icon

5 dní po šestonedelí pri dojčení som dostala menštruáciu. Je to normálne?

1. máj 2020

Ahojte žienky, prosím Vás, je normálne že som dostala ms 5 dní po šestonedelí pri dojčení? Viem že aj pri dojčení môže žena menštruovať ale tak skoro aby som dostala ms?

saskia_98
1. máj 2020

Ja som dostala 24 dni po porode .. 🤷🏻

bibg
1. máj 2020

Áno je 🙂 ja som po šestonedelí dostala hneď takmer na deň presne. Krvacala som dalších 8 dni 🙂 potom som ms nemala až dokedy som prestala kojiť 🙂

titla
1. máj 2020

Ano, je to normalne. Ja som sice "az" o 3 tyzdne po sestonedeli dostala a to som kojila zhruba kazde 2 hodiny, aj v noci.

gurags
1. máj 2020

Dostala pom popri dojčení 5m po pôrode. Tiež mi to prišlo skoro, ale 6t je fakt skoro, ale asi to je možné.

pininka1
1. máj 2020

Ja som tiež tak mala ale nakoniec to nebola ešte ms, ale nejaké docistovanie. Potom som dostala až 5 mesiacov po, tiež som dojčila.

brrrrrciatko
1. máj 2020

Ja som dostala 3 dni po sestonedeli. Mavala som ho kazdy mesiac a maly bol plne dojceny.

halci
1. máj 2020

Tiez som si myslela, ze som dostala hned po sestonedeli, ale nakoniec to bolo len docistovanie a dostala som menzes az 15 mes po porode.

diaalex
1. máj 2020

3. mesiac po pôrode a to kojím 🙂

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
patka24
1. máj 2020

Ja asi tyzden po sestonedeli a to som dojcila na poziadanie, gynekolog povedal, ze sa stava...

guiseppinka
1. máj 2020

@ahoj0 prepac, ale co tym chces povedat, ze si kojila na poziadanie a otehotnela? Ved kojenie nie je antikoncepcia. A ovulka vzdy predchadza ms.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
lusilla
1. máj 2020

Mam tri deti, MS som dostala vzdy posledny tyzden sestonedelia a odvtedy pravidelne kazdy mesiac, ziadne vynechanie, deti plne dojcene na poziadanie, prve dve dokonca do 5 mesiaca iba dojcene, gynekologicka nado mnou len zalomila ruky ze nemala som chvilu klud, mala 3x9 mesiacov. Takze ano je to normalne, pre mna urcite.