icon

Ako odstaviť 20 mesačnú dcérku?

monicella
26. apr 2020
alobalka
26. apr 2020

@monicella zatiaľ nepodarilo 😜 23mes

0kristina0
26. apr 2020

Nedat a hotovo

matapo
26. apr 2020

...tiez zatial nepodarilo 2,5 roka....

lindusss2016
26. apr 2020

Tiez skoro 2,5 r a nic...

lucyluv
27. apr 2020

18m, prelepit prsniky leukoplastom, ze mam bobo, mliecko uz nie je, trvalo to cele 4 dni, parkrat som este v noci dala prso, ked mi isli vybuchnut. Uspavala som aj na rukach ak bolo treba. Od vtedy prespi celu noc, jeden z najkrajsich dni mojho zivota :D do vtedy byvala 10x za noc hore nacucnuta.

because
27. apr 2020

Odstavovala som 22 mesacneho a postupne. Najprv odstavila denne kojenie (nedala ked pytal) potom, nocne a nakoniec ranne(najťažšie). Neponúkala vodu, caj ale nasla sposob ako ho upokojit. Aj tbirba mlieka tak postupne klesala takze super.

fatimuska
27. apr 2020

25 mesiacov a nijak

bociandy
27. apr 2020

Denne kojenie sa mi podarilo nejako postupne seknut, ale nocne ani za svet, tak ked mala 25 mesiacov, odisla som na 2 noci prec. Manzel to zvladol celkom v pohode, vraj aj celkom dobre spala obe noci. No a ked som sa vratila domov, uz som nedala. Povedala som ze mliecko nie je. Pytala este 2-3 dni ale potom uz si nespomenula.

pani_holubova
27. apr 2020

Mňa mama kojila do 3 rokov tiež som bola závislá 😀 tak to musela spraviť kus drasticky, strašidelne... natrela si boxom na topánky prsia, že je už mlieko zlé a ja ako som to videla tak už som ani nepytala 😀 som tu, nemám žiadnu traumu, nepamätám si to a smejem sa keď to mama spomína 🙃

malasandrika
27. apr 2020

@monicella odstavovala som v 2 rokoch. Nevymýšľaľa som si hlúposti ako že mlieko už nie, neprelepila som si bradavky ani som neodišla z domu, dcére som povedala, že je podľa mňa je na mlieko už veľká a spánok je dôležitejší (dojčila sa najmä v noci aj 30x). Odvtedy prespí celú noc, pre mňa to bolo vykúpenie. Podstatné je sa rozhodnúť a nedať.

larisalarisa
27. apr 2020

Môj sa odstavil sám . Pred 4. Rokom