icon

Dojčenie z veľkých pŕs

radanna11
22. máj 2022

Ahojte,chcela by som sa poradiť som druhý raz tehotná ale po ôsmich rokoch.
Syna som dojčila iba tri týždne a potom som to vzdala, tak nejak som si vsugerovala,že mám veľmi veľké prsia (čo teda aj mám) a preto to nejde.
Veľmi ťažko sa mi s tak veľkým naliatym prsnikom manipulovalo ,teraz som však odhodlaná dojčiť a chcela som teda počuť nejaké úspešne prípady dojčenia žien, ktoré tak isto majú veľké prsia.
Dakujem za každú radu a tip

sona96
22. máj 2022

@radanna11 85H a kojila som 17 mesiacov. Ja som rodila v Komárne a tam mi sestričky veľmi pomohli s technikou.

domka222
22. máj 2022

Ja keď som bola v pôrodnici, som závidela babe vedľa mňa. Ona prsia tak akurát a ja o dosť väčšie ako hlava bábätka😂 to som sa vždy smiala, že keby jej spadol na hlavu, tak je po nej 😃 no a čo ti poviem, prvého som dojčila rok a pol

radanna11
autor
22. máj 2022

@sona96 super dakujem to som potrebovala počuť, že je možné kojiť aj s velkými okolo mna sú samé také akurát prsia aj v rodine aj kamošky

radanna11
autor
22. máj 2022

@domka222 presne aj môj prsník bol daleko väčší ako synova hlava :D ale je fajn počuť, že to ide aj s takými som odhodlaná to dať

vreckovka2
22. máj 2022

@radanna11 90G a dojcim uz takmer rok. Prsnik vacsi ako hlavicka 🙂. Jedine co ma mrzi, ze ho neviem nadojcit v polohe kolisky. Jedine v priecnej polohe mi to ide a prsnik mu stale pridrzam. Aj v lahu som sa dlho ucila dojcit. Ale uz to ide 🙂.

cyberk
22. máj 2022

75H a kojila som mesiac :DDD tiez som to vzdala, pytala som sa na to laktacnej a vravela, ze to je normalne u zien s velkymi prsiami, ze malo ktorym sa podari kojit naplno.. takze drzim palce :D

cimage
22. máj 2022

Ja mam prsia tak akurat, ale pri prvom synovi sa mi naliali poriadne, ze som ani syna nevidela ked jedol. Tak som sa muza pytala ci je dobre prisaty 😁. Na stastie syn bol dobry jedak, narastol a mne sa tie prsia zmensili. Drzim palce.

evamea
22. máj 2022

85G a futbalová poloha na dojčenie. To u mňa fungovalo. 🙂

diamond007
22. máj 2022

@radanna11 určite laktačná poradkyňa... Inak poloha sedí, vpravo pozdĺž je bábo a tak kojis, niena tvojich nohách... Ale laktačná veľmi dobre vie poradiť a pomôcť a stojí pár eur. Neoľutoval by si, dodá síl, energiu aj motiváciu a pritom pomôže 🙂

zuzahajdulka
22. máj 2022

Velkymi prsiami najlepsie kojit polohou futbalova lopta.

bororka
22. máj 2022

Ja mám teraz asi F. Dojčím už 7.m. Nepočula som, že s väčšími sa horšie dojčí a tiež som bola odhodlaná spraviť všetko aby to vyšlo.
Až teraz dokážem dojčiť po ležiačky ale stále by ju prsník zabil 😃 Musím ho držať, to je o nervy a už ma aj kĺby bolia na rukách.
Držím ti palce a tiež odporúčam laktacnu. Vďaka jej príprave som vedela, že zvládnem všetko.

evamea
22. máj 2022

A úplne najpohodlnejšie pre mňa bolo, aby som doplnila, sedela som na gauči v tureckom sede, vedľa nôh na oboch stranách som mala vankúše, na tom položený vankúš na kojenie okolo mňa, dieťa vo futbalovej polohe ležalo pri mne, pod prsníkom zrolovana bavlnená plienka, nech je trosku nadvihnuty a bolo to úplne bez problémov, žiadne bolesti rúk, len ja, bábätko, oddych... 🙂

bambulka1105
14. jan 2023

Prosim Vas ako ste riesili dojcenie., pripadne, ked ste boli na navsteve alebo nejakej stretavke, kave, vonku s babatkom? Aku polohu ste pouzili vtedy? Dakujem

dominikamacakova
14. jan 2023

Švagriná má veľkosť G a riešila to s laktačnou. Tri návštevy a super

0_veji_6
7. feb 2024

@bambulka1105 toto riešim aj ja...bud som na kratkej návšteve ( babo nakojim doma a cca 2-3hodky vydrží) alebo si vyziadam miestnost kde mozem byt s babom sama,nejaky vankus a dojcim vo futbalovej polohe 🙂