icon

9-mesačná sa sama odstavila

18. dec 2022

Ahojte maminky , nechcem radu len som smutná .. moja mala od malička mala stále “malo mliečka” prešli sme si kadečím veľké plače veľa hladu .. nejako sa nám to podarilo dať dokopy ale boli to skôr také fázy raz dobre raz zle .. od 6 mesiacov už mala aj prikrm ale mala malo môjho mliečka odmietala mi prsník dokonca aj prikrm jej nechutil ale bola strasne hladná plakala .. tak som jej skúsila zarobiť umelého mliečka stiahla 240 ml 😏 a už bola kludna .. začala sa aj v noci strasne budiť dohanala mliecko . No teraz keď sa mi rozjedla mlieko som stále navysovala ale bola na prsníku len 3 minúty a koniec skúsili sme umelé lebo nemôže byt hladná a vypila zasa cez 200 prso ani za svet neprijala . Tak sme začali pridávať aj umelé mliecko lebo ani nepriberala malo precikanych plienok , zápcha a malo x stolica a teraz po UM krásne procikane plienky dieťa spokojne neplače papa veľa tuhšej stravy pekne kaká .. strasne mi je smutno a do plaču veľa som sa snažila to mliecko mať a teraz už je koniec . :( musela som si zaradiť salviovy čaj strasne ma bolia tie hrcky (moje mliecko nechce ani odsate 😔) ako sa s tým vyrovnať že malička už nechce byt na ciciku 😔 nikdy som si nemyslela že sa ma to tak dotkne , myslela som že bude na ciciku do 2rokov aspoň . Ona je bábätko ktoré sa moc nemohla a toto bolo také najhlavnejšie kedy ma hladkala obijmala 😩

Strana
z2
petamich
18. dec 2022

moj maly sa takto rovnako odstavil v 10 mesiacoch, bez placu, bez abstakov, ze mu chyba prso a ja napr. som sa z toho neskutocne tesila, ze takto bezbolestne su moje prsia zasa moje a dieta bolo stastne a spokojne, ma 1.5 roka a je to uzasny chlapcek a teda nechapem, co je toto za slovensky narodny sport, ze sa niekto stara do mojich prs! to je snad moja vec, ci a dokedy budem dieta kojit 😄 v piatok som bola na firemnej vianocnej party a kolega (chlap) sa ma pytal, ci este kojim, ze jeho zena kojila do xy - akoze 🙈 ale teda ja patrim do skupiny, ktora berie dojcenie ako vyzivovaciu "povinnost", chape vyhody materskeho mlieka, ked uz nic ine, tak je to pohodlne ale extaticke stavy z toho, ze mi dieta visi na prse som teda nezazivala a neplanovala som kojit dlhsie ako do 1 roka, takze nam to vyslo dokonale

stanislavicenka
18. dec 2022

Zial, musis vytesnit nazory inych, a seba upokojit. Predsa samu seba nebudes trestat. Neznamena to, ze by si davala babatku menej lasky.

autor
19. dec 2022

Ďakujem vám .. musím sa vzchopiť a začať sa z toho viac tešiť .. možno budem koniec koncov aj kludnejsia a bude to lepšie ..

terka224
19. dec 2022

U nás takto podobne v 6 mesiacoch. Nikdy prší nejako extra nechcel a keď mal 6 mesiacov odmietal úplne. Tak sme to nechali tak. Tiež som z toho bola najprv smutná ale takto to je lepšie, ako ho trápiť. Tiež som mlieka moc nemala (asi aj slabé) a s umelým bol spokojný

dominika19p
22. dec 2022

moja nebud smutná, nic sa nedeje a dotyky a lásku si prejavite aj iným sposobom 🙂 aj ja som mala od začiatku malo a praveze u nas opačne ja som 9 mesačného zacala cez den odstavovat lebo ma strašne hryzol do bradaviek, uz dostane iba v noci a ked place ze malo urobím UM, dôležité je aby bolo napapane a spokojne a vôbec to nie je tvoje zlyhanie, kazda zena ma inak nadelene 🙂

autor
23. dec 2022

@dominika19p ďakujem ❤️ áno viem už si zvykame na to mala sa trošku zmenila ako nie je na prsníku ale teda v niečom je to aj jednoduchšie . Neskôr nebude robiť scény aj keď mi je tak ľúto niekedy vidím žeby možno aj chcela ale zas rozbiehať to keď viem že bude minútu na ňom a odchod 🙈

Strana
z2