icon

Vajíčko pre veľké nesediace 6 mesačné dieťa

26. okt 2021

Aké vajíčko mi poradíte pre veľké (rozumej tučné) 😃 nesediace, 6 mesačné dieťa. Má 10kg a je aj dosť dlhý ale teda hlavne široký. Vajíčko ktoré mám z 3kombinace mu začína byť už malé.

andrea_prestastna
26. okt 2021

Kup polohovatelnu autesedacku od 9kg predsa uz naco ho cpes do vajca

autor
26. okt 2021

@andrea_prestastna mám po staršom ale nemôže tam byť, je tam v úplne neprirodzenej polohe, tým že ešte nesedí plus je tučný. Starší tak v nej bol od 10kg ale ten už sam sedel.

yanni
26. okt 2021

Kolko cm ma? Z trojkombinacii su vajcia casto male. Kup reboarder (protismernu). Musis ale vyskusat. To nie je len o kilogramoch. Musi mat aj dostatok cm. V ziadnom pripade nekupuj pseudo reboarder anebo sedačku v smere jazdy.

andrea_prestastna
26. okt 2021

Tak musis hladat :( ja som kupila polohovatelnu ze lezal tiez bol jak prasatko peppa 😊😊😊

amonet
26. okt 2021

klipan dinofix je najvacsie vajce, a ano kym nesedi vajicko je najlepsia volba

janickacrazy
26. okt 2021

No kúp polohovatelnu od 9 do 18 kg, tam ho dáš v pohode do pololahu, nemusí sedieť. Môj sedel až od 13 mesiacov, tak dlho určite vo vajci nemohol byť.

dominika_sk
26. okt 2021

Pozri na fb skupinu deti v aute tam sa to rieši vela. A ano maš pravdu, ma to byť vajce kym nesedi, nedaj sa tu odradiť.

evaachesa
26. okt 2021

Tiež odporúčam skupinu na FB Deti v aute a myslím že aj tam rovno poradia Klippan Dinofix, najväčšie vajíčko na trhu.

jolana2804
26. okt 2021

Do autosedaček 0-18 nepatří nesedící dítě! Kup velký vajíčko - Klippan Dinofix, Nuna Pipa Next nebo Cybex aton M

ivangeline
26. okt 2021

Ked mu trcia nohy vo vajci,nie je velky...iba keby mu trcala hlava...

autor
26. okt 2021

@yanni neviem koľko má teraz cm, nohy mu trčia, to je OK ale hlavu už má len tak tak. Hej, mám vajíčko z trojkombinacie, je také menšie. O sedačke v smere jazdy som ani neuvažovala. Je ešte veľmi malý, musí to byť proti smeru.

breznica
26. okt 2021

Kúp polohovateľnu. Mám 11-rocneho, ktorý nesedí sám (veľa diagnóz) a je nás veľa na svete, čo myslíš, že takéto deti sa vozia celý život vo vajíčku?🤣

nikaluk
26. okt 2021

Skuste mrknut britax dualfi isize. My sme mali rovnaky problem (pol roka a vo vajicku natlaceny a to max tenka mikina) a tu sedacku ma este stale a to ma uz vyse 3 rokov a kedze je az do 105 cm, tak predpokladam ze v nej potiahne este tak aspon do leta (4 roky)
https://www.predeti.sk/britax-romer-autosedacka...

jolana2804
27. okt 2021

@breznica tak to je ale něco jinýho 🙄

jolana2804
27. okt 2021

Fakt kup větší vajíčko. Klippan Dinofix je skvělej a pak se ještě dobře prodá. Půlroční dítě nepatří do pokračovací sedačky. Zničíš mu tím záda, protože tam pasivně sedí

n2211
28. okt 2021

Buď to ten klipan dinofix alebo tuším nejaka sedacka má integrované vajíčko 🙂 nájdeš to aj v tej skupine

janickacrazy
28. okt 2021

@nikaluk hmm, je super, len tá cena

nikaluk
30. okt 2021

@janickacrazy ano viem ta cena. Ale zas u nas bude fungovat 3,5 roka cca predpokladam a bezpecnost na prvom mieste u nas je. Nakolko jazdime najma dlhe trasy s detmi.