Budenie novorodenca na papanie
Ahojte sme v nemocnici mala potrebuje do seba dostať maximum co mi dajú zo stravy ale je hrozne spava ma zltacku silnú nejaké rady typy ako ju na kŕmenie zobudiť?
@tatiana234 však sa hlavne pýtaj sestier v nemocnici, na to tam sú
Rozbaliť celé dieťa a zmeniť polohu a dať papať. Keď zaspí počas jedenia, tak skrbkat bradicku či líce aby sa dieťa prebralo a pilo
My sme nasmu skrabali patku , tahali usko , steklili nos , rozbalit z perinky, zodvihnut
tiez mal zltacku slabsiu cize musel niekedy som mu proste otvorila usta a strcila prsnik nech pije nakolko sa nedal zobudit, drzim palce
@minesasubu och super aj sa van potom kojenie rozbehlo ci to bolo stále takéto trápenie s nútením?
@tatiana234 u nas bol problem ze malo pil kvoli uzdicke ale to mi povedala az doma laktacna , mlieko som mala hned kedze som si aj dost odsavala v nemocnici a po vazeni ked mal stale rovnako dali sme mu moje mlieko z flase a to som cca robila doma 2 tyzdne na striedacku s kojenim kym sme cakali na termin kvoli uzdicke a kojila som aj cez klobuciky
s ptm to uz islo uplne v pohode volali sme ho maly upir lebo bol vkuse pricucnuty
ta zltacka je taka je deti dost spia cize sa to musi prekonat a ptm je to ok skoda ze je aj malo slnka teraz , ja som ho v nemocnici davala tak aby bolo co najviac svetla na nom ( nie na priame slnko ) to bolo tiez fajn

@tatiana234 môj syn mal tiež zltacku a dosť spal.. radili mi zatahat za nozicku.. alebo odokryt moju hrut a dať si ho naň.. ono ho to trocha “preberie” a začne hľadať cicku .. vyskúšaj 🙂