icon

Je bezpečné dojčiť počas tehotenstva?

14. aug 2024

Ahojte žienky🙂 Chcela by som sa spýtať že moja dcéra ma 9 mesiacov a čakáme druhé dieťa som ešte len prvé týždne 🙂 no otázka znie malú kojím. Je to bezpečne a druhé dieťa ? Dostane aj tak všetky vitamíny živiny co treba ?
Lieky brať budem toho som si vedomá aj pri prvom som brala na štítnu plus na krv injekcie ..ďakujem pekne 🙂

kiki68
14. aug 2024

Je to bezpecne, telo si to vie zariadit

ahojka5
14. aug 2024

Jasne, úplne ok.

tani777
14. aug 2024

Je to v pohode,telo dava ziviny najprv plodu,potom zene a az nakoniec do mlieka...vela zenam sa prestane v tehotenstve tvorit mlieko..potom sa v 3tom trimestri zacne zasa kolostrum tvorit 😊

stellarstar
14. aug 2024

Prečo by to nemalo byt bezpečné???

autor
14. aug 2024

@tani777 ďakujem pekne 😊 ajtak začala hrýzť 🤣 už len dufam ze sa budúci rok nezbláznim 🥹😅

veklipo
14. aug 2024

Gratulujem. A dojčí ďalej. Výhoda je, ze pri druhom bábätku budeš mať hneď mlieko.

hablko2
14. aug 2024

Ja som otehotnela, keď mala staršia 5 mesiacov a keď mala cca 9, tak sama začala kojenie odmietať a prešla na UM… Poznám tiež ženy, ktoré kojili staršie aj mladšie dieťa súbežne… Takže uvidíš, ako to bude u teba… Blahoželám k tehotenstvu a veľa zdravia ❤️

autor
14. aug 2024

@hablko2 ďakujem 🙂 ešte taká otázka že ako si to zvládla ? Ja sa toho trochu bojím 🫣 druhé sme plánovali keď mala by už išla do škôlky ale nuž ..aj antika môže zlyhať 🥲

hablko2
14. aug 2024

Ja si to len pochvaľujem 😊 Moji majú už 9 a 10 rokov, ale spomínam na obdobie, keď boli malí veľmi rada. V prvom rade som si zaobstarala súrodenecký kočík… Najnáročnejšie pre mňa bolo obdobie, keď syn začal chodiť, kým sa to bezpečne naučil, prestal padať atď… Dodnes sú super parťáci, asi až kým nabehne puberta 🤣Držím palce

majlo1234
15. aug 2024

@hablko2 no mario raj, to musela byt makacka😄 verim, ze teraz je to parada, ake svoje si si asi uzila, ked boli malicki. Ako rychlo clovek zabudne na to zle😄(ja mam teraz trojmesacnu a teojrocneho a veru si obcas poplacem, od unavy, beznadeje 😂)

Inak som ho ale tiez dojcila, a nepriznala na gynde, pretoze domtorka ma vystrihala, ze nebudem mat dost vyzivy pre babatko v brusku. Proste take starosvetske nazory. Vsetko bolo ok