Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte támy! Ďakujem za fantastický týždeň! Verím, že sa vám páčilo aj tento rok... Michal už starostlivo vyžreboval výherkyne všetkých súťaží. Verím, že sa šťastie usmialo aj na vás:
    https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-bazant-radler-3/vyherkyne-sutazi-3/

    V troch častiach nášho miniseriálu o prírodnej kráse sme sa snažili zhrnúť skrášľovacie účinky ingrediencií v troch radlerových novinkách. Keďže však rodina našich Radlerov obsahuje aj ďalšie čisto prírodné príchuti, nebolo by fér nespomenúť ich. Tentoraz zvolíme inú formu. Poďte sa otestovať, či dokážete prisúdiť niektorým zložkám ich efekt. Podeľte sa s nami o výsledok a môžete vyhrať pitný režim na celé leto v podobe balenia 150 Radlerov!

    jahoda – zjemňuje pokožku na chodidlách
    rebarbora – odvar zosvetľuje vlasy
    mäta – odvar pomáha proti lupinám
    bazový kvet – olej pomáha proti vráskam
    citrón – šťava zosvetľuje jazvy a pigmentové škvrny
    levanduľa – olej pomáha hojeniu oparov
    čierna ríbezľa – olej pomáha proti ekzémom

    Mišo sa včera vyznal zo svojej lásky k štipľavému jedlu. Ja tiež ľúbim pálivé, tak sme sa s kolegami vybrali na obed do našej obľúbenej indickej reštaurácie. 🙂 Bolo super, akurát dnes som to s tým ohňom trochu prehnal. 🙂 Vidím to urýchlene na jeden vychladený Radler 0.0%. 🙂

    Dnes vyhlásil @michal_neuschl na svojom blogu malé fotozadanie na selfie bez mejkapu (https://bit.ly/2Z5MJIP) a niektoré z vás sa už stihli zapojiť. Tie menej odvážne možno ešte stále váhajú a presne pre ne tu mám niekoľko tipov, ako vyzerať krásne aj bez akéhokoľvek líčenia, ktoré som zozbieral od kolegýňa a v rámci vlastného výskumu na internetoch. 😉

    Základom prirodzenej krásy je zdravý vzhľad pokožky. Ako prvý krok si doprajte jemnú exfoliáciu celej tváre a špeciálnu pozornosť venujte perám. Zmiešajte trošku hnedého cukru napríklad s medom a krúživými pohybmi zbavte pery odumretej pokožky. Uvidíte, ako vám skrásnie úsmev! 🙂

    V ďalšom kroku doprajte koži potrebnú výživu v podobe pleťovej masky. Maskám sme sa venovali aj v našom fóre (https://bit.ly/2Ky9n8y). Mnohé z vás sa už podelili o množstvo zaujímavých (aj chutne vyzerajúcich tipov)... Odborná literatúra a bjuty blogerky radia potom pokožku hydratovať pleťovým krémom, olejom alebo sérom. Ak ostane na povrchu vašej pleti jemne lesklý film, nesnažte sa zbaviť. Jemne sa leksnúca pleť pôsobí zdravšie.

    Obočie učešte malou kefkou. Ak chcete dosiahnuť efekt sviežejšieho pohľadu, mihalnice vytočte klieštikmmi a potom na ne aplikujte trochu bezfarebnej vazelíny alebo prírodného oleja. Oči sa opticky otvoria a pohľad sa rozžiari.

    Posledný tip vás možno trochu prekvapí, ale je celkom logický. Vyhnite sa červenému oblečeniu. 💃 Poznáte ten efekt, keď si modrookí ľudia oblečú modré tričko, vďaka čomu farba ich očí ešte väčšmi vynikne? To isté sa deje v prípade červenej farby, ktorá však necháva vyniknúť začervenané miesta na tvári. Preto ak plánujete vyraziť bez mejkapu a chcete vyzerať čo najlepšie, ten krásny červený top si odložte na inokedy.

    Tak čo, dámy, využijete niektoré zlepšováky, ako byť krásna aj nenalíčená, a zapojíte sa do súťaže na Michalovom blogu?

    Nič neprospieva kráse tak, ako pobyt v prírode na čerstvom vzduchu. Je dokázané, že prítomnosť v prírode v nás dokáže prebudiť vnútorné pocity šťastia alebo pokoja. Zelená farba má regeneračné účinky a pomáha upokojiť myseľ. Preto som sa v záujme vonkajšieho a vnútorného skrášľovania išiel včera po práci aspoň na krátku chvíľku prevetrať. Samozrejme s Radlerom 0.0% v ruksaku.

    Moje najobľúbenejšie miesto v blízkosti môjho bydliska je tzv. Kukuričák, oficiálne známy aj ako Kráľova hora. Nachádza sa nad Dlhými Dielmi a je obokolesená lesom.

    Prezraďte mi, milé dámy, chodievate aj vy sem-tam vypnúť niekam do prírody? Napíšte mi, do ktorého kúta nášho krásneho Slovenska chodievate najradšej na prechádzky. Päť najzaujímavejších odmeníme srdiečkom. ❤

    matus_bazant
    Správa bola zmenená    13. aug 2019    

    Čítali ste dnešný prvý diel miniseriálu môjho kolegu @michal_neuschl? Mišo sa celkom rozpísal o blahodárnych účinkoch rozmarínu a grapefruitu na zdravie a krásu... O mnohých z nich som ani len netušil! 😅 Ak sa chcete dozvedieť viac, kliknite na tento link do fóra: https://bit.ly/2N4n0Ov

    Alebo si len tak vychutnajte našu novú osviežujúcu, jemne horkastú novinku. Ideálne dobre vychladenú! 👍

    Mám pre vás trochu netradičnú úlohu... 🙂 Zvyčajne sa vás pýtame, ktorý Radler je váš najobľúbenejší, bez ktorého si nedokážete predstaviť váš deň... 😍 Teraz by ma zaujímal presný opak - je niektorý z našich Radlerov taký, ktorý vám chutí menej? Alebo vám nechutí vôbec? 🙊 Alebo vás už za tie roky jednoducho omrzel? 😴 Ktorému Radleru by ste skrátka dali bez výčitiek zbohom?

    Piatim z vás pošleme za aktivitu srdiečko ❤️

    Zvyčajne mávame degustácie doobeda. 😅 #zlatybazantradler

    Napriek peknému počasiu dnes neobedujem ako hovoria Taliani “al fresco”, ale “al desko”. 🙄 Pondeloček sa nám rozbehol a vyzerá to na kvalitné nestíhačky... #zlatybazantradler

    matus_bazant
    Správa bola zmenená    12. aug 2019    

    Ahojte, dámy! 😉 Po roku som tu späť a spolu so mnou aj Dni so značkou Zlatý Bažant Radler. Štvrtý rok! Ani sa mi nechce veriť, ako ten čas letí. Myslím, že nás opäť čaká celkom príjemný týždeň plný zábavy a súťaženia. Témou tohtoročných Dní bude krása vychádzajúca z prírody - takže miestami to bude celkom mimo moju zónu komfortu. 😂

    Novinkou oproti minulému roku bude môj nový spolumoderátor - @michal_neuschl - Michal je našou novou posilou v marketingovom tíme. Nastúpil ku nám začiatkom roka ako študent-stážista a nám sa s ním pracovalo tak dobre, že sme si ho už nechali nastálo 🙂 Viac o Michalovi sa dozviete napr. aj v rozhovore s časopisom Stratégie, ktorý pravidelne predstavuje mladé talenty z marketingovej branže: https://bit.ly/2TmrgtK

    Forúm samozrejme nájdete tu: https://www.modrykonik.sk/forum/category/dni-so...

    Tak a je dožrebované! 🙂 Výherkyniam blahoželáme a všetkým čo sa zapojili ďakujeme... Podrobnosti tu: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-bazant-radler-2/vyherkyne-sutazi-2/

    Milé, tak sa mi to ťažko píše, ale je tu koniec nášho BOMB0,0VÉHO týždňa. 🙂 Ďakujem(e) za všetko krásne, čo sme tu zase raz spolu prežili, popísali a povymýšľali. Verím, že ste si to užili rovnako ako ja a už teraz sa neviete dočkať na naše ďalšie virtuálne stretnutia. Zajtra s @petra_bazant povyhodnocujeme všetky súťaže a prichystáme všetky ceny na rozposlanie. Sľubujem, že logistika bude tento rok rýchlejšia!

    Tak ja už len Radlerom 0,0% pripíjam na ďalšie krásne letné dni pred nami! Na zdravie, dámy!

    PS: Budete mi chýbať! <3

    Váš Matúš

    Viem, že nie je nič lepšie, ako po náročnom pracovnom týždni k perám priložiť za odmenu plechovku dobre vychladeného Radleru 0,0%. Ale perám nepochybne najviac pristane rúž! Čo tak si dnes pery namaľovať farbou vášho obľúbeného Radleru? Už sa teším na vaše usmievavé fotky! :* PS: tri z vás za úsmev odmením 6 packom osviežujúceho Radleru. ;)

    Čo hovoríte na našu novú reklamu s hurbanovskou Youtuberkou Marikou? 🙂

    https://www.youtube.com/watch?v=lxIj84nXfJU
    matus_bazant
    14. jún 2018    Čítané 366x

    Čo ste (ne)vedeli o tmavom pive?

    Mýty a fakty nás sprevádzajú odnepamäti a neobišli ani obľúbené tmavé pivo. Ako to teda je s ním naozaj? Sú to výmysly alebo pravda? Podarilo sa nám zistiť to za vás. P. S.: Dámy, nikdy nezabúdajme: dôverujme, ale preverujme! ;)

    Z tmavého piva rastú prsia

    Mnohé dámy, no predovšetkým páni, by sa určite potešili, ale, žiaľ, nie je to pravda. Tmavé pivo býva prevažne sladšie, s plnšou chuťou a intenzívnejšou arómou, práve preto sa teší väčšej obľube u žien. Neobsahuje však žiadnu hormonálnu látku, ktorá by spôsobovala rast pŕs.

    Z tmavého piva sa viac priberá

    Budete sa čudovať, ale pivo celkovo obsahuje menej kalórií ako väčšina iných nápojov. Energetická hodnota piva závisí od jeho stupňovitosti – čím viac stupňov pivo má, tým vyšší je aj obsah energie, pretože obsahuje viac cukru a alkoholu. Po žiadnom pive len tak nepriberiete. Priberiete z jedál, ktoré ním zapíjate. Dôležité je vedieť, že pivo podporuje trávenie a chuť do jedla, a v tom je pes zakopaný.

    Tmavé pivo sa vraj dofarbuje

    Na jeho výrobu sa zvyčajne používa kombinácia viacerých druhov sladu, u nás konkrétne štyroch – svetlého plzenského, svetlého karamelového, bavorského a farebného. Tmavá farba preto pochádza z karamelizovaných prírodných cukrov týchto jačmenných sladov. Ak by sa nejaký výrobca ulakomil a predsa len farbu použil, spoznáte to podľa toho, že dofarbené pivo má oveľa svetlejšiu až bielu penu.

    Tmavé pivo sa hodí k dezertom a čokoláde

    Nie je to len mýtus. Tmavé pivo má plnšiu chuť a vyšší podiel chuťovej sladkosti. Vďaka horkej karamelovo-kávovej chuti sa naozaj výborne kombinuje s varením alebo s pečením a veľmi dobre vyniká práve v kombinácii s dezertmi a čokoládou, pretože horká a sladká chuť sa harmonicky dopĺňajú.

    Z plechovky nám chutí menej než zo sklenej fľaše

    Opäť vás musíme vyviesť z omylu. Do plechoviek aj do fliaš sa plní vždy rovnaké pivo. Výroba plechoviek podlieha prísnym pravidlám. Vnútorný povrch plechovky sa ošetruje špeciálnym potravinárskym lakom, takže nehrozí žiadny kontakt kovu s nápojom a s ním spojená zmena chuti. Či si domov kúpite plechovku, alebo fľašu piva, najdôležitejšie je správne skladovanie, ktoré jediné môže ovplyvniť jeho chuť. Pred podávaním nezabudnite pivko správne vychladiť.

    Dámy, s Radlerom 0,0% Tmavý Citrón už nemusíte robiť žiadne kompromisy. Je naozaj úplne bez alkoholu. Môžete si ho vychutnať počas jazdy autom, v práci, v tehotenstve alebo ako osvieženie pri aktívnom športe. Jednoducho kedykoľvek a kdekoľvek. ;)

    Ale čo keby ste s ním teraz sadli do auta a vydali sa objavovať krásy Slovenska? Naša tmavá nealko novinka miluje prírodu a my tiež! Už len vybrať jasný cieľ výletu a môže sa štartovať. Máte nejaké overené tipy, akým smerom sa vybrať? Podeľte sa s nimi a jednu z vás odmeníme 6-packom osviežujúceho nealko spoločníka na cesty.

    Ak chcete vedieť viac o tom, aký je náš nový Radler 0,0% Tmavý Citrón 100% prírodný, tak si prečítajte blog mojej kolegyne @petra_bazant na tomto linku: https://www.modrykonik.sk/blog/petra_bazant/article/100-prirodny-63dsr6/

    Zoznámte sa s horúcou novinkou priamo z Hurbanova! Na toto leto sme pre vás navarili Radler 0,0% Tmavý Citrón zo štyroch druhov jačmenného sladu a prírodnej citrónovej šťavy. Vďaka štvorici sladov má plnú chuť a sýtu tmavú farbu, šťava z citrusového ovocia je zas zárukou 100% prírodného osvieženia... Už ste ho mali možnosť výskušať? Čo naň hovoríte? ;) 🍺

    matus_bazant
    Správa bola zmenená    11. jún 2018    

    Zdravím vás, dámy! 🙂 Dni so značkou Zlatý Bažant Radler sú tu už po tretí rok! Verím, že nás opäť čaká týždeň plný zábavy a dobrej nálady... Spolu so mnou tu bude aj moja kolegyňa @petra_bazant

    Určite nás sledujte 🙂

    Ďakujem všetkým za trpezlivosť... 🙏 V piatok som vlastnými rukami v našom sklade vytriedil, zabalil a ošítkoval všetky Radlerové balíčky a balíčky s našimi špeciálnymi pohármi... Budúci týždeň ich začnú kuriéri rozvážať po Slovensku. Bicykel by už mal byť tiež vyrobený a v Bratislave, takže tiež bude poslaný v priebehu týždňa. Ešte raz veľká vďaka za trpezlivosť. Tento rok to trvalo dlhšie ako som očakával...

    🙏

    matus_bazant
    Správa bola zmenená    1. jún 2017    

    Ahojte dámy, určite sa všetky už tešíte na výhry z našich radlerových súťaží. V každom prípade by som sa vás chcel veľmi poprosiť ešte o trochu trpezlivosti...

    Bohužiaľ, stretlo sa viacero nie práve šťastných náhod, ktoré mi celý proces expedície výhier skomplikovali. Pomerne nečakane sme sa museli rozlúčiť s našim asistentom, takže celá logistika ostala na mne...

    Medzitým sa Jahoda & Rebarbora vypredala v bratislavskom distribučnom sklade a tým pádom musíme čakať na pivovar, kým nám navarí novú. Nová dávka bude vyrobená až na budúci týždeň... Vtedy doriešime balenie a posielanie výhier. Rovnako sa finišuje aj s výrobou bicykla... A aby toho nebolo málo - tak už tretí deň balíme našu firmu do krabíc, kvôli rekonštrukcii...

    A ako sa máte vy? 🙂

    (2 fotky)

    Ahojte dámy, už nám chýbajú adresy len od: @krokodilkajmanka, @madam33, @mirkagr. Od @fem, @fliacik a @geokatka - nám chýbajú vaše telefónne čísla, aby vás mohol kontaktovať kuriér. Keď budeme mať všetko pripravené, môžeme začať s balením, štítkovaním a rozosielaním 🙂

    matus_bazant
    Správa bola zmenená    23. máj 2017    

    @adkaroca, @jabucko, @krokodilkajmanka, @ludka140281, @macka_j, @madam33, @mirkagr, @nito a @zoizoi - prosím napíšte mi do pošty vaše kontaktné údaje (vrátane telefónneho čísla), aby sme mohli začať s balením výhier 🙂 Ďakujem. Koniec hlásenia.

    Milé dievčatá, ženy, dámy! 🙂

    Je nedeľa večer a naše Dni so Zlatým Bažantom Radler sa pomaly chýlia ku koncu... Verím, že dva týždne, ktoré sme spolu prežili boli pre vás nielen zábavné, ale aj poučné a inšpiratívne. Som nesmierne rád, že ste ma po roku opäť medzi seba privítali s otvorenou náručou a že vás naše tohtoročné novinky zaujali. Taktiež sa teším, že ste sa v takom počte zapájali do všemožných aktivít, ktoré sme si pre vás pripravili. Náš videoseriál o cvičení ostane online aj naďalej, takže sa k nemu môžete kedykoľvek vrátiť. Pripravovali sme ho špeciálne pre vás.

    Zajtra doobeda vyhodnotím všetky súťaže - tie kreatívne, aj tie žrebovacie. Všetky informácie postupne zverejníme v rámci fóra aj na blogu. 🙂 Držím všetkým zapojeným palce, aby som mal šťastnú ruku (či myš). 😀 👍 Následne dáme vyskladniť plechovky a začneme baliť a štítkovať. Verím, že do týždňa budeme mať všetko pripravené na odoslanie kuriérom.

    Aj keď sa naša kampaň končí, môj účet bude aj naďalej aktívny, takže ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom našich Radlerov - pokojne mi napíšte súkromnú správu a ja vám rád odpoviem. Taktiež zvyknem občas odpovedať aj na Facebooku Zlatého Bažantu 🙂

    Chcem sa vám poďakovať za vašu pozitívnu energiu, nekonečnú kreativitu, za vaše inšpiratívne nápady, za vaše všetečné otázky! Bolo mi s vami naozaj W0,0W! 🙂 Verím, že rovnako W0,0W bolo aj vám so Zlatým Bažantom a našimi Radlermi. 🙂

    Všetkým z vás patrí jedno obrovské ĎAKUJEM! 😀

    Ideme do finále! Nech sa páči, dámy - posledný diel nášho mini-seriálu "Cvičte a pite s ľahosťou", v ktorom vám Michael Achberger ukáže ďalšie cviky s fitloptou... Rovnako sa ku koncu približuje aj naša dvojtýždňová kampaň so Zlatým Bažantom Radler... :(

    matus_bazant
    19. máj 2017    Čítané 818x

    Ako začať s behom?

    (tento článok vznikol v spolupráci s časopisom Running a Zlatým Bažantom Radler).

    Začínaš? Tak máš na výber. Na všetko môžeš prísť sám, alebo si môžeš nechať poradiť. Druhá možnosť je dobrá voľba. Ver tomu. Raz poďakuješ, že sme ti poradili. Vieme o tom svoje. Prešli sme si tým rovnako ako ty.

    O behu sa hovorí, že to je nenáročný šport. Dá sa s tým súhlasiť. Netreba k nemu žiadnu drahú výstroj, drahý pretekársky športiak či golfové palice. Tým však definícia jeho nenáročnosti končí. Pretože beh je šport, ktorý je náročný. Len na niečo iné, ako sú prostriedky na jeho výkon. Je náročný na hlavu, ktorá šéfuje telu. Inak sa z teba, aj keď vybehneš v najlepších bežeckých teniskách, nikdy nestane bežec. Navždy budeš vyzerať len ako keby si utekal na mestskú. Každých pár metrov budeš klesať do kolien, chytať sa pľúc a snažiť sa lapiť dych. A vtedy, keď zostaneš stáť na prvých kilometroch, budeš sa hanbiť sám pred sebou a budeš si vyčítať, že si sa s nikým neporadil.  Tak nebuď frajer a uvedom si, že beh nie je len vecou nôh ale predovšetkým rozumu. Alebo nazvime to teoretickej prípravy. A kým vybehneš v nových teniskách, musíš sa naň pripraviť. Trebárs aj týmto článkom. Máme v ňom pre teba zopár rád, ktoré by si si mal zobrať k srdcu, ak raz chceš byť naozajstným bežcom.

    Rada č.1: Obuv

    Potrebuješ sa cítiť komfortne. Nesmie ťa rušiť pichanie v kĺboch ani bolesť chrbtice preto, lebo máš nevhodne vybranú obuv a zlý došľap.  Takže ak ťa pri behu niečo bolí, nechaj si vyšetriť došľap nohy a poradiť správne tenisky.

    Rada č.2: Dych

    Pri behu nedýchaj plytko, ale zhlboka. Skús si rozložiť nádych a výdych na tri kroky, neskôr aj na štyri alebo päť, podľa toho, ako na tom budeš s kondičkou. Práve dychový deficit spôsobuje nutkavý pocit na zvracanie, čo ťa môže tak znechutiť, že s behaním skončíš skôr, ako si začal. Takže urobíš tri kroky a nadýchneš sa, tri kroky a vydýchneš.

    Rada č.3: Výklus

    Aj keď si nadšenec a tešíš sa z toho, že začínaš, nevybehni hneď na maximum. Začni len jemným výklusom. Nevybiehaj vo veľkom tempe a ani rýchlo. Zbytočne sa zadýchaš, pretože tvoje telo na to nie je uspôsobené. Neskôr, keď sa rozbeháš, môžeš pridať v tempe.

    Rada č.4: Vzdialenosť

    Ľudia si myslia, že trasa dlhá napríklad 3 km je nič. Pre začiatočníkov je to ale dosť. Preto sa netreba trápiť ani sa nútiť do toho, že to celé musíš odbehnúť. Keď nevládzeš, odkráčaj to. A keď opäť začneš vládať, môžeš zase kus odbehnúť.

    Rada č.5: Posilka

    Ak chceš behať, posilňuj. Aspoň pár razy do týždňa si choď urobiť pár drepov a výpadov. Posilňuj aspoň kolená a sedacie svaly. Má to vplyv na to, ako sa ti behá. A najmä je to prevencia proti prípadným zraneniam.

    Rada č. 6: Strečing

    Je dôležite pred behom telo rozohriať dynamickým strečingom. Niektorí frajeri sú radi, že vôbec stihli odbehnúť, čo chceli a na strečing kašlú. To ty nerob. Strečing je to alfa omega tvojho behu. Rovnako sa ponaťahuj aj po behu. Tvoje svaly potrebujú zregenerovať.

    Rada č.7: Pitný režim

    Čuduj sa svete, práve ten môže byť skrytým spúšťačom bolestí kolien. Keď je telo dehydrované, odráža sa to na ňom. Nezabudni, že nie je dôležité, koľko toho vypiješ v deň behu, ale aj to, koľko toho vypiješ deň pred tým.

    Rada č.8: Strava

    Strava ovplyvňuje celkový výkon a aj to, ako sa cítiš. Pokojne sa ti môže stať, že pri behu začneš pociťovať silnú únavu a budeš sa tomu čudovať. Pretože si rovnako náročnú trasu, alebo dokonca ešte náročnejšiu, nedávno dal bez zaváhania. Do pocitu únavy vstupuje viacero faktorov. Strava je jedným z nich.

    Rada č. 9: Spánok

    Spánok je najlepšia regenerácia, ktorú máš k dispozícii. Mnoho ľudí chodí neskoro spať a skoro vstávajú a ich telo je v neustálej hektike a unavené. Ty to tak nerob. Ty chceš vládať. Preto spi. 

    Rada č. 10: Terén

    Ak máš možnosť, vyber si na behanie les či pole, ale nie asfalt. Pre telo je oveľa lepšie, ak nemá tvrdý dopad. Ak nemáš inú možnosť, ako bežať po tvrdom povrchu, o to viac dbaj na správnu obuv.

    Základný manuál stravovania a pitia bežca

    PRED BEHOM

    Telo by si nemal minimálne dve hodiny pred behom zaťažovať jedlom. Nech sa netrápi s trávením. Tesne pred behom si môžeš dať niečo, čo ti dodá energiu, napríklad banán. Na kratšiu trať nepotrebuješ ani ten. Najmä, ak máš dobre rozložené jedlo od rána. Iné je, keď ideš na dlhšiu trať s dĺžkou 10 až 12 km. Vtedy si daj napríklad iontový nápoj, alebo na obed celozrnné cestoviny. Nech máš energiu.  Pri pití je dôležité, aby si pil aj pred behom aj deň pred tým.  Nesmieš byť dehydrovaný.

    POČAS BEHU

    Na dlhých trasách je dobré dopĺňať tekutiny. Najlepšie  vodou. Vezmeš si so sebou pollitrovku a postupne popíjaš. Pri väčších vzdialenostiach potrebuješ dopĺňať aj rýchle cukry. Niektorí so sebou nosia energetické tyčinky alebo gély. To je koncentrovaná glukóza na rýchle dodanie energie. Ja si so sebou nosievam vodu alebo radler s nulovým obsahom alkoholu. Tie od značky Zlatý Bažant neobsahujú umelé sladidlá, sú to v podstate nealko pivá kombinované so stopercentnou ovocnou šťavou, čo mi bohovsky chutí a navyše s tým nie je nijaký problém. Je omnoho jednoduchšie piť počas behu radler, ako si do úst vytláčať gél z tuby alebo chrumkať tyčinku. Pri géloch si poriadne prečítaj príbalovú informáciu o zložení. Nie všetky sú na prírodnej báze. Teraz je na trhu novinka Zlatý Bažant Radler 0.0% Light, ktorý má o 30 % menej cukru. Pri zachovaní chuti je to pre mňa jednoznačná voľba na rýchle dodanie energie.

    PO BEHU

    Po dlhých behoch je dobré prijať nejaký sacharid, ktorý ti okamžite doplní energiu. Môžeš sa  načiahnuť po jednoduchých cukroch. Hroznový cukor, jablko, alebo malý chlieb s niečím je pre telo rýchly reštart. Ja opäť uprednostňujem radler. Bezprostredne po behu mám tak stiahnutý žalúdok, že mám problém jesť. Oveľa viac mi vyhovuje piť.  Preto je radler pre mňa ideálny. Je to rýchla energia, ktorú telo potrebuje. Navyše nový Zlatý Bažant Radler, čo som už spomínal, má perfektnú osviežujúcu citrónovú príchuť, a je menej sladký. Má až o 30 percent cukru. Preto ja pijem po behu ten. Potom nechaj telo asi pol hodiny v kľude. A keď si oddýchne, daj si napríklad šalát so syrom, vajíčkom, mäsom, rybami. Zvoľ si jedlo, ktoré obsahuje vysoké dávky bielkovín.

    A teraz, keď máme za sebou prvú hodinu bežeckej teórie, môžeš obuť tenisky a pomaly vybehnúť z domu. Ako som ti povedal, pekne pomaly, každý tretí krok nádych a výdych a fľaša naplnená Zlatým Bažantom Radler 0.0% Light do ruky.

    matus_bazant
    Správa bola zmenená    19. máj 2017    

    Predposledný dieľ nášho fitness seriálu - Cvičte a pite s ľahkosťou (a s Michaelom Achbergerom). Možno vás naše cviky inšpirujú aj k zapojeniu sa do súťaže o pekný bicykel z Hurbanova a nádielku radlerov na celé leto: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-bazant-radler/velka-lajtova-sutaz-o-svihacky-bicykel-nadielku-radlerov-a-dalsie-darceky-z-hurbanova/

    matus_bazant
    Správa bola zmenená    18. máj 2017    

    Malá zaujímavosť - predstavte si, že kebyže všetky plechovky Radleru Zlatý Bažant predané v roku 2016 naskladáte vedľa seba, tak by ste vytvorili plechovkovú reťaz, ktorá by siahala z Hurbanova až do španielskej Barcelony. 😎 To je ale diaľka! 🙂 Tipnite si, do koľkých olympijských 50-metrových bazénov by sme všetok ten Radler (objemovo) "napratali". Pre dámu s najpresnejším tipom máme opäť pripravený osviežujúci balíček 🍺

    Minulý týždeň sme otvorili vo fóre tému "Všetko čo ste chceli vedieť o pive a radleroch (a báli ste sa opýtať)". Spolu s @nikola_bazant tu budeme už len do nedele - ak teda máte nezodpovedané otázky o našich produktoch alebo o pive vo všeobecnosti, tak sem s nimi: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-bazant-radler/pivne-myty-alebo-vsetko-co-ste-chceli-vediet-o-pive-a-radleroch-ale-bali-ste-sa-opytat/

    Dámy, máte nejaký rituál, ktorý sa viaže k vášmu obľúbenému nápoju? Nemusí to byť nutne pivo alebo radler - ale určite sa neurazím ak spomeniete aj tie... 😀 Najzaujímavejšie drobné rituály odmeníme radlermi 🍺 a srdiečkami. ❤