icon

Dojčím aj viac ako hodinu, ale bábo je stále hladné

siusen123
29. jan 2023

Kojim niekedy viac ako hodinu a kus zaspi a zase chce a tak furt ...mala ma 2týždne....mam slabe mlieko?

pribinak
29. jan 2023

@siusen123 pije mlieko alebo si len tak cucka? Lebo to je dosť rozdiel
Keď bábätko pije - saje mlieko tak vidíš pohyb jeho bradickou.

Slabé mlieko neexistuje

kluska
29. jan 2023

@siusen123 spravne prisatie mas? ked kojis hodinu, tak asi nie. a co je to kus zaspi? hodina-dva?

patus_2
29. jan 2023

@siusen123 slabé mlieko neexistuje. Dieťa, ktoré má 2 týždne potrebuje cítiť matku. Takže prsník mu neslúži iba na jedenie ale aj na upokojenie. Ak má dieťa dosť pocikanych plienok, tak mlieko máš a všetko je v poriadku (pokiaľ to tak vyhovuje tebe).

anavixy
29. jan 2023

Pricucnute neznamena pijuce. Najdi si na nete ako to vyzera, ked dieta realne pije-prehlta. Tvoje na prsniku hlavne dudluje a spi. Dojcenie ma aj taku funkciu, upokojovat a uspavat, dvojtyzdnove dieta ma na to narok, byt pricapene na mame takmer nonstop.

pokemonkaa
29. jan 2023

takto som sa trapila s dojcenim pri mojom prvom synovi, kojila som hodinu aj viac, mam pocit, ze polrok som nic ine nerobila len kojila 🙂 teraz sa nad tym pousmejem, ale vtedy to bolo vycerpavajuce. Ledva som sa stihla najest, trosku upratat a zas kojit a tak dookola (kojila som tak 5x denne). Odporucali mi prejst na umele mlieko, ale to som nechcela, tak som sa trapila. Syn bol spokojny, pekne priberal, len mne po polroku odisla chrbtica, ale totalne (zavraty). Po polroku, ked som zacala pridavat inu stravu, sa kojenie postupne zlepsovalo. Kojila som vsak len do 1. roka. AJ druheho syna som kojila do roka , ale ten sa napapal vzdy do par minut, az mi to bolo divne, ze tak rychlo.

tanuuulka
29. jan 2023

@siusen123 nepocuvaj mudrosti zien, ktore netusia, co je to boj s dojcenim. Ja som sa pri 2 detoch trapila, robila mozne a nemozne a mlieka dost nebolo. Musela som dokrmovat. Neskor mi zistili ze nemamskoro ziadne mliecne zlazy a nemam z coho dojcit. Takze nie kazda ma dost mlieka, dobre mlieko, nie kazda moze dojcit. A mimochodom, pri oboch detoch som nemala sancu plne dojcit uz po tyzdni. Deti mi hladovali. A vzdy som polroka bojovala o kazdu kvapku 🤷🏼‍♀️

konikkon
29. jan 2023

@siusen123 nekojis viac ako hodinu. Dieťa si len buduje tento zvyk, bez ktorého nebude vedieť zaspať. Nakoj 20 min. max a daj ho spat.
Slabé mlieko neexistuje, ale môže ho byť málo. To by ale dieťa neťahalo, skôr sa jedovalo, že mu nič netečie.

kitycat
29. jan 2023

@pokemonkaa ved kojit 5x denne nie je nic tragicke... Ak kojim kazde 3h tak to je 8x za den a to je v pohode

@siusen123 mne na zaciatku pomohla vaha, overiť si ze nieco aj vyduudlala... Zo zaciatku okolo tych 40ml za kojenie bol. Uspech. Potom sa to zlepsilo. Pomahala som si aj odsavackou na podporu mlieka