Čo si myslíte o sušičke?
Máte skúsenosti so sušením prádla v sušičke? Aké je sušenie v nej? Čo vás viedlo k jej zakúpeniu? Má podľa Vás výhody oproti klasickej metóde vešania prádla na šnúru? Povedzte svoj názor.. 🙂
Ahojte, tak my sme s manželom práve kúpili práčku so sušičkou...staviame domček a ku kúpe tehly sme dostali zľavový kupón na kúpu spotrebiča do konca roka, tak sme to teraz "spáchali"...ja som stým nikdy nepracovala, nemám skúsenosť, tak sa celkom teším, lebo "môj" na to nedá dopustiť :D tak dosušenia 🙂
@kvetinkatn da sa spojovací diel dokúpiť,určite.Sú rozne pevne aj vysuvacie.Ja mám vysuvaci,na nom si prádlo zo sušičky hned aj poskladaš do skrine 😉
@kvetinkatn ten spojovaci diel sa samozrejme odporuca kupit, nakolko sa spotrebice ukotvia a zaroven to minimalizuje poskodenie oboch spotrebicov. Daju sa dokupit, zalezi to ale na tom aky model ste si vybrali, naprikald tu su spojovacie diely, ktore aktualne mame:
http://www.tpd.sk/search/?q=spojovaci+diel
@1fifinka1 Ja som si kupila uz druhu, takze nemam preco klamat.
Napr. TV s roznymi funkciami ktore sa mi zdali fajn su mi na dve veci,to si kludne priznam. Skoda penazi zan,ale uz je kupeny.
Zalezi aj na kvalite triciek . Netvrdim, ze kazdy musi susicku chvalit, ale zmolkovanie pradla nema ako sposobovat susicka.
Susicka je vec, o ktorej snivam, no mat ju nebudem. Velmi by mi pomohla pri mojich detoch a vnucatkach. Nemusela by som mat zapratane radiatory pradlom a tym padom by bolo aj v byte teplejsie. Takze by sluzila na viac ucelov - ha-ha.
@amanda683 Bože, tá sušička nespadne niekedy na niekoho ?
@julius_tpd no pracku mam samsung eco bubles, kukala som na nu susicku ale pride mi cenovo dost vyssia..zvazovalo som aj nad indesit. ake mate skusenosti vy ako predajca a odbornik na tuto techniku. budeme ju bum musiet dat na pracku alebo vedla a kos na pradlo nad pracku, system ikea cize tam by to islo.
@zuzin78 toto aj ja mam rada ak voni pradlo po slniecku. a neznasam zehlenie a ani nezehlim cize ak by mi to pradlo krclo tak budem nerada
@valy no ak by si mala 3 male deti, domce zvieratka (tiez potrebuju prat a susit) a nakolko pouzivame latkove plienky...tak by ta nebavilo mat v obyvacke ci hale cely 24h denne 7 dni v tyzni roztiahnuty min.jeden susiak...a casto aj dva..a asi iba1 den ziaden...kym operem..aby stihlo schnut a to mame teply byt nie vlhky..a kym konecne doperiem a ususim tak mozem znova.
tiez som si myslela ze nie...to som si myslela aj o mycke t.c. ju mame 6mes a nedam dopustit setri energiu vodu cas a prostriedky...
rada susim pradlo vonku na slniecku a v lete urcite budem aj ked budem susicku...
co myslis ze je na nej neekologicke?
@julius_tpd a este otazka aky je rozdiel medzi kondenzacnou a s tepelnym cerpadlom. k susicke staci elekt.zasuvka? ci aj nieco ine?
Najlepsia vec na svete...uz by som si bez nej nevedela predstavit zivot..denne perem a susim 3 krat
@mishkahaska pracka zo susickou neni dobra..
Prosim Vas, poradite...sa mi stava, ze veci sa mi v susicke zbehnu....vyslovene sa skratia....co robim zle? Nadstaveny mam program bavlna do skrine, bez zehlenia.... Vopred dakujem.
@ladynell tak hlavne prva vec mas pracku priklad napisem na 8 kg ale susicka napr zobere na susenie 5 kg baby susenie len 3 kg len priklad pisem...pokazi sa ti susicka zaroven mas zlu aj pracku kedze je v jednom..a nesusi tak dobre ako oddelene spotrebice...nechcem byt mudra riesili sme tuto volbu tiez ale kazy z elektra nas ukeacal ze to je blbost...ja mam dvojicky a susicka je u nas velmi dolezity clen rodiny 😀 krasnie vonia pradlo umlne mekunke rovnucke..nikdy som nezehlila hahhaha nemam na to cas ani naladu....a susicka je moja naj kamoska 😀
@zizinkafekete ja davam vsetko do susicky aj to co by sa nemalo...a davam vsetko na extra suche,,,,lebo ked som dala baby program bolo vlhke a ked som dala skrinu program zdalo sa mi to stale vlhke..sorry ja mam nemecke nazvy takze tak to tam je vypisane ale u nas v rakusku to ma logiku asi 😀
@dugyna staci elektricka zasuvka voda ide do zasobnika..v pracke kam davas avivaz prasok ta u susicky tam ide voda (teda aspon ja to mam tak) vo vnutri je filter kde ide vsetka spina z oblecka...a dole mam este jeden velky...a rozdiel je tepelne cerpadlo setri energiu takze ta je lepsia...https://www.mall.sk/ako-vybrat-susicku
@adriana89 mas uplnu pravdu 🙂 vo vsetkom s tebou suhlasim 🙂 a susicka s prackou je totalna blbost, ja ked mam vela pradla, kym sa mi susi tak sa mi zase perie dalsie v pracke, a prádlo je krásne makke a niekedy ani avivaz nepouzivam, netreba 🙂 a nezehlim, vyrazne sestri cas, a velke plus v dome resp. v byte klesne aj vlhkost 🙂 ked dam uteraky vysusit a vylejem vodu v zivote som si nevedela predstavit kolko vody je este v tych uterakoch, voda sa sice vypari, ale.... aj u mna najlepsia kamoska 🙂
@leontttynka my sme zvazovali pracku zo susickou koli malo miestu....ale nasa pracka stala cez 800 euro a co snou??? nikto v dnesnej dobe nebude kukat kolko stala ked sa da kupi pracka uz po 200 euro..a za 200 ju dat by mi bolo luto...a pracka zo susickou vyjde tiez okolo 800 co sme pozerali..a ked sa pokazi zase tolko penazi dat..radsej budem mat 2 spotrebice aj ked nasa pracka bola draha alee susicka napr len 499 euro...takze ked sa pokazi jeden spotrebic nebude to zase taka velka palka si myslim....
Vyborna vec susicka,odporucam..konecne ziadne zehlenie..a cas na deti.🙂
@julius_tpd
Sušičku mam osobitnú, mali sme aj integrovanú 2 v 1 a presne po 2 rokoch sa pokazila a uz nešla opraviť. Servisak nam povedal, ze tieto sa vždy kazia, odíde elektronika, tak sme kúpili osobitne zostavu. Súši dobre ale prádlo sa mi uz pár krát výrazne zrazilo, preto suším , len ak je to nevyhnutne- posteľnej prádlo, deky a pod. Zimná kombinéza sa scvrkla...
baby my sa ideme stahovat v byte nam ostane po byv. majiteloch pračka so sušickou naskor som sa radovala ale citala som vraj to je nic moc neusuší to uplne , dlho to suší, ničí pradlo /farbu, je to pravda? ja tam mam podlahove kurenie tak aj rozmyslam ze mi bude zbytočna? a je pravda ze v sušička vam odžmolí veci,, viete take tie žmolky na detskom oblečeni 🙂
@adriana89 presne tak 🙂 ani my nemame vela miesta, dokonca ju mam teraz v satniku a pracku v kupelke...co od sebe cez chodbu asi 5 m...ale zatial mi to nevadi...planujem rekonstrukciu a potom budeme mat vsetko pokope, inak ja nemam rada plny kôs, a teraz ju hlavne ocenim pri malom, lebo niekedy maleho prezliekam a 5 x denne, a muz sa mi smeje ze u nas stale hrkoce pracka alebo susicka 🙂 nam islo aj o tu vlhkost v dome, a povedzme si aj susak s pradlom zabera vela miesta a mne ten nehorazne liezol na nervy 🙂 u mna neocenitelny pomocnik 🙂
@bambula626 ano, i mne sa veci scvrkavaju.....a nerozumiem tomu preco...bolo mi povedane, ze vysokou teplotou...ale spravi to i iny program, ktory pouziva inu teplotu....

sušičku určite plánujem, len mám teraz dilemu, máte v ponuke v eshope dve oddelenia, set práčka so sušičkou s spojovací panel - tá je bohužiaľ prázdna a oddelenie set práčka so sušičkou - tu sú sety bez toho dielu? dajú sa tie diely dokúpiť, alebo to vôbec netreba? určite chcem sušičku umiestniť na práčku, tak mám prichystané miesto v dome 🙂