Ako si vybrať spoľahlivú handsfree odsávačku?
Dobrý deň, prosím poraďte spoľahlivú, kvalitnú a dlho fungujúcu handsfree odsávačku. Momentálne mliečko len odsavam. Zvažujem buď medela motion inbra alebo momcozy (neviem ktorú). Prípadne s ktorou máte dobré skúsenosti. Ďakujem vopred za každý názor.
@sisiak23 ja mám od canpol babies a som spokojná len vložím do podprsenky a odsavam
@anonym_4e776a a ktorú konkrétne? Lebo ja mám teraz Canpol babies MilkShell double a skladanie čistá katastrofa. A hlavne by som chcela niečo bezhadickove. Nie je nič hlučná? Reálne sa s ňou dá aj niečo porobiť keď odsavate?
@anonym_4e776a a ktorú konkrétne? Lebo ja mám teraz Canpol babies MilkShell double a skladanie čistá katastrofa. A hlavne by som chcela niečo bezhadickove. Nie je nič hlučná? Reálne sa s ňou dá aj niečo porobiť keď odsavate?
@sisiak23 ja som si tieto 2ks kúpila Odoslané z aplikácie Alza: https://www.alza.sk/maxi/canpol-babies-elektric...
A nie nebolia má z nej bradavky a to som ju používala aj vtedy keď má to bolelo počas dojčenia ale z odsavackou to bolo ok. Bola som spokojná a ten program je 20min a vedela som odsat presne dávku čo potrebovalo bábätko takze som nemusela ani na visc krát.

@sisiak23 ja mám od canpol babies a som spokojná len vložím do podprsenky a odsavam