Ako prejsť na kojenie predčasniatok zvyknutých na fľašku?
Mam dvojicky narodene skor,uz maju 3mes BiO 1,5.Odsavam sa a davam im moje mlieko+dokrmujem UM.Ako prejst na kojenie?
@ktochytavzite skúste vypiť 2 fľaše vinei denne, mne to pomáha(ja konkrétne 2 fľaše 1,5l vinei nepijem denne lebo až tak veľa mlieka nepotrebujem) , alebo hroznový mušt, ja beriem pravidelne aj Benedikt lekársky a senovku Grécku v kapsulach...
@sellycka13 pijem matysaka,ale nie zas flasu denne;)Este vyskusam trioherbst tbl a tu vineu asi tiez skusim,ked dopihem matysaka
@ktochytavzite želám všetko dobré 🙂👍🍀
@ktochytavzite skus kupit nuck flasku cez net s takym sirokym cumlikom..z toho musi tak silno tahat ako z prisnika a na cumliku su takisto viecerich malych dierok..ja som tiez cez tu flasku dokrmovala ked som mala malo mlieka..a nemala som problem.zobral mi prsia i flasku..dostala som to v nemecku na poradni ako darcek a inu ani som nechcela
@ktochytavzite a kup so rocconus comunis homeopatikum.benedikt lekarsky so senovkou greckou..hnede pivo ale len kvalitnejsie a vineu..ja som az v 3.mes dostala mlieko..

@ktochytavzite jasne chápem, ja som mala mlieka praveze vzdy veľa, pri prvých detoch nadbytok az, a pri dvojkach to bolo potom tak akurát. Inak toto nespanie, je hrozne, ja som tak mala prvu, spala 20 minut a furt revala, na prasky som z nej bola, dvojmo to je na metal ze to davas. A inak je super ze im vobec davas svoje mlieko, netrap sa tym ak to nie je na 100%. Hlavne aby priberali a aj ty aby si bola v akej takej pohode.