icon

SÚŤAŽ – Vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!

radka_pribinacek
Moderátor
1. nov 2017

Vyhrajte lampičku od Pribináčka, tá vyženie z detskej izby vsetky nočné strašidielka!
Stačí, keď nám do komentárov vložíte obrázok, ako si vaša ratolesť představuje tak zvaného Kabátovca nočného.
15 najzaujímavejších príspevkov odměníme lampičkou. A pokiaľ by ste neuspeli, o lampičku si môžete zasúťažiť aj na stránke www.pribinacek.sk!

SÚŤAŽ – Vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!
livinka1111
2. nov 2017

Náš bubák by mal dlhý čierny kabát a na hlave svetielkujúce oči a stráááášne veľké zuby. Simeonko ho bohužiaľ nakresliť nechce, lebo mi povedal: Maminka, kresliť nebudem a nechcem, lebo sa mi bude v noci snívať a ja sa ho budem báť :( Aj túto noc mal zlý sníček a musela som ho držať za ručičku.
Lampičku by veľmi túžil vyhrať, za kódiky sa nám zatiaľ nepodarilo a jeho obľúbená sa mu už pokazila. Tak by sa veľmi potešil.

petulda333
2. nov 2017

Moj Olicek (2r) sa zatial len uci kreslit a jeho umelecke diela mozte vidiet na obrazku. Zato vsak,vzdy ked sme vonku vratime sa s listim,konarikmi,gastanmi a vsetkym moznym co najdeme 😊 tak sme si vyrobili strasiaka na dvere aby vystrasil vsetko zle,co by sa k nam chcelo dostat. Ano lampicka by ho potesila,miluje svetla akekolvek a pri zaspavani musi mat male svetielko zapnute. Drzime palce nam aj vsetkym

radka_pribinacek
autorModerátor
2. nov 2017

@wonderwoman32 zkusit lampičku vyhrát můžete i na webu: http://pribinacek.sk/kocurikova-lampicka 😉

wonderwoman32
2. nov 2017

@radka_pribinacek ja viem, že sa to dá 🙂 len toto je také milé vždy na koníku, že sa majú zapojiť maminky s už detičkami a pre nás čakateľky je potom klasika súťaž..

lucik1707
2. nov 2017

Keďže náš Miško nemá ešte ani 2 rôčky 😊 maľuje zatiaľ tak kadejako 😊zatiaľ ani netuší, čo to strašidlo vlastne je 😀 aj keď vždy, keď večer zaspí má zapnuté svetielko, takže by nás výhra lampičky veľmi potešila 😊
A takto vyzerá náš výtvor 😊

purinkaa
2. nov 2017

Na nás útočia 2 bu-bu-buuuu-báci, jeden veľký a druhý malý 😉....ja sa bojíííím, neviem ako ty Radka @radka_pribinacek 😨...

evulienkaslx
2. nov 2017

bubulaka si Emka predstavuje ako na obrazku, ale nebojime sa, mame radi Halloween , aj tekvicky vyrezávame 🙂

lichi22
2. nov 2017

Kabatovec nocny ocami nasho stvorrocneho Samka...🙂 my mame doma pod postelou schovaneho boba...😖

radka_pribinacek
autorModerátor
2. nov 2017

@purinkaa uuuuu, velmi! 👻

kapurka270
2. nov 2017

Nasa slecna este nevie kreslit ale lampicka by nas potesila.

majocka24
2. nov 2017

Kabátovec podla mojho staršieho syna 😍

lucinka10011
2. nov 2017

Takto to unas dopadlo v podani mojej dcerky

misicka101
2. nov 2017

Pre nasho drobceka bol najhroznejsi "bobo" nocnik ... 😉 A pastelky sa jej pacia len vtedy, ked mame cerstvo vymalovane... takze najnovsia kresba az na jar ... smola... 😀😀😝

kikundela
2. nov 2017

Nas kabatovec ☺

makovicka8
2. nov 2017

Zeleny bubak

danielik23
2. nov 2017

Takéto príšery vidí moja dcéra Barborka, lampička by ich istotne odohnala 🙂 a s mačičkou by sa snáď naučila konečne zaspávať sama 🙂

saba2012
2. nov 2017

Strasidla nasho syna Petka 4r. 👻 👹 👾

lenkad26
2. nov 2017

Bubak v podaní nasej dcerky 😀 takto ho "upravi" prikryje dekou a potom ju strháva a "strasi nas" 😋🤣😚

skerinko
2. nov 2017

I my sa pripájame s našim strasidielkom. Pokiaľ som si chystala ingrediencie k pečeniu , dcérka vytvorila takého fešáka😵

saba2012
2. nov 2017

Mladsi syn Adamko 2r. nevie este kreslit, ale strasidiel sa velmi boji...minule nahodou sam zo seba urobil strasidlo, ked sa vecer schoval za dvere. 👻 veru aj som sa ho zlakla 😉

petronelak
2. nov 2017

U nas ziadne strasidla nocne nie su a tuk tuk moje V&M sa neboja tmy ale tato krasn originalna lampicka by sa im urcite do ich kralovstva detskeho hodila a dostala by svoje cestne miesto nielen v noci ale aj cez den pocas ich detskych hier radosti a santenia

bambulka9999
2. nov 2017

Náš bubák v podaní môjho Matejka vizerá takto. Ešte moc nevie pekne malovať, ale snažil sa, pretože by chcel vyhrať lampičku. 😇

evamajercak
2. nov 2017

Takto vyzerá Kabátovec nočný v predstavách nášho syna. 😉 V noci tmu naše deti veľmi nemusia, preto o lampičku súťažime aj na stránke, posielame kódy a papáme Pribináčkov. 😉 Zatiaľ sa nám však vyhrať nepodarilo. ☹ Preto by nás výhra veeeeeľmi potešila. 😉

kallanchoe
2. nov 2017

Kedze od mala zaspavame pri malom svetielku a v poslednej dobe sa stáva, že s malým 1,5r. odpadne aj mama a samozrejme nočná lampa svieti potom až do rána.... Tak reku hovorím malému, rád kreslíš (zatiaľ carbe) ideme sutazit. Nakreslime toho bubaka pre ktorého niekedy v noci plačeš.Malý celý nateseny že vyťahujem papier a farbičky....Tak vidím,že pekne si kreslí a ja využívam túto vzácnu chvíľu....
Bola som preč fakt len 2 minúty a bubak skončil na stene.....😨 hmm no nevadi moja chyba🙄 akurát bol čas olovrantu,tak sme si dali jogurt,dala si aj mama.Aspon bude viac kódov do súťaže. 😉

simaxxx
2. nov 2017

Nase strasidlo male

lenemmka
2. nov 2017

@radka_pribinacek dakujeme za moznost zasutazit si o tuto krasnu lampicku.prostrednej dcerky som sa opytala,ako si predstavuje bubaka kabatovca nocneho.s nadsenim povedala ze mi ho nakresli,no po minute pribehla s placom,ze ona toho bubaka jednoducho nemoze nakreslit,lebo sa strasne boji 😔 ale ako nahradu nakreslila luku s kvietkami 🙂
Pribinacik milujeme,
kazdy den aspon jeden zjeme.
Velky strach z tmy mame,
s kocurikovou lampickou ho isto zdolame!
Uz ziaden bubak v izbicke,
vsetky zmiznu vdaka tejto lampicke 😍

makovicka8
2. nov 2017

@simaxxx jej aj mi mame take

nikinkals
2. nov 2017

Jeej krasna sutaz...u nas sa boji Bubaka nas drobcek Misko a jeho starsia sestricka i ked sa boji aj ona,snazi sa ho vzdy chranit pred zlym a tmavym Bubakom..kedze nas drobec este nevie kreslit,tak sutazi jeho sestricka a velmi by si priala tuto lampicku pre svojho braceka 😉

nikinkals
2. nov 2017

radka_pribinacek prosim,zmazete nam ten prispevok bez fotky,dcerka omylom mi odklikla skor ako som dala foto ☹...plati ten prispevok hned pod tym,s fotockou od nej co kreslila pre braceka...dakujeme 😉