Ako vybrať vhodnú odsávačku mlieka?
Ahojte, chcela by som sa poradit ohladom odsavacky mlieka. 😊 Som prvorodicka a rada by som si kupila odsavacku este pred porodom, aby som ju mala nachystanu a mohla si ju zobrat aj do porodnice. Len vobec neviem, do akej konkretnej ist. Rozmyslam, ze na zaciatok by som nechcela investovat hned do drahsich znaciek ako Medela alebo Philips Avent, kedze este netusim, nakolko ju budem realne vyuzivat. Idealne by som chcela elektricku hands-free odsavacku v cenovom rozmedzi cca 30–50 €, s tym, ze by som si najskor vyskusala, ci mi takyto typ vobec vyhovuje. Ak by som casom zistila, ze ju vyuzivam denne a je to pre mna naozaj potrebna vec, nemam problem investovat aj do kvalitnejsej a drahsej. Len neviem, ci ma zmysel ist do takej investicie hned na zaciatku. Mate niektora skusenost s lacnejsimi hands-free odsavackami? Oplati sa kupit nieco take na zaciatok, alebo by ste radsej odporucili rovno investovat do niecoho kvalitnejsieho? Budem rada aj za konkretne tipy na znacky a modely, s ktorymi ste boli spokojne. 😊
Neviem, kde budeš rodiť ale v niektorých pôrodniciach sú odsávačky k dispozícii. Ja som mala pri druhom pôrode veľkú výkonnú odsávačku Medela na izbe.
Ale ja som si aj tak hneď pri prvom pôrode kúpila klasickú elektrickú Medelu a používala som ju zo začiatku aj pri druhom dieťati.
tiež by som počkala, či ju budeš potrebovať, neoplatí sa kupovať drahú
pred porodom nekupuj. dnes ti objednavka pride za 2 dni, v porodnici ti vedia pozicat a dopredu nemozes vediet ci ti ju bude treba
@anonym_d20835 termin mam pred sviatkami vianocnymi, aj ked bezne chodia obj rychlo z eshopov, neviem si to predstavit vtedy, pripadne medzi sviatkami. A nechcem ostat bez nijakej. Preto do drahsej teraz asi nie uplne investovat, ale rada by som zakupila min nejaku lacnejsiu. Ak nevyuzijem, posuniem dalej. Do porodnice by som si chcela vziat aj svoju.
@anonym_d20835 termin mam pred sviatkami vianocnymi, aj ked bezne chodia obj rychlo z eshopov, neviem si to predstavit vtedy, pripadne medzi sviatkami. A nechcem ostat bez nijakej. Preto do drahsej teraz asi nie uplne investovat, ale rada by som zakupila min nejaku lacnejsiu. Ak nevyuzijem, posuniem dalej. Do porodnice by som si chcela vziat aj svoju.
@anonym_autor pozri si bazare, mozno najdes od niekoho nepouzitu a za zlomok ceny ja som kupila madelu velmi dobru, nerozbalenu za bagatel ak ju chces kupovat dopredu
Ja som prvorodicka, kupila som manualnu Chicco tiez neviem ci a kolko ju budem pouzivat takze len keby nahodou, bola v zlave za necelych 17€ navyse porodnica do ktorej planujem ist odporuca doniest odsavacku alebo oni pozicaju a mne svoja pride lepsia. Elektronicku nechcem v ziadnom pripade.
@anonym_autor
Určite by som išla do elektrickej, s manuálnou sa to nedá ani porovnať. Mne vyhovovala Philips Avent oveľa viac ako Medela, možno by som skúsila pozrieť nejakú bazárovú na začiatok.
@anonym_autor urcite si kup vopred .. ja som prve dieta rodila na sviatky, eshopy nedorucovali a obchody boli zatvorene 3 dni, moj muz odbehol do polska, tam mali inak pootvarane obchody.. inak by mi vybuchli prsia 😀 a tiez som si hovorila ze nebudem kupovat pred porodom
@anonym_autor mne elektrické neodsali, s ručnou to šlo ľahko. Kúpila by som pokojne aj na bazari. U nás v pôrodnici boli také veľké profi elektrické - to bola paráda 😃 Ale doma mi to lepšie išlo ručne.

pred porodom nekupuj. dnes ti objednavka pride za 2 dni, v porodnici ti vedia pozicat a dopredu nemozes vediet ci ti ju bude treba