9 dňové bábätko neodgrgáva
Caute mala ma 9 dni neodgrava si je jej zle co mam robit?
@klip0 davam jej umele mlieko.. lebo ja mam malo mlieka .. zle na zvracanie
Pokiaľ vidíš, že jej je zle, pučí sa, je nespokojná, jemne jej masíruj bruško ... alebo si ju zober do náručia a jemne ju potľapkávaj po chrbátiku ... ja som dlho pri dcére používala rektálnu rúrku, tiež neodgrgávala, no "zospodu" to išlo jedna radosť, vždy sa jej uľavilo.
@dzulli1980 ano je jej zle aj sa puci moja mala ma aj zltacku tak neviem ci to ma stoho alebo s nutrilonu
@sabinka147 Moju dcéru napr. z Nutrilonu neskutočne zapekalo, bola nepokojná, plačlivá ... sú to už roky, neviem, či také UM ešte existuje, dávala som Hami spokojné bruško.
Pediater nech navrhne iny typ UM, ked po tomto babetku nie je dobre. Ideálne by bolo zabezpecit materske mlieko od inej mamicky. Skus sa opytat lekarky, ci ti nemoze dat kontakt na mamicky ktore prave dojcia.
@sabinka147 ahoj, môže to byť z UM, ak sa rozhodneš meniť skús HiPP bio combiotic 1...moje tri deti ho mali a nebol žiadny problém....ale pri prvej dlho trvalo kým sme našli to správne, pri ďalších dvoch som už išla na istotu- Hipp...🙂
@sabinka147 Neviem, v akej polohe skusat dat odgrgnut, ja som mojho davala do polohy tigrika a bolo to vacsinou velmi rychle.
@majamat aj my mame reflux od vcera jej davam bebu ar a stale jej neosgrgava
Ja sa tiez niekedy trapim s grgnutim, vtedy dam na brusko
@majamat a tie polohy jej pomohly?
skus s ním viac hopkat, aby si odgrglo, možno len potrebuje viac času a ty bud trpezliva. Každe babatko je ine

@sabinka147 ako jej je zle? Ak je kojena a jediný problém je že negrga tak to nevadí