Ako zvýšiť tvorbu materského mlieka?
Dobrý deň, prosím, vie mi niekto poradiť, dať tip? Mali ste niektorá skúsenosť, že aj napriek všetkým možným opatreniam ste mali stále menej a menej mlieka? Synček má 3 mesiace, a posledný mesiac mám stále menej a menej mlieka 😢. Beriem bylinky 1500mg 3x denne, odvčera som pridala na 2000mg, benedikt, senovku, moringu, pijem čaj na podporu laktácie, zelený jačmeň, hroznovú šťavu, zázvor. Odsávam pravidelne každé 3-4 hodiny, niekedy sa stane, že nestihnem, tak neskôr. Synčeka prikladám často, aj počas spánku, na zaspávanie… som z toho veľmi nešťastná, pri staršom sme skončili na UM, veľmi by som chcela zachránit aspoň teraz dojčenie… 🙏 prosím poraďte čo Vám pomohlo 🙏
Ďakujem ❤️
@maryetta vau, tak to je parada 🙂 tiez stale odsavam malicko, niekedy ledva 10ml… ale vcera sme mali prvy den po dlhej dobe, kedy nebolo treba dokrmovat 🥳👏🥰 stacilo mu mliecko, co som mala v prsnikoch a bol spokojny 🥰 aj laktacna mi vravela, ze to, kolko odsajem nehovori o tom kolko mam mlieka… 🤷♀️
@jankja ano tak. Napr teraz pri poslednej som odsala cca 50-100 ale... ja som v prsnikoch citila ze by som este minimalne dve deti nakojila. Len odsavacka to uz nezvladla 😂
Dieta istotne lepsie vytiahne. O tom som i ja sama presvedcena. Lebo sama som si tym presla. Dolezite je len aby sa babo prisalo-spravne prisalo. Lebo niekedy aj zle prisatie moze robit sarapatu.
Drzim palce nech sa vam v tom dari. Keby nieco kludne pis.

@petronela1985 ❤️