icon

Ako odísť na 4 hodiny od dojčaťa?

lusinda3
21. jan 2015

Kojim, nedavam ziaden caj. Maly vydrzi cca 2,5 hodiny. Potrebovala by som odist vybavit aspon zakladne veci ako zubar a podobne.
viem, ze sa zdrzim tak 4hodiny. Ako to vyriesit? Dali by ste vynimocne umele mlieko?
odsavat moc nechcem.odsajem malo a potom sa mi zase vela naleju prsia

malinovka333
21. jan 2015

@lusinda3 zobrat zo sebou.ja som chodila vsade s malym.nikdy som nebola prec.

lalinko2010
21. jan 2015

@lusinda3 ahoj, odsaj si mlieko, umelé nedávaj. prečo aj keď máš dosť mlieka? Prešo to chceš takto riešiť?
Prečo si to chceš koplikovať.
Takže odsaj a nie je problém...

inka04
21. jan 2015

...zobrat babatko so sebou, niekto bude vonku kocikovat a ked sa zobudi, tak dostane papat🙂 ja to tak riesim 😉

velkacica
21. jan 2015

pešo, po vlastných 😀

bonaqa2013
21. jan 2015

Jja som syna mala ešte ako študentka, keď mal 3 týždne odišla som do školy. O malého sa starala mama. Ráno som odišla, mame nechala mlieka čo som si odsala, a prišla som až niekedy poobede o 15 hod. ako v škole. Syn bol len kojený 8 mesiacov. A priberal ako malý medveď. takže doporučujem kojiť a odsávať.

ladkyna
21. jan 2015

@inka04 kto bude kocikovat? pochopila som to tak, ze ide sama, ty davas kocikovat cudzim ludom? 😉
@lusinda3 ja by som odsala

inka04
21. jan 2015

@ladkyna nie, kocikuje manzel🙂 s niekym som myslela - babku, dedka, kamosku, manzela a pod. Doma tiez nenecha babatko same...

katussska24
21. jan 2015

* odsat mliecko
* podat umele mlieko
* vziat dieta so sebou za asistencie manzela, kamaratky a pod.
* urobit si medzi "behackami" prestavku na kojenie - resp. vybavit si cast povinnosti, zastavit sa doma, nakojit a pokracovat

🙂 ak podas umele mlieko jednorazovo, nemusi to byt katstrofa, dieta urcite rezije, je tu moznost, ze mu nebude chutit, alebo bude odmietat flasku ( moja mala odmietala flasku zo zahadnych dovodov 🙂 idealnejsie by bolo predsa len ostat pri materskom mlieku, aj ked sa Ti nepodari odstriekat dostatocne mnozstvo. Osobne si myslim, ze ak dieta bude malu chvilku hladne, nic hrozne sa nestane -nemyslim tym nechat babatko hladovat hodiny. Ja som odchody od malej povazovala najskor za adrenalinovy zazitok 😀 neskor som pochopila, ze ak meskam 15-30min, nic hrozne sa nestane 😎

meluela
21. jan 2015

@lusinda3 ja som mala v mrazaku nejake zasoby odsateho mlieka na taketo pripady ... ale myslim ze vacinou som bola bud stale spolu s babatkom, alebo ten kto sa o neho staral isiel so mnou a bolo po probleme.

zdena12345
21. jan 2015

@lusinda3 ja chodim s malym. mala som statsie a vzdy sme to nejak prezili. ked knuci nosim v zasobe malicko mlieka vo flaske, stuchnem mu ju do ruk- vie si ju tak trosku pridrzat od 2 mesiacov a aj ked vypije sa s tym hra. dokonca som tak bola aj na chirurgickom stole a domu som si odsoferovala🙂
davam aj umele na teke to cestovanie alebo ked mam malo. inak mne sa po odsavani zacalo vzdy menej robit nez ked som kojila a kojim casto v aute

siska53
21. jan 2015

@lusinda3 ja som bola..lenze moj vedel pit z flase,az vtedy som sla.. Odsala somsi rano,ked to slo najlepsie,pred odchodom este nadojcila,oni mu to dali asi 1,5-2 hod.po mojom odchode a po navrate som ho po hygiene hned nadojcila.

danieli
21. jan 2015

aj ja som maleho vlacila ako maca, tak ci tak ti pri nom niekto musi ostat, tak som to vsetko nalozila do auta a caaaaau, babka s kocikom ja povybavovat, rezim sice naruseny, ale moj nevedel pit z flase a ja by som neodstriekala dost, aby dozil kym pridem 😀

gapre
21. jan 2015

aj ja som malu vsade bravala zo sebou,vzdy sa naslo miesto,kde sa dalo nakojit,a este niekedy ked ma vydeli s malou niekde cakat,tak ma aj brali prednostne,ze s malima detma beru,nie zeby som to nejak zneuzivala ,ale mala som stastie na takych ludi 🙂 ale doprovod som mala vzdy,keby nieco.A na flasu sa dlho nevedela naucit,ani z materskym mlieckom.

matam77
21. jan 2015

ja som prisla z porodnice a o tyzden mi zacala skola - 5 piatkovych poobedi a 5 sobot za semester - odstriekavala som .... prvy semester, dalsi semester uz boli prikrmy. SAmozrejme, ze nemala som sancu na jeden sup odsat jednu celu davku, tak som od nedele do stvrtku zbierala a mrazila - po kojeni, ked bol na to cas a vedela som, ze by mozno este aj mohla potiahnut, ale zaspala (doobeda, zarana) . Ked prisiel den D, tak uz si presne nepamatam ako som to robila, ale asi som to rano dala z mraziaku do chladnicky, nejako zliala do jednej flasticky a nachystala babke, tatinovi a oni to uz dako ohriali - asi v teplej vode (ale teraz uz su kadejake tie ohrievace mlieka)