icon

Má význam kúpiť letný poťah na autosedačku?

tilly
29. mar 2011

je to k niecomu? vyuzije sa to? uvazujem nad tym, lebo sa to lahko zvlecie a operie, ale to aj normalny potah... ale ci sa mi v tom deti budu menej potit???

jasminet
29. mar 2011

ja lutujem ze som si do vajicka nekupila letny potah. mala bola sustavne upotena, od vlasov po paty, sedacka perfektna, ale v lete by som ju najradsej vyrazila prec... davala som pod nu plienky bavlnene, to sa zas rolovalo, ale trocha pomohlo. pri druhom uz budem mudrejsia a kupim 😉
teraz hladam do velkej sedacky a do golfoveho kocika...

vlasa
29. mar 2011

my sme to mali a boli to zbytocne vyhodene peniaze,mala sa potila sialene,ale to preto,lebo mame auto bez klimy ☹ a ten potah nezabrani poteniu,ani nechrani sedacku.staci mat klimu pustenu jemne a potah nepotrebujes 😉

berus222
29. mar 2011

mna teda nikdy nic podobne nenapadlo kupit. mozno som pozadu, ale v lete, ked je teplo, je podla mna kazda dalsia vrstva zbytocna. mozno len v tom vidim vyhodu, ze nemusis prat potah z celej sedacky, ale len ten pridavny.

dadis
29. mar 2011

my nemame, ale kamaratka velmi odporuca, tak skusime kupit...podla mna sa potit menej nebudu, ale je to prijemnejsie na telo (je to frote) a ovela jednoduchsie sa to da vyzliect nez potah (aj ona aj ja mame maxi cosi, ten original potah nie je az taky problem vyzliect, ale toto vraj ide len sup-sup)...nie je pravda, ze to je vrstva naviac pre dieta, pretoze tu vrstvu nema na sebe a sedacku urcite chrani (aj co sa tyka skvrn, ale najma vytahaniu farby potahu zo slniecka)..jedina dost velka nevyhoda je cena 😝 ...za kus latky dat 20€ az 40€ je dost..

brnka
30. mar 2011

tiez som uvazovala nad jeho kupou, v obchode mali na Romerku len jeden jediny aj ten v takej osuchtanej krabicke, sama predavacka uznala, ze je tam uz asi dost dlho, takze moc sa to asi nepredava a dalsia vec, co ma odradila je cena - stal tusim okolo 33 eur 😝

Inak, mne sa syn poti v sedacke hlavnevzadu na hlave - takze neviem, ci by ten potah pomohol aj v priestore na opierke hlavy .....