Dojčenie s veľkými prsiami
Ahojte , mamky s veľkými prsiami ako dojčite novorodenca popri druhom dietati ked za ním musite behať resp stale davat pozor? Ja o druhom este len uvažujem , no toto je pre mna dost podstatná vec kedze dojčit chcem , a prvého som dojčila neustále mam pocit a museli sme mat špeciálnu polohu, držať prsia aby som maleho nepridusila a podobne..pri nom sa to dalo kedze nic ine som robit nemusela . Šatka/nosič na kojenie u nas nešlo bohužiaľ. Ako sa to da zvldnut? Nejaké tipy? Bavíme sa o prsiach väčších ako hlava novorodenca 😆 ďakujem za prípadné rady 🥰
@anonym_autor ja som dojčila len v ľahu. Inak nám to nešlo. Po dvoch mesiacoch sme presli na systém odsávanie-kŕmenie z fľaše. Mne sa veľmi uľavilo aj skrz druhé dieťatko 🙂
@anonym_autor ja som dojčila len v ľahu. Inak nám to nešlo. Po dvoch mesiacoch sme presli na systém odsávanie-kŕmenie z fľaše. Mne sa veľmi uľavilo aj skrz druhé dieťatko 🙂
@fok ďakujem velmi pekne , presne to mi napadlo že či to bude dlhodobo v pohode ale asi nie..tak velmi by som chcela dojčit celý čas ale viem čím sme si museli prejsť s malym kym si už sam vedel brat prso a tak piť a mne sa to uľahčilo..no pri druhom toto vsetko uz nebude mozne 🥲😃
@anonym_autor ja mam prsia 70/75 D/ E pred kojenim, cize velke. Normalne kojim a mam rozne polohy. Druhe dieta sa hra okolo.
@kiki68 ďakujem pekne 🙂

@anonym_autor ja mam prsia 70/75 D/ E pred kojenim, cize velke. Normalne kojim a mam rozne polohy. Druhe dieta sa hra okolo.