Ako dlho mám užívať Benedikt a Senovku?
Kúpila som si tieto vitamíny ,no neviem ako dlho ich mám užívať. Či počas celého dojčenia alebo len nejaký čas. A ak len nejaký čas ,tak ako postupovať pri vysadení ,či zo dňa na deň ,alebo postupne uberať dávky. A má nejaký vplyv na učinok Ben. a Sen. alkohol ? Ďakujem za rady
k senovke len tolko-z vlastnej skusenosti-postupne si zvysuj davku, nechod hned na 2 kapsule 3x denne, lebo mozete skoncit s hnackami☹ ,nam sa to stalo, mala zacala par dni po zacati hnackovat.
Inac, ucinok sa dostavuje okolo 2-3 dni.po senovke...ja idem skusit ricinus communis 5CH, len neviem ako sa davkuje na podporu lakctacie, lebo sa pouziva ja na zastavenie:-0 podla mna je zbytocne uzivat obe, skus najprv jedno a ked nebude ucinkovat, skus druhe..a podla na sa to ma uzivat len po tu dobu, ked chces zvysenu laktaciu, napr v rastovo spurte alebo proste"nakopnut"produkciu, a ked uz mate vyriesene dojcenie, cize babo sa spravne prisaje a prechadza vsetkymi 3 fazami satia-rychle satie, pomale satie, +to pripominajuce dudlovanie.../-cize vyprazdnuje prsniky efektivne, tak tvoje telo si najlepsie bude regulovat tvorbu...

Ahoj, ja som uzivala len kym sa maly nenaucil poriadne prisat a tahat. Vyslo mi to tak ze po 2 balenia z kazdeho som vybrala. Na zaciatku som brala 3 krat denne 3 kapsule z benedikta a to iste senovka. Tak som brala asi 6-7 dni a potom som davky zmensovala na 3 krat denne po 2 kapsule, potom len dvakrat denne po dve a tak postupne az som vysadila uplne. Hovorim vyslo mi to na 2 balenia z kazdeho. Ja som sa riadila radou laktacnej poradkyne, ktora u mna bola. Do takych 3-4 dni by si mala vidiet rozdiel. A nezlakni sa ked budes "smrdiet" ako senovka lebo to hned pocitis na sebe strasne sa vylucuje potom , ovela viac sa potis a aj to citit a ani sprcha nepomoze alebo len na chvilku 🙂 😀 No a alkohol a vitaminy neviem ale ked ich beries pre tvorbu mlieka na co sa zvyknu v tejto kombinacii brat tak by si ziaden alkohol nemala ked kojis ale to vies hadam 😉