Dojčenie pri štúdiu na vysokej škole: Ako na to?
Ahojte, tie čo ste študovali/študujete pri novorodencovi, ako ste riešili dojčenie ? Myslím počas skúšok, odsávali ste alebo dieťatko vydržalo ? Síce prvá dcéra bola na UM od pôrodnice, uvidíme ako to pôjde teraz, a mam takúto dilemu 🙂. Školu mám vzdialenú 3 minúty autom. Chodila by som len na skúšky.
to mas uplne idealne, predsa, nakojis pred odchodom plus odsajes a ohreju
ja som musela hodit aj na prednasky a cvika povinne, bud som odsala a potom aj na wc ku, a malu niekto strazil doma, a dali odsate alebo mi nakojila sestra (tiez mala babo v tom case) alebo mi ho niekto vozil vonku pred skolou do skoly som dochadzala busom s kocikom
to co riesis neni ziaden problem
Cestovala som 40 km do školy. 40 naspäť. Vlakom.
Ráno som malé nakojila, odsala mlieko a odišla do školy.
mama mlieko prihrievala.
keď som prišla o niekoľko hodín domov, zas som nakojila malinké, odsala mlieko - mala som ho veľmi veľa.
Takto sme fungovali celé mesiace.
@anonym_autor ahoj. Najprv ti chcem pogratulovat a popriat vsetko dobre, ze studujes popri babatku. Drzim ti prsty aby si vsetko uspesne zvladla. Tiez som studovala popri dcere na dennom studiu. A skolu som uspesne dokoncila a teraz mam skvelu pracu. A teraz k teme. Ano aj ja som pred odchodom do skoly odsavala a uskladnovala ho tak aby ho mohli pouzit, ked bude mala pocas dňa hladna. A pocas prestavok v skole som musela este chodit na WC a mlieko si odstriekavat aby som nemala mokre tricka. Po prichode domov som riadne kojila.
3minuty a ides iba na skusku. Nakojis odides urobis skusku a vratis sa k dietatu.
V mrazaku rezerva pre istotu.

mala som 2 spolužiačky kym cisto len dojcili buď si odsali alebo mali so sebou dieta + doprovod