Radler aj za volantom
to áno na ukľudnenie osvieženie a pokračovanie ďalej "na materskej dovolenke"... 🙂
Muz pracuje vonku tak ked si chcem dopriat nieco osviezujuce zaroven ukludnujuce radler je moja poistka vzdy po ruke teraz aj vdaka uzatvarajucej flaske 😉
Dúfam, že dievčice si za volantom nedali napriklad margotku alebo podobnu sladkost, lebo z tej sa na rozdiel od radlera 0.0% nafuka ☹ Testovali to v relacii TEST magazin, pozrite si v archive: http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/10146/67422
@janka_bazant to naozaj z margotky nafúkali? to aby som si dávala pozor čo jem, to som netušila že v tých sladkostiach je alkohol :O
@christina_petrikova aj nas to prekvapilo, ale je to tak. Ak nemate cas pozerat video,
pripajam aj tabulku s vysledkami, dufam ze to bude viditelne. Dobra sprava je, ze po 15-tich minútach už bol výsledok zase nula, takže až tak obávať sa netreba... S Radlerom 0.0% ste ale OK stále🙂
využívame a po dobrom obede vedia dobre vyladit den ,super pocit🙂 ked ideme s muzom ani neriesime co si dame na pitie hned objedna radler 🙂 Vďaka radlerom ze sa mysli aj na soferov a v lete naozaj super napoj!
Jasné, za volant alkohol nepatrí a podľa toho uvažujem, čo vypijem. Takže si rada doprajem nejaký nealko nápoj 🙂
@janka_bazant
ale ved to trvá iba 15min to sa neráta...kým naštaetujem,prejdem pár km a zastavia ma policajti,po margotke a Magnume ani stopy...
@janka_bazant preco v blizsom popise obsahu je uvedene Alk.: max. 0,5 % obj, aj ked v nezavislych testoch sa vacsinou objavuje hodnota <0,04% ?
@janka_bazant takze ked ma zastavia policajti ze mam v ruke radlera mozem byt kludna? nedaju mi pokutu?
@babulina to je, zial, poziadavka zo zakona. Kazde nealkoholicke pivo alebo nealkolicky radler musi mat na etikete uvedene, ze obsah alkoholu je max 0,5%. Cize aj ten nas nulovy radler musi mat taketo oznacenie☹
@priora Maloletým sa nesmie predávať, a ani ponúkať na pitie preto, lebo je to koniec koncov stale Zlatý Bažant Radler, teda pivo, aj ked bez alkoholu. Cize je to hlavne taky "psychologicky" dovod...
@lucijana2 Ak mas v ruke radler 0.0% tak celkom urcite ano, mozes byt kludna aj pred policajtami🙂
@janka_bazant ono nkoniec padla pisomna staznost, ze ma 17 rokov a je to 0,0% a vyssie vedenie sa rozhodlo ze ho predavat mozme aj neplnoletym osobam ale starsim ako 15 rokov.,,
@janka_bazant tak to som rada teda 🙂 aj ked radsej si radlera vychutnavam doma pred telkou 🙂
@dominika6 Ano presne tak, preto napriklad aj ked uzijete nejaky liek, ktory ma male mnozstvo alkoholu, a nahodou by to este ukazala dychova skuska, treba poziadat o zopakovanie po 15 minutach.
@priora Ako už povedala Janka, tak aj našim obchodným partnerom kladieme na srdce, aby naše výrobky neponúkali a nepredávali mladistvým bez ohľadu na to či obsahujú alebo neobsahujú alkohol... Vyzívame k zodpovednému správaniu, čo sa alkoholu týka a myslíme si, že na dobré veci si jednoducho treba niekedy počkať (napr. do tých 18-tich rokov) 🙂
@matus_bazant ono uz si nepametam na zaklade coho sa rozhodlo ale to je jedno len som vlastne chcela vedet kde je pravda 🙂
na leto super informacia 😉 pri dobrom obede v lete taky radler vzdy dobre chuti....
@matus_bazant tak toto už nebude hroziť keď bude grep vo fľaške a samo že bez alkoholu
Už som to tu písala do inej témy,manžel je šofér z povolania a ak večer nedopije pivko,uzavrie si fľašku a keď má chuť tak si skutočne dá či ráno pred smenou alebo pred nočnou 🙂

ano aj pri práci s deťmi 🙂