Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Je nedeľa, 9 hodín večer a v bytovke tu niekto vŕta. Respektíve začal vŕtať. Vysvetlite mi to prosím niekto. Lebo keby naozaj že prerábajú a ostalo im na pol hodiny roboty, tak ako fajn, dokončite si. Ale komu napadlo, začať prvú adventnu nedeľu vŕtať v paneláku o 20:56????

    Baby, cukrárky, poraďte. Mamka má zajtra meniny a chcem jej spraviť tortu, ako veľký veternik. Nemám dnes už veľa času, tak ak dnes porobim niečo a zvyšok ráno, bude už na obed dobrá, alebo sa mám hecnut a spraviť ju celú ešte dnes, aby stihla odstáť a "spojiť sa"?

    Ahojte, poraďte mi prosím, ako poskladať tohto šarkana. Bola tam len táto jedna dlhá tycka a dva úchyty, ale mne sa to nezdá, že by to bolo takto dobre. Nie je tu technickejsia duša, ktorá by mi poradila? P.S. šarkan je z jednoty.

    (2 fotky)

    Ahojte, mám dva kupóny na 20% zľavu do philip.cz, ak by sa niekomu hodilo 😊

    Baby, neviete náhodou, či je prehliadka bojnického zámku komentovana, alebo sa dá ísť aj bez skupiny? Máme extrémne ukecane 1,5rocne dieťa, v nosiči síce obsedi, ale pusa sa mu nezastaví a nechceme nikoho rušiť.

    (4 fotky)

    Príďte o 14.00, sme tu do 20.00. Nesľubujem, že vás dnes aj zoberieme, ale príďte skúsiť..takto sa objednáva žena v deviatom mesiaci na kardiológiu kvôli tachikardii u nej, aj u bábätka. Ale nesťažujem sa, žijeme na Slovensku, som rada, že aspoň niekto bol ochotný ma vyšetriť pred pôrodom. Len neviem, či plakať alebo sa smiať.