju brával ešte aj do postieľky. Lebo ak si niečo obľúbi, chodí s tým aj spinkať🙂
@radka_pribinacek Toto su priserky, ktore vyraba moj syn Misko (5 rokov) s pomocou tavnej pistole. Mame ich uz poriadnu zbierku a stale pribudaju. Nie su to vsak priserky, ktore strasia deti, ale naopak im pomahaju prekonat ich strach, choroby a davaju odvahu. 🙂
Mojho syna som vyzvala aby nakreslil ,, Kožkára,, avšak hned zakazal malovať kožkára
, lebo že sa ho nebojí,,,, ale ja viem ako to je 🙂
Je mi luto ale moj syn má taký strach z kožkárov že nemožeme sa zucastnit....lebo nemam kresbu..:P
Tu je nase male strasidielko, my sa veru strasidiel nebojime, ale pre istotu mame vzdy zapalene nejake male svetielko 😉 Tu sme boli v halloweenskom sprievode pytat cukriky a kto nedal, tomu sme povedali ze ho budeme vecer strasit. Mali ste vidiet s akym odusevnenim sa strasidielkam rozdavali cukriky, taaak velmi sa ich vsetci bali 😉
Lampa by potešila, konečne by sme sa s manželom, aj sami v spálni vyspali😍😘
Lukaško bude mať iba rok a pol takze ešte nevie kreslit. Bubaka sa ani tak neboji ale Tmy sa veľmi bojí, vždy musí mať zapnutý aspoň televízor keď ide spať, ked sa zobudí v tme veľmi plače že nás nevidí. musí mu tam vždy, niečo svietiť. čoskoro sa sťahujeme tak by nás veľmi potesila lampicka pribinacika do novej izbičky keďže televízor už bude v obývačke, márne zhaname aj plysaka pribinacika, jogurty zbožňuje, ukazuje na macka a potom sa z kelinkom hrá. Občas keď niečo zlé urobí tak ho postrasim no no príde bubák,tak sa smeje a pozerá hore do kúta ako aj dnes pri raňajkách 🙂
Ja sa snažím mojim bambulkam vždy vysvetliť, se strašidlá a bubaci nie sú.Moje babi zaspavaju pri lampičke tak nam to funguje uz sedem rokov.👍
@hikokk taky máte taková roztomilá zelená ouška? 😅😊
@lenka93542 jasné, však můžete zkusit vyhrát lampičku na webu pribinacek.sk 🙂
@radka_pribinacek asi áno, keď sa to strašidlo podobá na mna 😅

Moje obe deti sa neskutocne boja tmy.Tomasko ma uz 11rokov a dodnes ked ide spat tak ho ukladam do postele a musia mu svuetit dve lampicky.Jedna je pri dverach a druha pri hlave.Ked zaspi tak mu ich idem zhasnut a onedlha sa precitnem a znovu mu svietia.Ma velky strach s bubaka kt.bude kracat hore schodami.Neviem mu to stale vytlct s hlavy.Mia ma 16 mesiacov a tiez spavame pri malej lampicke.Ked ju chcem zhasnut hned sa preberie a kruti sa a mrnci pokial ju znovu nezaznem.A neskutocne sa boji cierneho oblecenia.Ale na pastelkach hlada len ciernu farbu.Dokonca si aj pery nafarbila niejeden krat na cierno.