Dojčím tretí deň a mám bolesti
Ahojte,kojím 3tí deň,bábätko sa prisalo dobre aj dobre pije len ma bolia z toho bradavky, krémom ich natieram. Viefe mi niečo na toto poradiť? Alebo je to normálne a prejde to keď si prsia zvyknú? Ďakujem 🙂
Ahoj,ja som mala to iste,kym si prsia zvykli, bolest, niekedy az cez bolest som kojila,bolo to hrozne ale trvalo to max tyzden,potom si prsia privykli a uz to bolo bez bolesti. Treba vydrzat. Aj som natierala,aj som mala take chladive vankusiky ale proste treba to vydrzat. Drzim palce.
U mňa bol prvé 2 týždne des. Nič nepomohlo, no po 2 týždňoch utalo a všetko je OK. Takto som to mala pri všetkých 3 deťoch.
@beatrice1111 mna bradavky od porodu boleli mesiac. Medzi tym 3x zapal prsnikov s teplotami 39. Kojila som s placom. Bol aj problem s uzdickami pod perami, ale taktiez bolo treba aby si bradavky zvykli.

Ahoj, ak ta bolia bradavky, možno nieje babatko spravne prisate. Ale myslim, že mne to prešlo a vsetko sa upravilo behom mesiaca 🙂 este môžeš mat na bradavke kvasinky vtedy treba potierať kvapkami s extraktom z jadier grepu, vola sa to Geravit, a olivovym olejom 🙂 mne to pomohlo 🙂