icon

SÚŤAŽ – Vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!

radka_pribinacek
Moderátor
1. nov 2017

Vyhrajte lampičku od Pribináčka, tá vyženie z detskej izby vsetky nočné strašidielka!
Stačí, keď nám do komentárov vložíte obrázok, ako si vaša ratolesť představuje tak zvaného Kabátovca nočného.
15 najzaujímavejších príspevkov odměníme lampičkou. A pokiaľ by ste neuspeli, o lampičku si môžete zasúťažiť aj na stránke www.pribinacek.sk!

SÚŤAŽ – Vyhrajte pre svoje deti super Kocúrikovu lampičku!
lenika25
3. nov 2017
lenika25
3. nov 2017
matulya
3. nov 2017

Ninka je ešte maličká a kresliť nevie, no veľmi radi by sme sa zapojili do súťaže.. svetielko nám svieti každú noc a toto by nás veľmi potešilo..😀

lenika25
3. nov 2017
cickulka
3. nov 2017

Nasa skoro.2 rocna este moc.nevie kreslit.ale snaha.o haky baky su a aspon.si kratime cas ktory sme.v nemocnici.niecim.prijemnym.a.druha.sestricka.v brusku este dva mesiaca musi mama.dat:stuck_out_tongue_closed_eyes: a vydrzat obe by sa potesili lampicke

lenika25
3. nov 2017

😂

catherine2014
3. nov 2017

Veselé strasidlo

sonicka75
3. nov 2017

Veľmi by moje dievčatá potešila kocurikova lampička, keď cez kartón kódov od pribinačika sa nepodarilo ju vyhrať tak aspoň tak skúšame. Ďakujeme. Miška a Katka.

lucincek30
3. nov 2017

Strasidla su rozne,ma ich pomenovane,,ale ja musim krpca uspavat,aby sa nebal a naposledy som mu vravela ze zamrzli na pole,tak sa k nam nedostanu 😉

martinkamm
3. nov 2017

Rovno sa za neho obliekla ;)najradsej chodi po vonku u dedka v o tri cisla vacsom presivaku 🙂

lilia13
3. nov 2017
nastenka555
3. nov 2017

nas strasi strasidlo stasa ☹

vladuska99
3. nov 2017

Bubaci od mojich krpcov 🙂 na lavo zeleny bubaci Kristianko v marci bude mat 3 rocky , a vpravo Damianko o par dni 5 rockov 🙂

janina7911
3. nov 2017

Nočné strašidielka našej Simonky. 🙂 Spolu so sestrou bez nočnej lampičky zásadne nezaspia. 🙂

artmaka
3. nov 2017

Kabatovec nočný 🙈
Autor: Artur Reingraber 😉

radka_pribinacek
autorModerátor
3. nov 2017

@cickulka přeju, ať jste z nemocnice brzy doma!

radka_pribinacek
autorModerátor
3. nov 2017

@nastenka555 a co tak smutně? 🙂

nastenka555
3. nov 2017

@radka_pribinacek sme chory a dnes oslavujeme narodeniny takze takto smutne ☹

viera1852
3. nov 2017

Toto je bubák našej dvojročnej Laurinky. Lampička Pribinačik by nás veľmi potešila a večer pri zaspávani by sme ju využívali.

retiazka
3. nov 2017

Maximkove okridlene strašidlo,a Zarkine strašidielka 😉Takto vraj vyzerá Kabátovec nočný😁

pandicka19
3. nov 2017

od nášho Matejka❤

jankaajanko
3. nov 2017

Toto je od našeho najstaršieho a ja že to čo je je a on že strašidlo čo ho straší v noci 😲😀

malickae
3. nov 2017

Toto nakreslila moja 6 ročná dcérka... sú to strašidlá alebo zle bacile...( podľa situácie )

malickae
3. nov 2017

Toto zase kreslila moja 2 ročná dcérka...

babulkovo
3. nov 2017

U nás takto ;)

babulkovo
3. nov 2017

Toto je najväčší strašiak

cickulka
3. nov 2017

@radka_pribinacek dakujem moc dufajme uz sme tu tyzden 40horucky stale nevedia scoho najhorsie ze mala nema dobre zily stale jej praskaju musia jej ich furt odznova pichat.infuzky.uz.aj.v.nohach a.ja tehotna.ju nemozem.ani.na.ruky.riadne.zobrat tak.je.to take.tazke.hl.nek.jej.to.prejde.a.pojdeme.domov

ajino
3. nov 2017

syn aj dcérka vystrihovali a lepili a každý má svojho "Kabátovca nočného"
na modrý papier ho urobil syn

ask
3. nov 2017

@radka_pribinacek Asi tak nejako😉

ajino
3. nov 2017

syn aj dcérka vystrihovali a lepili a každý má svojho "Kabátovca nočného"
na ružový papier ho urobila dcéra