icon

Ako riešiť zápal prsníka a odstrániť hrčku?

kitycat
13. nov 2023

Zeny poradte, pred 2t som mala velku hrcu zvrchu prsa a to sa mi podarilo rozmasirovat a vybrat, sle dnes na tom istom mieste a ani za toho Boha mi to nejde...masirujem, hrejem aj prikladam malu a nic! Ledva nejake 2 kvapky... uz mi zacina byt zle a bojim sa, ze to bude len horsie.

So mam robit? Guca ako dve kiwi

Je to uz asi 4x, ale teraz si neviem rady a videla som niekde posibnu diskusiu ale neviem to najst co poradili

majlo1234
13. nov 2023

Mne pomahali octove zabaly, ale nemala som hrce, iba horuci cerveny prsnik(neviem, ci to nie je nieco ine)

lienka_anulienka
13. nov 2023

Keď mala nevysaje neskúšala si poodsavat?

anavixy
13. nov 2023

Daj si v prvom rade hned ibalgin, ked ti zacina uz byt zle (nie paralen). Masirovat jemne, mozes aj vibraciami napr elektrickou kefkou, nahriat pred dojcenim, schladit po dojceni, kapustovy list kludne do podprsenky, odsavat alebo dojcit, uzitocny byva aj podtlakovy kolektor mlieka. Ak sa stav nezlepsi a bude ti zle, treba riesit s gynekologom, moze z toho byt uz nie len upchaty mliekovod, ale zapal, ktory niekedy potrebuje aj atb.

kitycat
autor
13. nov 2023

@majlo1234
@lienka_anulienka
@anavixy
Baby dakujem, nakoniec som volala aj na gyn. pohotovost lebobsa to nehybalo ani tym prikladanim... tak sestricka nariadila stlacat ako v lise a "rozdrtit" tie hrce, takze kym muz kupal ja som "drtila" a pri uspavani sa mi mala dobijala na to prso a pohlo sa to! Potom nan este ukazovala a gestikulovala, ze to tam je nejake ine, a uz spinka a ja tu mam durch mokru latkovu plienku a prazdne prso