Časté kojenie
Ahojte maminky, malý má za chvílku týždne a chcem sa spýtať či to nevadí keď ho tak často kojím?? Niekedy chce už aj po hodine, dúfam že sa nenaučí tak často, že sa to upraví keď bude väčší... ďakujem za odpovede
MM je lahko a rychlo stravitelne. My sme sa prve tyzdne kojili snad stale. Ak si pyta po hodine tak mu daj. A nie nezvykne ako bude rast vydrzi aj dlhsie.
nič sa neboj, aj môj maličký bol nonstop na prsníku, niekedy som sa ani neobliekala, načo, šak furt bol nacucnutý 😀 len si vychutnávaj jeho vôňu a blízkosť 🙂 určite sa to upraví.
časom sa to upraví, časom budú väčšie prestávky medzi kojením, treba mu zatiaľ dávať koľko chce a ako často chce
@anicka246 urcite moze, aj my sme tak mali pri malom, ze papal niekedy aj kazdu hodinu, mozem ti ale odporucit sa obratit na laktacnu poradkynu a poradit sa s nou, ci to nemoze byt sposobene napriklad aj tym, ze maly si dokaze potiahnut len predne mliecko a to ho nezasyti tak, ako zadne. takze toto by som si overila.
tak to ten moj pytal uz aj po 15 minutach. Hodinovu prestavku som povazovala uz za dovolenku 😀
@anicka246 Ano samozrejme ze mozes, kedykolvek si babo pyta, tak ho treba prilozit.. Ono nemusi byt len hladne, je to pre nho aj ukludnujuce a bude potom spokojnejsie 🙂
keď som si malú priniesla z pôrodnice domov, nič iné som asi nerobila, kojili sme sa snáď nonstop... ono sa to časom upraví, teraz už papáme len raz denne 😉
tak mám odkojené dve deti - jedno ešte cucá, prvé 3 roky a slečna možno tiež dovtedy, boli dni keď cucali často a niekedy menej - no to som už mala naliate prsia, platí tu dopyt a ponuka. Keď začneš prikrmovať tak to bude menej často, teda možno závisí akého závisláka máš doma, vydržať je to to naj čo môžte spolu vy dvaja prežiť a myslím , že je to najjednoduchšie čo môže byť (samozrejme myslím ak máš to šťastie a kojíš)
My ked sme prisli z porodnice tak maly vydrzal niekedy aj 5hodin a niekedy aj kazdu hodinu, to bolo hlavne ked bolo tak horko a mal aj smäd... Teraz mame tri mesiace a pyta kazde dve hodiny niekedy aj castejsie. Ako si zakrici tak papa 🙂 a to väcsinou pije len 5minut 🙂 MM je dobre stravitelne tak sa moze stat, ze nebudete mat aj niekolko dni velku potrebu 🙂
tiez si myslim ze je to v pohode, uskodit mu to nemoze. Nasa mala je tiez poriadny papkac, obcas som tiez mala pocit, ze nic ine nerobim cely den len kojim, ale postupne sa to zlepsuje. a tiez som obcas rozmyslala, ci jej nedavam prsnik casto, ale ukazala mi 🙂 ze ked nechce papat, tak ju nedonutim 😉 takze sa neboj, ak nebude chciet, da ti to najavo.
Tiez som malu pozorovala a postupne ma uz neprekvapi ze chce znova jest, pretoze viem ze posledne si vytiahla len malo (asi od smadu).

@anicka246 dieta sa ma dojcit na poziadanie a vobec to nie je casto v tak malom veku,casom sa to samo upravi, bud Rada ze sa chce dojcit, polovica mamiciek tu na MK by si to priali a nemozu 😉