icon

Ako prekonať strach z liekov na zástavu laktácie?

9. dec 2024

Ale este viac sa bojim ich nedat a ze sa laktacia spusti. Neviem vbc co mam robit 🙈😢

beata_k
Autor odpoveď zmazal
autor
9. dec 2024

@beata_k vraj je to dost zahul, odpadava sa a podobne

anjelicek26
9. dec 2024

Tak ja som po nich par krat odpadla, nemohla som ich brat... musi byt niekto pri tebe a pri babatku, neber ich, ked si sama doma. Drz sa.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
pribinak
9. dec 2024

Brala ich mojs sestra, kamoska a aj kolegyňa. Nepočula som ani od jednej že by odpadli

autor
9. dec 2024

@anjelicek26 moc dakujem a ako dlho sa to musi uzivat?

autor
9. dec 2024

@beata_k a zabrali rychlo?

autor
9. dec 2024

@pribinak super som rada, verim, ze to snad nebude moj pripad 🙈

majulienockakk
9. dec 2024

Brala som ich po každom pôrode a nič mi nebolo.

autor
9. dec 2024

@majulienockakk ma potesilo

beata_k
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
9. dec 2024

Autorka ja som ich mala brat kvoli silnym zapalom prsnika, ale nemohla som, proste mi bolo strasne zle... nakoniec sme to nejako rozchodili a kojili dalej...

lasona
9. dec 2024

Mne predpísala doktorka, užila som 2 tabletky a na druhy deň už bolo po mlieku. Nic mi nebolo.

marianarem
9. dec 2024

Mne osobne nic nebolo, ani som necitila, ze nieco beriem.

sono2
9. dec 2024

Nič z toho. Ani som nevedela, že som ich brala.
Mala som ich Ale na iné. Na to splnili tiež účel.

27melka
9. dec 2024

Dobry večer kupte si v lekarni homeopatika mne to pomohlo na zastavenie

lucia13022023
9. dec 2024

No mne bolo zle. A veľmi. Neviem nazov liekov, dali mi ich v pôrodnici a hlava sa mi točila neskutočne, nechutilo mi jesť, cítila som sa ako na drogách.. Prišli sme s malým domov, urobili mi výzdobu, a ja s revom kričím na muža, že to čo za bordel nechal v byte, keď vedel ze prídeme domov. Strasme som plakala.. A on ze ved to malo byt prekvapenie, a ja rev, že bordel ma byt prekvapenie? A až potom o pár hodín pozerám, že to sú balony a napíš vitajte doma lásky 🤦‍♀️ z odstupom času mi potom vravel, že ma nespoznaval tie dni aká som bola. Ono určite to boli aj hormóny, ale akonáhle som tie lieky prestala brat, zlepšilo sa to. Plakala som už len 20x do dňa namiesto 10000x🤣 aj jedlo, hlava, moje fungovanie sa zlepšilo keď som ich prestala brat.
Ale, sesternica brala tie isté čo ja, to si pamätám, a vravela, že ani nevie ze ich berie 🤷🏻‍♀️

vilma7
10. dec 2024

Mne ich doktorke predpísala, keď manžel precital pribalovy leták, leteli do koša. Laktacia sa zastavila bezproblémovo aj sama.

simonecka008
10. dec 2024

Mala som tiež predpísané od doktora neviem ci sa nevolali medicriptin (mne povedal ze keď ich beriem nemám šoférovať) po 3tbl. Som skončili bolo mi zle z nich.

martinka13
10. dec 2024

Ja som ich brat nemohla. Bolo mi po nich neskutočne zle. Laktaciu som zastavila do niekoľkých dní len ladovymi obkladmi a obväzovanim prsníkov.

autor
10. dec 2024

@anjelicek26 strasne zle, ako?

autor
10. dec 2024

@lucia13022023 fuha ja uz tiez neviem co teda

anjelicek26
10. dec 2024

Nevoľnosti a pár krát som odpadla.. proste tma pred očami a bolo.. ale nemá takú reakciu kazda, proste maj niekoho pri sebe, keby volaco. Akože obviazať prsia, piť len silný salviovy čaj , odstriekat len do uvoľnenia a máš vybavene do tyzdna aj bez liekov.

autor
10. dec 2024

@anjelicek26 jasne no ja nechcem kokso ani az sa to rozbieha 🙈