Dojčenie trojdňového bábätka
Ahojte poraďte som zúfalá
Mám 3 dňové babo a za ten svet nevie chytiť prsník do ústočiek je to normalne a upraví sa to
@kacenka2610 tak to teda neviem musím sa nato opytat
@gvenduska klobuciky si nechaj ako poslednu moznost 🙏🙏 popozeraj mamilla.sk. Nestotoznujem sa s uplne vsetkymi vecami ktore tam pisu ale tiez som sa s malou na zaciatku trapila tak som sa tam poobzerala a pomohlo. Treba skusat aka poloha najviac vyhovuje tebe aj babatku. U nas napriklad pomohlo dat jej hlavicku trosku do zaklonu a tak sa prisala. No a potom ked sme prisli z poridnice domov tak sa mi aj mliecko viac spustilo a uz bolo dobre. Chce to cvik a trpezlivost 🙂 kdesi som citala ze dojcenie sa musi naucit nielen babatko ale aj maminka. A je to ozaj pravda 🙂 Vela sa mojkajte koza na kozu, prikladaj si ju, skusajte, verim ze sa to rozbehne. Velmi drzim palce 😊❤️🍀💪💪💪
Jednoznacne treba skontorlovat uzdicku, moja starsia to mala, nevedela sa prisat. 8 mesiacov som jej odsavala mlieko,nasu doktorku to nenapadlo pozriet a ja som o tom vobec netusila :(. Mladsej to strihli hned a bolo dobre 🙂. Ak ma malicka 3 dni, tak ste asi este v porodnici, nie je tam nejaka laktackan poradkyna?
@gvenduska nemáš veľké bradavky?naša si napr.nevedela chytiť bradavku, ale mala malé ústa, bola drobček.....tak najskôr sa odsávalo a dávalo so striekačkou, potom ešte v nemocnici z flaše(tam treba dávať pozor aby cumel bol najmenšia velkosť aby to nešklo veľmi ľahko, doma začala s klobúčikmi, od klobúčikov ju odučila v 4mesiacoch,bola kojená do 2rokov....
@gvenduska Zavolaj si laktacnu nech pride k vam a poradi...alebo chod ty k nej. Najlepsie ked ukazu priamo na tebe a babatku... ovela lepsie ako rady na dialku alebo co si precitas... aj dve laktacne chod pozriet ak sa ti prva nebude pacit.

@gvenduska ty si stlačila cely dvorec a bradavku a tak daj do pusinky