icon

Čo pomáha na podporu kojenia u bábätiek?

dia99
Dnes o 18:07

Ženy čo vám pomohlo na podporu kojenia? Malý má 10 dní a na prsnikoch by bol stále a už mam niekedy pocit že som úplne vycucana 😔

mimimoje
Dnes o 18:12

To je uplne normálne, pre bábo kojenie nie je len jedlo a pitie. Neznamená to, že máš málo mlieka. Učebnicové jedenie každé tri hodiny je absolútna blbosť. Aj keď viem, že je to náročné.

anonym_563911
Dnes o 18:17

Nam sa pri prvom nepodarilo cisto kojit. Bol aj na UM, aj kojeny. Pri druhom nam to trvalo 2tyzdne, kym ma roztahal. Potom bol 3,5r kojeny😁🩵 homeo, tuk v strave, koza na kozu, ovoniavanie,.. ale pri prvom to napr nepomohlo, ani laktacna.. um nie je otrava. Napr starsi ma 13r a este nemal kaz(bol kojeny+um).

anonym_563911
Dnes o 18:17

upoKOJIT
uspoKOJIT

andulka220989
Dnes o 18:23

To sa vekom zmení . Ak chceš kojit, tak koj na požiadanie. Bábo ťa potrebuje cítiť. Kojenie je jedlo,pitie, upokojenie, kľud, istota, vôňa mami, bezpečie, prítomnosť, jeho celý život. Prsia nemusia byť ako kameň a mlieko máš. Odsávačka nemusí nič odsat a mlieko máš. A keby náhodou aj nie, že by nepriberalo bábo tak um nie je tragédia.

dia99
autor
Dnes o 18:43

Ja mlieko aj mam len tie bradavky su uz tak rozcucane ze uz mu to asi ani nejde alebo čo. Lebo keď si stlačím tak tečie ale syn sa mi hnevá na prsníku a plače. Samozrejme už som mu dala umelé nebudem ho trápiť. Len ma zaujíma čo pomohlo iným ženám na viac tvorby

ludmilka2407
Dnes o 19:26

Moj syn sa dojcil velmi casto,.aj kazdu hodinu a pol bol na prsniku..tiez som si myslela ze malo mlieka,.dala som aj um...lekarka mi kazala prestat s um,.lebo tym pridem o mlieko...kojila som nakoniec do 2 a pol roka...zo zaciatku som brala senovku, pila rozne caje na podporu laktacie..vzdy nieco ale casom to uz nebolo treba a syn priberal velmi dobre

mimimoje
Dnes o 19:40
@dia99

Ja mlieko aj mam len tie bradavky su uz tak rozcucane ze uz mu to asi ani nejde alebo čo. Lebo keď si stlačím tak tečie ale syn sa mi hnevá na prsníku a plače. Samozrejme už som mu dala umelé nebudem ho trápiť. Len ma zaujíma čo pomohlo iným ženám na viac tvorby

@dia99 kojenie je pre dieťa oveľa namahavejsie ako fľaška. Keď mu dáš fľašku, pôjde to ľahko a kojit sa nebude chcieť. Zbytočne to robíš, dieťa má 10 dní, len ho stále prikladaj, mlieko sa bude tvoriť. Veľa vody, prípadne Vinea, kvalitné jedlo a oddych.