icon

21 mesačný odrazu odmieta prsník

katka48
15. mar 2016

dobry den, neviem si rady. este minuly tyzden za mnou syn chodil a kojila som na poziadanie , dost casto , v noci som to radsej ani nepocitala . par dni dozadu odrazu pride za mnou s plienkou ( tak som kojila ) , vytiahnem prsnik a pokruti hlavou, zlezie zo mna a nechce. vobec tomu nerozumiem. nic nove v strave som ani nemala . v poslednej dobe trochu vymysla aj s normalnou stravou , neviem ci to ma suvis. pred spanim mi trva kym psnik chyti, potom saje a zaspi. v noci 2x tahal a asi 3x sa vypytal do postielky a tam som ho musela drzat kym zaspal. cez den za mnou napr. aj dnes prisiel asi 5x, ale vzdy pokruti hlavou a nechce. prsia mam dost naliate , neviem si to poriadne odstriekat , nastastie to vecer este ako tak vytiahne. co sa tyka napojov, vypije iba vodu a aj to nic moc.
inak ma dobru naladu, do ust som sa mu pozerala , vobec tomu nerozumiem .
v com moze byt problem ?
dakujem,

Strana
z6
arwen88
16. mar 2016

@mircalla neviem kto sem.prisiel.nadavat do.krav,necitala.som.vsetko...nadavaju si obe strany,takze su si kvit

arwen88
16. mar 2016

@evittam ja tiez nemam rada extremy a co si pisala o tok.dojceni do 5 rokov a priatelkynych prsiach,tiez.si myslim,ze to je uz.extrem...ja.som kojila do dvoch rokov bez.mesiaca a nam to vyhovovalo..hlavne.po zdravotnej stranke..ked mala nieco chytila a bola dojcena,dostala sa z toho o polovicku casu rychlejsie ako teraz.nedojcena...takze pre nas to.malo vyznam...ale skoncilo sa to a nerutim sa z toho...zakladatelka temy sa pytala na.skusenosti mamiciek,lebo sa ocitla v.nivej situacii a chcela poradit,nebolo treba hodnotit jej postoj k dojceniu ako takemu..to je fakt kazdeho vec

arwen88
16. mar 2016

@evittam no a k tej mamile..ja.som z nej sklamana...ako ich rady mi velmi pomohli rozbehnut dojcenie.po.cisaraku,za.co.som vdacna,lebo v nemocke.ani.od.rodiny som sa pomoci.nedockala...ale nepaci sa mi,ze radia.dojcit.za.kazdych okolnosti,lebo to fakt nie je mozne,hlavne ked mamicka.podstupuje.nejaku liecbu a berie tazke.lieky,fajci a pod...alebo ked.to mamicke uz sposobuje.zdravotne problemy,tiez.to.netreba silit....skoda,ze svoj pristup takto sfanatizovali,to zeny.od.dojcenia.skor odrovna..na zaciatku im to slo fajn

evittam
16. mar 2016

@arwen88 To som nepísala ja, ale jedna fanatická mamička do dojčenia. 😉

Strana
z6