icon

Dôvody problémov so spánkom po dojčení a dokrmovaní umelým mliekom

nathaessae
Včera o 22:05

Viete mi poradit mam 3týždnovú dcérku kojim ju z každého prsníka 15 min niekedy aj dlhšie lenže po prsníku mi nevydrží dlho spinkať maximalne hodinku a pol a stale sa mrví počas spánku čo ju stále zobúdza a stava z plačom preto som ju začala dokrmovat UM to mi vydrží spinkať aj 4 hodiny lenže posledný týžden sa mi stále zobúdza aj po tom ako je dokrmená neviete mi poradit čim to može byt že nechce spinkať doktorka mi napisala kvapky na bruško len tam problem určite nieje nemá ho tvrdé aj má pravidelnú stolicu a ja už si neviem rady

anonym_6a0e73
Včera o 22:34

@nathaessae my sme toto mali tiež bola na materskom mlieku aj na UM kvôli žltačke a vypila mi aj 130ml um a vôbec nechcela spat pomohlo že som ju potom dala ešte na prsník a na ním zaspala. Nakoniec sme prišli na to že ona veľa pila a pritom ani nebola hladná len potrebovala prsník aby sa upokojila.

nathaessae
autor
Dnes o 02:05
@anonym_6a0e73

@nathaessae my sme toto mali tiež bola na materskom mlieku aj na UM kvôli žltačke a vypila mi aj 130ml um a vôbec nechcela spat pomohlo že som ju potom dala ešte na prsník a na ním zaspala. Nakoniec sme prišli na to že ona veľa pila a pritom ani nebola hladná len potrebovala prsník aby sa upokojila.

@anonym_6a0e73 my žltačku nemáme ani nemala keď sa naroďila ja jej davam 60ml maximalne a minimalne 30ml ale stale je po prsniku hladna prikladam si ju snat kazdu hodinu a normalne už som zúfalá

domka222
Dnes o 07:08

Kľudne ju môže budiť reflux,kolika.

nathaessae
autor
Dnes o 15:04
@domka222

Kľudne ju môže budiť reflux,kolika.

@domka222 co odporučate