Ako kombinovať dojčenie s umelým mliekom?
Mamičky ako ste riešili keď kojite , ale nedarí sa odsávať a potrebujete niekde ísť ? Napr dr a pod . Dávate vtedy umelé mlieko ? Mlieka mám podľa mňa na jej potrebu dosť , mala pekne priberá , aj má dosť mokrých plienok , ale odsajem tak Max 50 ml a to jej nestačí . Má mesiac a budí sa aj každú hodinu takže sa ani nestíha toľko tvoriť a zas nechcem to moc siliť s odsávanim aby som nemala potom nadbytok . A keď tak ešte aké umelé odporúčate
@anonym_autor
pri 3 dietati som sa cielene rozhodla davat aj um. Mlieka mam dost ale pri dalsich 2 mensich detoch som nevedela neustale len kojit.
Ja davam bebu, momentalne tie šarže ktore su ok, mala je v pohode. Niekedy jej aj tyzden nedam a ma len mm a prikrm a niekedy jej dam aj 3x denne ked potrebujem nieco vybavit. Prve dve som plne kojila.
Ja som s tym absolitne v pohode, a napriklad dnes mam dr a ocinko moze krmit z flase bez problemov. Len ti v dobrom radom - odsavaj nadalej a len dopln chybajuce um. Ono dieta obyvajne viac vytiahne pitim ako odsavacka.
Ja som išla všade s dieťaťom 🫣
A je pravdepodobné, že um nemusí chcieť
Takže najprv vyskúšať či vôbec vypije
Za mňa sunar
@anonym_074511 no neviem si predstaviť ju vláčiť somnou po doktoroch , keď tam začne plakať tak čo ... A navyše naozaj nemienim kojiť niekde na verejnosti 🙈
@anonym_074511 no neviem si predstaviť ju vláčiť somnou po doktoroch , keď tam začne plakať tak čo ... A navyše naozaj nemienim kojiť niekde na verejnosti 🙈
@anonym_autor no ja som musela lebo nechcel um ani za svet, takže preto odporúčam vyskúšať
Tiež ma prekvapilo, že nie vždy to je ,,len tak,, dať um
@anonym_autor no ja som musela lebo nechcel um ani za svet, takže preto odporúčam vyskúšať
Tiež ma prekvapilo, že nie vždy to je ,,len tak,, dať um
@anonym_074511 asi tak. Moje prve dve deti vobec nechceli flasu. Ani cumel.
Dojcit sa da aj mimo domu aj diskretne. Vsetko sa da aj naucit. Ale stojim si za tym-kto chce hlada sposoby. Kto nie dovody. Ak autorka chce dat umele zjavne je uz rozhodnuta. Odporucam konzultovat s detskym dr.
Kazdopadne jedna jedina rada-babo je malicke. A prsnik nema iba od hladu. Ale aj od smadu a mnohych inych potrieb.
To ze daflasu umeleho neznamena ze sa babo nebude dozadovat maminy ❤️
@anonym_074511 asi tak. Moje prve dve deti vobec nechceli flasu. Ani cumel.
Dojcit sa da aj mimo domu aj diskretne. Vsetko sa da aj naucit. Ale stojim si za tym-kto chce hlada sposoby. Kto nie dovody. Ak autorka chce dat umele zjavne je uz rozhodnuta. Odporucam konzultovat s detskym dr.
Kazdopadne jedna jedina rada-babo je malicke. A prsnik nema iba od hladu. Ale aj od smadu a mnohych inych potrieb.
To ze daflasu umeleho neznamena ze sa babo nebude dozadovat maminy ❤️
@maryetta moja v pohode pije aj z fľašky , krmim cez klobúčik takže to nieje taký rozdiel.no a najväčší problém je že na Tom prsníku vie byť aj vyše hodiny takže to si naozaj neviem predstaviť...😏včera som bola tiež na rýchlo u dr ale to mi dala ľubovoľný čas takže som nakojila a išla a bola spokojná s taatinom doma , s ním je kľudná
@maryetta moja v pohode pije aj z fľašky , krmim cez klobúčik takže to nieje taký rozdiel.no a najväčší problém je že na Tom prsníku vie byť aj vyše hodiny takže to si naozaj neviem predstaviť...😏včera som bola tiež na rýchlo u dr ale to mi dala ľubovoľný čas takže som nakojila a išla a bola spokojná s taatinom doma , s ním je kľudná
@anonym_autor hej ,len rozdiel je tá chuť mlieka
Veď vyskusaj a budeš vedieť na čom si
ja som mala kombi krmenie, odsavala som a vecer mala umele. aj ti nejde odsavanie, tak skus este predtym, nez pojdes prec ako ti bude reagovat na umele, ci ho bude chciet alebo nie.
@anonym_autor klobuciky su len na nevyhnutny cas nie na stale dojcenie. Resp sa neodporuca. Mozno aj zato je dlho na prsniku lebo sa tazsie taha. Predsa ak je priamo na prsniku je to ine.
Ale ak chce flasu. Tak ozaj sa iba porad s dr 😉
Tiež sa mi vždy podarilo odsať max 50ml. Odsávala som viac krát do dňa, aby dávka stačila, kým budem preč. Nadbytok za pár krát odsávania isto mať nebudeš. Môj nechcel vôbec umelé a dokonca z neho vracal.
Odsate mlieko dávať do mrazničky, postupne sa tam nazbiera par sáčkov a keď budeš potrebovať, tak sa vyberú. Ja som tiež dávala po 50 ml a 80 ml

Ja som išla všade s dieťaťom 🫣
A je pravdepodobné, že um nemusí chcieť
Takže najprv vyskúšať či vôbec vypije
Za mňa sunar