icon

Doktorka mi povedala, že mám prestať dojčiť

8. aug 2023

Ahojte... Este stale som v soku so slzami v ociach...
Endokrinologičkq mi povedala ze mam zle vysledky stitnej zlazy ze mam zvysenu cinnost a mam postuplne prestat kojit nakolko budem musiet brat lieky nejake pirostatika ... Idem este za 2 tyzdne na kontrolny odber ... Bojovala som s kojeneckym strajkom presla som si cez krvave bradavky po kazdodenny plač, boľavé naliate prsia. Konecne sa mi ustalilo mlieko mala je papac a nakoniec sa dozviem ze mam prestat kojit? Som po porode skoro 5mesiacov . Ja som planovala malu kojit aspon 2 roky ked ne viac dokial by to proste šlo 🥺 je mi hrozne fakt... Kojenie som si užívala... Mate niektorá podobnú skúsenosť?
Ďakujem

Strana
z2
zorkahorka
8. aug 2023

Uf, si sa prilis upla na to kojenie... ze dva roky 🤔 babo o nic nepride a bude mat zdravu mamu. Co viac treba?

autor
8. aug 2023

@tulipanicek ďakujem pekne vyskúšam 👍👍👍

autor
8. aug 2023

@zorkahorka neviem to bola moja predstava... Proste zaciatok kojenia bol strasne tazky a som rada ze sa to ustalilo... To bola proste moja predstava

nevenka
9. aug 2023

Ja som kazde kojila do cca 2 rokov, chlapcov som prestala skor, lebo som bola tehotna a neslo mlieko a naprazdno ich to nebavilo, prva dcerka sama povedala, ze si neposi, mala 20 mesiacov.
Nemusi to byt presne 2 roky, ale chapem Ta, ako to mas. Ja by som trvala na presnych vysledkoch, ze chcem vediet. Mozes mi napisat sukromnu spravu, viem o tom viac nez dost. A primar z Lubochne, doktor Vanuga mi povolil dojcenie s 10 mg Thyrozolu denne, naopak Propicyl mi teraz neodporucal, pred 8 rokmi pri prvej dcerke mi dali ten. Neviem. Vtedy som ho nebrala a liecila sa alternativne. Prosim Ta, posli mi, co za mineraly to mas.
Kardiolog odobril Betalok ZOK 25 mg 2x denne, plus Amlopin na tlak. Je to v sulade s dojcenim. O to sa neboj. Naozaj, jedno dieta na Thyrozole ma uz 2,5 roka a nic mu nie je. Ak zistis, napis mi do spravy vysledky, zaujima ma to, lebo stupen 4, to co je za haluz. Nikdy mi nikto nic takeyo nepovedal, len konkretne hodnoty.

nevenka
9. aug 2023

No nechcem Ti kazit iluzie, lekari alternativu v tomto smere neberu vobec do uvahy a vysmeju Ta.
Ja som ale robila takr kusky, ze sa chytali za hlavu a pri prvom ataku mi to veru aj pomohlo. Pri druhom a tretom uz to nepomaha. Ak chces, napisem Ti to radsej sukromne potom.

Strana
z2