Dá sa znova rozbehnúť dojčenie po 3 mesiacoch?
Ahojte máte niektorá skúsenosti stým že už nekojite 3 mesiace a chceli by ste to znova rozbehnúť dá sa to a ako ?
Da sa to,ale bude to velmi velmi narocne,a budes potrebovat obrovsku podporu a pomoc od partnera..lebo najidealnejsie je zacat tak,ako po porode-bondingom..a to fakt riadne koza na kozu a co najmenej prerusovany..proste nech ten drobec doslova visi na prsnikoch...idealne teda nosit v satke/nosici koza na kozu..nech aj drobec si moze cucnut kedy chce,a nech aj Tebe sa vyplavuju hormony..no a pripravot sa na plac,lebo toho bude veeeela vela..nie od hladu,dokrmovat je idealne cievkou,popri prsniku,ak sa uz prisaje..no taketo vacsie deti uz mozu odmietat cievku,lebo ju viac vnimaju v puse..no a ak sa bude vediet prisat,a este nebude dost mliecka,mozno bude plakat,ze nic netecie..
Da sa,ale fakt treba obrovsku pomoc a podporu od okolia,a kooooooopec trpezlivosti...ak fakt velmi chces kojit,za pokus to stoji..
Este je dolezita aj otazka,ci odsavas mliecko,alebo je babo cisto na UM
@tani777 na UM ja som po mesiaci úplne stratila mliko každý deň ho bolo menej a menej
@daniela20676 určite by sa dalo. Treba ale určite komunikovať s laktacnou. Ja osobne keď som prestala kojiť tak som mala v prsiach mlieko ešte rok. Tiež som nad tým uvažovala ale už to nebol dobrý nápad 😂
@daniela20676 a teraz si sa prebrala ze este chces? Trapit vas oboch? Na co je to dobre? Ked si stratila mlieko tak na to kasli.
@daniela20676 a aky bol dovod,ze si stratila mlieko? Lebo ked po mesiaci ziadne mlieko,tak to bude mega mega tazke...mozno sa to podari,ale neviem,ci sa nebudete vsetci trapit
A to je k čomu dobre? Nemáš mlieko, dieťa je na um. Na tom asi prosperuje. Teraz mu ideš pchať prázdny prsník do úst a trápiť ho hladom? Znova sa pýtam prečo? 3 mesačne dieťa zvyknuté na fľašu sa ti aj tak neprisaje. Akurát z tvojho rozmaru budeš trápiť celú rodinu.
@lucia147852 len tak z nudy keď si zvedavá ja sa niečo iné pýtam tak na čo mi dávaš otázky ja som dala otázku

@daniela20676 bol by to zázrak. Skús napísať tu do skupiny Laktačná poradňa.