SÚŤAŽ – Vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!
Vyhrajte lampičku od Pribináčka, tá vyženie z detskej izby vsetky nočné strašidielka!
Stačí, keď nám do komentárov vložíte obrázok, ako si vaša ratolesť představuje tak zvaného Kabátovca nočného.
15 najzaujímavejších príspevkov odměníme lampičkou. A pokiaľ by ste neuspeli, o lampičku si môžete zasúťažiť aj na stránke www.pribinacek.sk!

Moj Olicek (2r) sa zatial len uci kreslit a jeho umelecke diela mozte vidiet na obrazku. Zato vsak,vzdy ked sme vonku vratime sa s listim,konarikmi,gastanmi a vsetkym moznym co najdeme 😊 tak sme si vyrobili strasiaka na dvere aby vystrasil vsetko zle,co by sa k nam chcelo dostat. Ano lampicka by ho potesila,miluje svetla akekolvek a pri zaspavani musi mat male svetielko zapnute. Drzime palce nam aj vsetkym
@wonderwoman32 zkusit lampičku vyhrát můžete i na webu: http://pribinacek.sk/kocurikova-lampicka 😉
@radka_pribinacek ja viem, že sa to dá 🙂 len toto je také milé vždy na koníku, že sa majú zapojiť maminky s už detičkami a pre nás čakateľky je potom klasika súťaž..
Na nás útočia 2 bu-bu-buuuu-báci, jeden veľký a druhý malý 😉....ja sa bojíííím, neviem ako ty Radka @radka_pribinacek 😨...
@purinkaa uuuuu, velmi! 👻
Nasa slecna este nevie kreslit ale lampicka by nas potesila.
Kedze od mala zaspavame pri malom svetielku a v poslednej dobe sa stáva, že s malým 1,5r. odpadne aj mama a samozrejme nočná lampa svieti potom až do rána.... Tak reku hovorím malému, rád kreslíš (zatiaľ carbe) ideme sutazit. Nakreslime toho bubaka pre ktorého niekedy v noci plačeš.Malý celý nateseny že vyťahujem papier a farbičky....Tak vidím,že pekne si kreslí a ja využívam túto vzácnu chvíľu....
Bola som preč fakt len 2 minúty a bubak skončil na stene.....😨 hmm no nevadi moja chyba🙄 akurát bol čas olovrantu,tak sme si dali jogurt,dala si aj mama.Aspon bude viac kódov do súťaže. 😉
@radka_pribinacek dakujeme za moznost zasutazit si o tuto krasnu lampicku.prostrednej dcerky som sa opytala,ako si predstavuje bubaka kabatovca nocneho.s nadsenim povedala ze mi ho nakresli,no po minute pribehla s placom,ze ona toho bubaka jednoducho nemoze nakreslit,lebo sa strasne boji 😔 ale ako nahradu nakreslila luku s kvietkami 🙂
Pribinacik milujeme,
kazdy den aspon jeden zjeme.
Velky strach z tmy mame,
s kocurikovou lampickou ho isto zdolame!
Uz ziaden bubak v izbicke,
vsetky zmiznu vdaka tejto lampicke 😍
@simaxxx jej aj mi mame take
radka_pribinacek prosim,zmazete nam ten prispevok bez fotky,dcerka omylom mi odklikla skor ako som dala foto ☹...plati ten prispevok hned pod tym,s fotockou od nej co kreslila pre braceka...dakujeme 😉

Náš bubák by mal dlhý čierny kabát a na hlave svetielkujúce oči a stráááášne veľké zuby. Simeonko ho bohužiaľ nakresliť nechce, lebo mi povedal: Maminka, kresliť nebudem a nechcem, lebo sa mi bude v noci snívať a ja sa ho budem báť :( Aj túto noc mal zlý sníček a musela som ho držať za ručičku.
Lampičku by veľmi túžil vyhrať, za kódiky sa nám zatiaľ nepodarilo a jeho obľúbená sa mu už pokazila. Tak by sa veľmi potešil.