Ako dojčia celebrity?
Viem že je to úplne mimo, ale keď vidím tie dokonalé fotky na instagrame niektorych žien s deťmi, nechápem to.. Nizlova jedna a teraz už aj druhá, Cibulková, misska Denkova, atď.. dokonale a nastajlovane fotky s detičkami, ale kojit som ich nevidela, neviete náhodou v rámci bulváru že či vôbec koja/kojili svoje deti? Či sa trápili ako my, bežné ženy s odsavackami, so strajkovanim, so zápalmi a s celou laktacnou agendou? Lebo mi to príde ako my boli úplne bez starosti, akoby mali opatrovateľky a oni si žijú a pracujú ďalej a vyzerajú ako dokonale, cítim sa pri nich ako chudera :(
To je najaka povinnost fotit sa pri kojeni?
@tncka aj s umelymi kozami sa koji, akurat, ze ich po odstaveni nemas po kolena, ale vyzeraju stale dobre
a ja ze aspon na ten novy rok si odpustime prispevky, kde sa snazime vyvolat burlivu diskusiu ake su tie hviezdicky zle a neschopne matky lebo nekoja! ja kojim (tiez nemam nikde vycapenu fotku, asi nie som dostatocne mamila-pozitiv, aby som si fotky prsa capala na socialne siete, kto je na to zvedavy), opatrovatelku nemam a nepridem si ako chudera, tesim sa z toho co mam, zijem dalej, mam zaluby a nepotrebujem sa s nikym porovnavat a niekoho sudit, ci koji alebo nekoji alebo rodil uchom 🤷♀️
a to by tie hviezdicky este len zhejtovali ako sa potrebuju ukazovat pri kojeni
Ty musíš mať velmi veselý život
Nie, nekoja a ani nepracuju a ani neupratuju a nevaria, jedia raw food z jeme aby boli vychudnute. Maju sluzobnictvo a a mozno aj dojky ako kralovne 😅 A maju umele cecky. A tie co nemaju umele cecky, tak nekoja aby im tie ich cecky neodvisli 😁
Chudera si, ak toto riesis, tak ti poviem. A dufam, ze toto nehovoris doma pred chlapom, lebo to je najucinnejsi sposob, ako si ho takto odplasis. A co ti brani dobre vyzerat, ja v mojom okoli nepoznam zenu co sa o seba nestara. Tak sa staraj o seba viac a davaj umele mlieko a ser na kojenie 😆
Prečo by sa mali s kojením trápiť? Pre mňa by bolo trápenie trajdať sa s UM, flaskami, sterilizatorom a pod....
Nechcem aby si si to zle vysvetlila, ale nie každý musí s dojčením bojovať, ja som mala to šťastie a dojčila som bez problémov, bez zápalov, tiež mam par pekných fotiek aj z vonku ako dojčím. Proste som vytiahla prso a hotovo. Ale viem ze nie každá má to stastie že to ide tak jednoducho. Ale tiež musím povedať ako ostatné, instagram neodraza realitu, netušis co sa deje za ich dverami 😊
má to niekto problémy takto na Nový rok...na čo ti to bude, ak to budeš vedieť? Ja síce tieto ženy za celebrity nepovažujem, ani ma nezaujímajú, vlastne okrem Cibuľkovej ani neviem, kto to je a žije sa mi bez toho celkom fajn, ale uvedom si, že každé dieťa je iné a každá žena je iná. Niektoré dieťatko je pokojné, prespí celé noci, keď je hore, pozerá, usmieva sa, mamina má na seba hromadu času. Alebo má po ruke babku, ktorá pomôže a sú deti, pri ktorých si rada, keď si o desiatej konečne vyzlečieš pyžamo a vyčistíš zuby. A najmä predsa sa nikto nebude fotiť v nočnej košeli pokvapkanej materským mliekom, s prsiami obalenými kapustovými listami, lebo zápal, okolo nej bordel a nebude to niekde vešať. Nemám instagram a je mi bez neho super, skús to tiež.
No slovami klasika - tvoju <> sme tiež nevideli a veríme, že ju máš 😂
Či kojili alebo nekojili je čisto ich vec, tak ako každej inej ženy. A mimochodom, aj verejnosti neznáme ženy odchádzajú z pôrodnice s plochými bruchami, tiež to nie je výsadou známych žien.
Ako kadia celebrity? V živote som nevidela na instagram fotku, že by celebrity kadili. Podľa mňa si najimaju na s*atie niekoho iného
@tncka a kojiť je nejaká povinnosť ?? Tiež som nekojila, a to nie som ani známa a ani umelé kozy nemám. Nie každá môže, nie každá chce a je to v úplnom poriadku. Tak ako tebe nikto nepindá do toho čo varíš a ješ (určite by sa ti dalo mnoho nedostatkov vytknúť v tomto smere a nie že nie ☝️) tak ani ty nemáš žiadne právo pindať do toho či niektorá kojí a aké má kozy. Ty si prisahám zaspala v stredoveku…
Nizlove nekoja,boli fotky na IG,kde mali deti fľašku.
A keby aj nekojili tak čo? Materstvo je hádam len o kojeni? Dobrá matka je len tá, ktorá dieťa koji? Každého osobná vec a nič ťa do toho.

Ig je ich praca, zdielaju veci, ktore zaujimaju sledovatelov. Ak ich zaujima hlavne moda a hudba tak mamickovske veci im nebude pchat lebo by sledovatelia odisli. Ak to teba zaujima hladaj take influencerky. Je ich aj v zahranici dosť. Ak mas chut na zmrzlinu nechod do mäsiarne.