icon

Aký máte mop na umývanie podláh vo vašej domácnosti?

kristina_tpd
23. jún 2017

Dnes sme práve v kancelárii skúšali závratnú novinku od spoločnosti Kärcher - elektrický čistič podláh FC 5. Ženské osadenstvo bolo príjemne prekvapené, že tento zázrak nielen že podlahu poumýval, ale nadbytočnú vodu odsal, takže do cca 2 minút bola podlaha čistá aj suchá. V skratke, je to naozaj malý zázrak a veľký pomocník.

Krátky popis: Funkcia 2-v-1 u čističa tvrdých podlách FC 5 umožňuje odstránenie suchých aj mokrých nečistôt v jednom pracovnom kroku - povysáva aj poumýva. Ušetrí vysávanie pred umývaním, navyše umývanie je bez námahy dôkladné a rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Automaticky vlhčené rotujúce valce z mikrovlákna odstránia špinu a okamžite sú nečistoty zmiešané s vodou z valcov odsávané, vďaka tejto funkcii zostávajú počas celej doby čistenia svieže, pripavené na použitie. Čistič tvrdých podláh presviedča viacerými argumentmi: V porovnaní s bežnými metódami šetré FC 5 až do 85 % vody a ponúka lepší čistiaci výkon. Či sa jedná o drevo, kameň alebo iné druhy tvrdých podláh FC 5 môže byť použiteľný na všetky typy, vhodné nielen pre povrchovo upravené podlahy, ale aj pre olejované a voskované.

Aký máte mop na umývanie podláh vo vašej domácnosti?
Strana
z2
kristina_tpd
autor
25. jún 2017

@evamarek77 zajtra poviem kolegovi, ktorý ma na starosti drobné spotrebiče nech Vám pozrie😉

kristina_tpd
autor
25. jún 2017

@zooeynka 😉 Dobré veci sa predávajú aj samé. Som rada, že som pomohla.

kristina_tpd
autor
25. jún 2017

@m_ tak toto budem musieť zistiť u dodávateľa. Viem, že mávajú predvádzačky, ale na domov tuším nie. Každopádne sme sa zhodli, že klasicky vysávač budete určite potrebovať

alleke
25. jún 2017

Mop mam zatial klasicky mozno po case si ho zadovazime, no vysavac mam karcher w6 a je mega, a do karcher zbierky som si este prikupila parny cistic sc 4. Karcher je drahy jak slak ale oplati sa investovat.

marus33
25. jún 2017

Mne ho kúpil manžel. Je to super 👌 prístroj. Najprv som pozerala ze co to.... Ale nedám dopustiť. Ja totiž ľúbim upratovať.
Ale raz za týždeň musím povysavat aj normálnym vysávačom, mame totiž v izbách koberce.

kristina_tpd
autor
26. jún 2017

@evamarek77 Dobrý deň,
Poprosím Vás o mailový kontakt, nech Vás môže kolega kontaktovať ohľadom ponuky vysokotlakového čističa.
Ďakujem

ajsha123
9. júl 2020

Tie, čo máte, alebo mali ste Karcher Fc 5, boli ste s ním spokojné? Čítala som tu už, že nepoberie väčšie špiny.. Čo vlasy? Je možné mať ho pripravený kedykoľvek na použitie, alebo ho treba zakaždým vyčistiť, vyliať vodu... A ešte - umyje aj zažratu, zaschnutu špinu, alebo len bežné nečistoty? Ďakujem za akékoľvek rady....

sivana09
20. sep 2020

@ajsha123 ja mam bissell crosswave a som s nim velmi spokojna, podla mna je lepsi ako karcher fc5. tu je moja plna recenzia

https://www.youtube.com/watch?v=bxMmQr36MNQ
Strana
z2