icon

Ako odstaviť dieťa na 2 dni od dojčenia a nestratiť mlieko?

miuska88
30. dec 2017

Ahojte baby mám kamarátku ktorá tu nie je registrovaná a má taký problém že je 4 týždne po pôrode a mala s priateľom pohlavný styk no praskla im ochrana. Kamoška si kúpila tabletku PO a v lekárni jej povedali že malého musí odstaviť od dojčenia na 2 dni minimálne. Kamoška má z toho obavy lebo nechce prísť o mliečko. Mali ste niektorá taký problém? Alebo viete poradiť aby neprišla o mliečko?

Strana
z2
katharines
30. dec 2017

@iloveyoumygirl citaj pozorne este raz, ak sa prestanes smiat a tiez si skus nieco nastudovat. To, ze sa o tom nepise, pripadne si to ani nechces precitat, neznamena, ze to nie je pravda. Umysel ma tiez svoju vahu. Novy zivot vznika oplodnenim vajicka spermiou. Vajicko po oplodneni spermiou putuje do maternice cca 4 dni, v ich letaku pisu, ze uhniezdene embryo neovplyvni, ale tieto 4 dni zabudli spomenut, pretoze ak vtedy dojde do maternice, tak citujem "nedovolí vajíčku, uhniezdiť sa" a uhniezduje sa len oplodnene vajicko.

miuska88
autor
31. dec 2017

@bosoriak Ella One sa volá tá tableta. A ďalším jej problémom je že malý jej inak ako na prsníku nezaspí.

miuska88
autor
31. dec 2017

@bosoriak Stačí ak nude odsávať nie? Aby neprišla o mliečko? Lebo vlastne to má akokeby bábätko odsávalo mliečko nie?

marion09
31. dec 2017

@cichlida tak to si potom bud romka alebo nymfomanka

siska53
31. dec 2017

@lavieenrose na 100% ochranu mas len nesulozenie.

lavieenrose
31. dec 2017

@siska53 nebojsa mne je to jasne ale ked nieje vajicko tak nieje ani nehoda ;)

maggiba
31. dec 2017

@miuska88 Vidim, ze uplne chapete podstatu dojcenia. Aj ty, aj kamoska.
Ale ak si chce za tie 2 dni nedojcenia a davania UM z flase zarobit na problemy, smelo do toho 😉
Skor si myslim, ze osedivie z nenajedeneho a nevyspateho, uplakaneho dietata.
Tu tabletku by som zvazila. Resp riadila sa pribalovym letakom.

miky132
31. dec 2017

@miuska88 pozri sa v letáku to musi byt lebo sa nerobia testy ale vidis v druhom to zase nie je..mozes veriť tomu alebo tomu pre 4 týždňové dieta je velmi dôležité dojcenie a ďalšia vec je ze tym ze dojci ma aj veľkú ochranu ze ozaj nemohla otehotnieť..v 6 nedelí sa zena čistí a maternica vracia na svoje miesto a výlučným dojcenim sa stáva ze cyklus nenabehne ani po 6 nedelí takze ja by som sa vobec nebála ale hovorim ak je rozhodnutá užiť tabletku normalne moze pokračovať v dojceni

myjusiatko
31. dec 2017

@miky132 suhlasim so vsetkym, co si napisala.

miuska88
autor
31. dec 2017

@miky132 Takže naozaj sa nemusí ničoho báť? Ona tú tabletu užila Ella One má naozaj dojčiť ďalej?

miky132
31. dec 2017

@miuska88 ano ma dojcit dalej

katharines
31. dec 2017

@miky132 hormony do mlieka prechadzaju aj z HAK a nieto este z tejto hormonalnej bomby. Ma synceka tak uvidi o par rokov v pripade, ze ho bude dojcit.

cichlida
31. dec 2017

@marion09 Ani jedno ani druhe 😀 ale inak v pohode...ja som pisala o jednom porode pri druhom som sa musela davat dokopy 4 tyzdne, tam to neslo 🙂 ale tak kazda sme ina

miuska88
autor
1. jan 2018

Ona nakoniec telefonovala na gynekológiu kde rodila a rozprávala priamo s pani doktorkou a tá povedala že môže dojčiť.

myjusiatko
1. jan 2018

@miuska88 aspon niekde maju rozum.

Strana
z2