icon

Ako efektívne používať Canpol babies Milkshell?

monik84
Dnes o 07:50

Ahojte maminky. Prosím Vás, mám odsávačku Milkshell od Canpol babies a chcem sa spýtať, ako najlepšie odsať čo najviac mliečka, ktoré programy sa mám Vám osvedčili a ako dlho odsávate na tejto odsávačke.
Ja odsávam 20minút a skúšam, rád radom čo sú programy (režim stimulácie prsníkov 5minut, potom prehodím režim odsávania mlieka aj na 10 minút a potom zase na chvílu striedavý režim odsávania mlieka). Snažím sa aj veľa vody piť a pravidelne papať.
Mlieko odsávam preto, lebo sa mi začalo spúšťať až na 4-tý deň keď nás pustili z nemocnice domov. V nemocnici dokrmovali Nutrilon, a odvtedy malinký nechce cecok ale flašku. Skúšam každý deň cecok, ale potiahne 2-3x a začne vrieskať, odsúvať sa tak preto odsávam. Len nakoľko aj veľa spapá, musím dokrmovať UM. Malý má 2 týždne.
Ďakujem za kazdý jeden komentár. ♥️

anonym_c99d4b
Dnes o 08:57

Nie cecok, ale prso, prsnik. Uz nijako, pokazila si to, ze davas UM, je otazka casu kedy mlieko mat nebudes a je uplne jedno ake programy pouzivas.

viestta
Dnes o 10:05
@anonym_c99d4b

Nie cecok, ale prso, prsnik. Uz nijako, pokazila si to, ze davas UM, je otazka casu kedy mlieko mat nebudes a je uplne jedno ake programy pouzivas.

@anonym_c99d4b to mala dieta nechat hladne, kym sa jej nepusti mlieko a dieta neprisaje?