icon

Ako dlho trvá dojčenie vášho dieťaťa?

patulaaa
12. aug 2025

ahojte, ako dlho pije vaše dieťa? Mne sa niekedy zdá ako keby môj 5 mesačný synček pil krátko, vie sa za 6-8 min nadojčiť z oboch prsníkov. Po dojčení je spokojný no ja mám pocit že sa napapal rýchlo a neviem ci dosť.

anavixy
12. aug 2025

Je uplne normalne ze sa napapa tak rychlo. Take dieta uz nepotrebuje pit pol hodinu (a zaroven je ok ak ano, ale vacsinou to uz tak nebyva). Je spokojny, dojceny na poziadanie a prospieva? Tak mu to staci.

denkabemommy
12. aug 2025

@patulaaa ak dostáva na požiadanie, tak 6-8min je úplne normálne 🙂

pribinak
12. aug 2025

Je to úplne normálne že pije tak krátko, už nebude piť 25 minút ako mesačne drobatko

Ak by mu bolo malo tak by kričal a pýtal si.

anonym_8fe95b
12. aug 2025

@patulaaa je to v poriadku, aj môj sa tak rýchlo najedol

patulaaa
autor
13. aug 2025

@patulaaa tak to som rada, lebo keď počujem od známych že ich malé papaju kľudne aj po 30 min tak ma to znepokojilo

nevenka
13. aug 2025
@patulaaa

@patulaaa tak to som rada, lebo keď počujem od známych že ich malé papaju kľudne aj po 30 min tak ma to znepokojilo

@patulaaa ja mam 4 deti a kazde to malo inak, ale pamatam si, ze druhe dieta, to emalo ziadny problem s dojcenim, prisavanim, to sa najedlo za 10 min. ako novorodenec v porodnici. Ostatni sa potrebovali mojkat, cumlat atd..., 2,5 rocna je schopna byt na prse aj hodinu, kebyze ku necham...😅. Tak bud rada, ak sa tak dobre napapa a je spokojny, to je super.

patulaaa
autor
14. aug 2025
@nevenka

@patulaaa ja mam 4 deti a kazde to malo inak, ale pamatam si, ze druhe dieta, to emalo ziadny problem s dojcenim, prisavanim, to sa najedlo za 10 min. ako novorodenec v porodnici. Ostatni sa potrebovali mojkat, cumlat atd..., 2,5 rocna je schopna byt na prse aj hodinu, kebyze ku necham...😅. Tak bud rada, ak sa tak dobre napapa a je spokojny, to je super.

@nevenka ono to možno časom príde a potom už sa bude mojkať dlhšie 😂

fok
26. aug 2025

@patulaaa je to normálne v 5 mesiacoch