9-dňové dieťa odmieta dojčenie: Ako pomôcť?
Ahojte malicka ma 9 dní s posledne 2 3 dní mi odmieta prsjiky oba jasne ze musíme dokrmlvat mame silnú zltacku nemôže si dovoliť chudnúť za cenu ze jej nedam fľašku ale nakoľko mamm mlieka habadej viete ki niekto poradiť kde by mohol byť problém? S prisatim si myslím ze nie lebo pred tým mi papala pekne
A netecie ti to mliecko az moc? Niekedy babatku vadi aj to, ze nestiha glgat. Ked tak skus najskor trochu odsat az potom ponuknut malej, ked uz bude tiect menej.
@tatiana234 ak nevládze ťahať môžte prsník stlačiť a bude sa mu papať ľahšie. Ale určite by som zavolala laktacnu poradkynu miesto dokrmovania. Ak dokrmovat tak pomocou cievky na prsníku aby ste nestratili mlieko
@tatiana234 nevladze tahat a tym ze ma flasticku z ktorej jej lahsie tecie tak prsnik nechce... stale prikladaj aby si neodvykla od prsnika uplne a skus mliecko odsavat a davat jej svoje aby si ho nestratila kym vam prejde ta zltacka. Aj laktacna poradkyna by isto pomohla v tejto situacii

@tatiana234 môže to byť tým že má žltačku a nevládze ťahať. Môj syn tiež keď mal žltačku bol spavy a nechcel ťahať. Sestričky mu dávali umelé aby mi ho nemuseli často nosiť lebo bol pod svetlom. Keď mu ustúpila žltačka začal viac piť. Ja som doma fľašu nedávala vôbec, často som prikladala a zo dňa na deň som cítila že sa to zlepšilo. Tak verím že aj u vás sa to zlepší keď ustúpi žltačka.