VÝHERCI súťaže o Kocúrikovu lampičku
Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do našej súťaže o Kocúrikovu lampičku, ďakujeme rodičom, ale hlavne deťom! 🙂 Lampičku vyhrávajú:
@erikaemkina
@janica009
@jany205
@kupcovci
@vonava007
@kajkajanka
@lbk
@jamila
@cadulka2908
@rora
@lucik1707
@romca23
@nastenka555
@tabjanka
@mslt
Všetkých výhercov prosím o správu do internej pošty. Uveďte do nej prosím celé meno, presnú adresu a telefónne číslo. A ak sa na vás tentokrát neusmialo šťastie, nezúfajte! Pripomínam, že súťažiť môžete o lampičky aj na webe obľúbeného Pribináčka http://pribinacek.sk/kocurikova-lampicka a to až do 19. 11.! A letí k vám aj srdiečko pre šťastie! ❤🙂

@sabusik321 ze kreativitu? Ved ten obrazok dvojrocne decko nakreslit nemohlo. Aby vsade vyhravala jedna osoba- je to ozaj divne aj bazant radler aj vsetko... Teda ovela kreativnejsie vytvory tam boli...
Jasne zerem aj s navijakom..preco to neurolo dalsich 5000ticic mamicek tu nafore ale iba 16? Mam svoj nazor..a koncim diskusiu..Mam v obraze..
@margaretkanarocna ja uz som to urobila.. Uz ich tam ma 17 😉
@evamajercak super najblizsie cakaj vyhru..top u nej 20 mamickie vyhrava vzdy haha..ale ze rovno 3 s jej 16 mamiciek? zaujimave..Nekomentujem
@liaka som rada ze si aj ty vsimas...😉
Ještě jednou bych ráda zdůraznila, že nikoho ze zúčastněných neznám - ani osobně ani virtuálně. 🙂
Výherkyně lampiček byly vybrány na základě splněného zadání soutěže - poslaly zajímavý obrázek bubáka. 😉
Rozumím, že ti, co nevyhráli jsou smutní, ale tak to prostě v soutěžích chodí - nemůžou vyhrát všichni..
Šanci vyhrát lampičku ale máte stále na webu http://pribinacek.sk/kocurikova-lampicka .
@margaretkanarocna je rozdiel v:
1) moji obľúbení
2) majú ma medzi obľúbenými
Čiže, ak by to boli jej obľúbené mamičky, bolo by tam: moji obľúbení.
Keďže je tam: majú ma medzi obľúbenými, tak to si ju pridali mamičky a nie ona.. Ona si nás tam nevybrala !!! Ale my ju 😉 Inak je to super, pretože nemusím zadávať meno, ale len kliknem na meno tej mamičky a hneď mám celý profil 😉 je to niečo ako adresár kontaktov.. 😉 ja osobne za tým nič iné nevidím 😉 samozrejme, aj my sme sa veľmi snažili a veľmi sme chceli vyhrať, skúšame to aj cez zadávanie kódov a nič. Ale ono to je ťažké vybrať, každý si myslí, že jeho obrázok je TOP. A inak, v podmienkach súťaže bolo napísané, že maminky môžu pomôcť dieťatku nakresliť obrázok.
@evamajercak pomoct, ale nie uplne nakreslit 😅
@liaka tak u nas bol riadny smutok, lebo ja som nepomahala a veru nebolo to nakreslene za chvilu... Len som detom vravela, ze asi trebalo nakreslit viac strasidlo, to nase bolo skor bojovnik- strasidlo 😉 nuz ale kazdy vidi strasidlo inak a kazdeho ine strasidlo strasi... Tak uz len dufat, ze nabuduce budeme mat stastie aj my 😉 my ideme este jest pribinackov a posielat kody, tak snad nam to vyjde..
@evamajercak mne nejde o vyhru, ani sa za nu nebijem. Ale fakt dve minimalne z vyherkyn co som zazrela mali obrazky nakreslene samotne mamicky a decko v ruke ceruzku ani len nedrzalo 🙂 tak aka kreativita sa vyberala? A ze vyhravaju stale tie iste, ako je to mozne? Ze stastie? Ake je percento vyhry z tolkych prispevkov a z tolkych sutaziacich, ze kazdu druhu vyhra jedna a ta ista?
Gratulujeme vsetkym...my sme sice hrali..ale aspon sme sa so syncekom pri kresleni (carbani) zabavili...tesime sa aj na dalsie sutaze..🙂
@margaretkanarocna mila pani,je rozdiel ked mam ja niekoho v oblubenych to znamena ze som dala like na jej profil ja a niekto mňa.
S pani ambasadorkov sa nepoznam a mam ju v obľúbených koli tomu aby som jej prispevky nemusela hľadať,a ako pisu aj ine maminky treba byt KREATIVNA ak chcem.nieco vyhrať ,ja napr.rad píšem básničky tak som jednu napísala moj maly nakreslil a uz to bolo len o šťastí.dopraj a bide ti dopriate.pekny večer.
Ok nabaztee sa nenazranci..ja tiez davam asom inak a bez fora a vyneru ako sa xx osobe zapaci..bize nedavaju z vlastnrleho vrecka ake distributor a este ani nevedis e ups.aha ved tej
Sme pisielu na tu adredu 5 ktat a robia tu i.p adresu a ine vedia kolo nikov duplikatne a co ved 3 krat registrujem
A vyhram zakazdym pod inym menom a co..som sikovna. Jadne jaja 7 vyhrsva
Zabudluvka a zvoncek vsetko ake pojde ns tu ist adresu haha ...ja to uz roky snorim..a ine su len ticho ozvala som sa ja
Radsej to uzamnikte a bude klud svoj nazor uz mam
@radka_pribinacek
Ďakujeme a veľmi sa tešíme 😘😘😘
Dakujeme krasne😉 tvorenie stalo za to. 😉
@margaretkanarocna len by som Vám chcela poradiť do ďalších súťaží.. Skúste sa držať pravidiel súťaže, pretože podmienkou bolo nakresliť obrázok, Vy ste však poslali len fotku svojho dieťatka. Žiaľ, domnievam sa, že práve z uvedeného dôvodu ste nemohli vyhrať tú krásnu lampičku...
@evamajercak to zbytočne píšeš asi , ako som čítala že čo píše je to až na smiech . . proste len svoje a svoje 🙂
@erikaemkina tiež sa obávam, že zbytočne vysvetľujem... 😂
Co clovek vysiela to aj prijima. Zaraza ma, ako clovek cloveku nedopraje ... Ako niekto ZAVIDI ! Fuj ...
@sabusik321 Prosim ta a s akou kresbou si vyhrala? lebo som sa chcela pozriet ze naberiem inspiraciu do buducna a nenasla som ju tam v sutazi.Dakujem
@margaretkanarocna aby si si problemy neurobila to nemozes takto verejne hovorit akurat pozeram ze erika nesutazila a nevyhrala.Hovorila celkovo
@evamajercak nebolo pusane nakresli davali ram aj ine zeny scoje dieta odgoyene nas bubak su tie topanocky nocne..lego podobme som a ine...
Bize nic za 16 rokov to mam ale stadtie ze
Nebufem to pisat a svoje som napisala
@margaretkanarocna Budte viac kreativna, to je asi tak najvacsia rada pre Vas.
@silverrko ja som tu nesutazila 🙂 moja mala ma 5 mesiacov takže ťažko by niečo nakreslila 🙂 no pozerala som si príspevky ostatných sutaziacihh
@ferihegy to som fotim pisem kreslim Lego krem na tvar krem na zadocek, lapicka a ine..som od roku 2002 ale zato ma stihli 3 krat vyhodit..asi koli tomu ze tu pisem pravdu...
Ženyyyy.. To snáď nieeee!!! Pána beka!!! Vyhrám, poteším sa ja i deti. Nevyhrám, poteším sa, že sa potešia iné deti. Veď aj môj syn kreslil. Ale viem dobre, že to nie je jeho parketa. 😀 Takže blahoželám víťazom - a to úprimne!!! Nemusíme predsa vo všetkom vyhrávať. Pekné je sa vôbec zúčastniť... Niekedy je to fakt o talente, že spravíte čosi krajšie ako ostatní, niekedy je to o šťastí, ak sa losuje. Nie je na nás udávať pravidlá. To je v réžii zakladateľov súťaže. 🙂 Pekný večer!
@sabusik321 No my s dcerkou sme nesutazili preto lebo ma dostatok az vyhraju ine deti hoc kreslit vieme.
@radka_pribinacek chcem sa spytat neda sa nejako zakupit ta lampicka???uz som aj na fb niekolkokrat pisala...my sme nakupili aj nahadzali kody tyzdenne za min 20eur ale jednoducho ako som uz aj im pisala nemame sancu kedze som videla nielen ja ale aj mnohi ini ako vacsina nekupuje ale nahodi priamo v predajni denne niekolko a ide prec...a dokonca aj priamo v sklade nahadzuju rovno z palety kody a potom sa neni co cudovat ze kody neberie tym co poctivo kupia!!!tato sutaz bola velmi nestastne urobena!!tym mam na mysli tu s kodmi , samozrejme ze nie tu s kresbickami🙂

@erikaemkina
@sabusik321
mám sa od vás čo učiť 😉 😀
Súhlasím s tým, že kto nehrá, nevyhrá 😉
Idem pohľadať nejaké súťaže 😉