Kedy nabehne mlieko?
Ajojté 🙂 som po sekcii 3 dni a po mlieku ani chýru ani slychu skusala som prikladat maličkú a nic ani na klobuciky …. Poriesila som si rucnu odssvačku Medela (tak ťaha prdník že umreť treba), skusam na elektronickej na novorodeneckom oddeleni -ale bez samce nic nevytiahne malu prikrmuju… dočkam sa ja mlieka ? :o och som zufala ..len verim veriiiim
Mne poriadne nabehlo az ked som bola doma v klidku (tiez som mala sekciu... Brala som aj senovku a benedikt, pila matysaka, caje na kojenie a vela vody... Ale najviac pomohlo, ked som odisla z porodnice a bola doma v klude a nemusela pocuvat sestricky z novorodeneckeho o prirastkoch a ubytkoch na vahe a pod...
@valeriusk ja som rodila utorok rano sekciou. isli len kvapky a prsia sa mi naliali v piatok poobede ked som si k nej doma lahla na postel. skud ju mat na sebe holu vela ju nosit nufkat a ty spi jedz a pi a ver dokrm len striekackou/cievkou drzim palce. a pripadne si hned zavolaj domov laktacnu
K tomu čo radi @ikonica pridám teplé jedlo, ideálne mäsové vývary. A veľa veľa sa mojkať s bábom, koža na kožu fakt funguje… Zalez si s malou do postele (ak sa ti po sekcii dá), užívaj si ju, obdivuj ju a ono to pôjde 🤗. A ja som pila jablkový džús na litre, možno to bolo len placebo, ale fungoval 😂
Horuca sprcha. Prijemne myslienky. Prisatie! 🙂
Len skúšať dalej, tepla sprcha, vela vela tekutin... Mne sa tiez az doma rozbehlo, niekomu to ide rýchlejšie a niekomu asi pomalsie
@ikonica Mne veľmi pomohli. Pri prvom som mala veľmi ťažký pôrod, nulový bonding, mliečko som nemala ani na 5. deň. Bolo mi do plaču, všetky baby kojili, len ja nie. Tak som poslala muža pre toto a na druhý deň som mala prsia obrovské, tvrdé, mlieko striekalo. Pri druhom som si ich brala už do pôrodnice.
prikladaj a prikladaj a mliečko sa rozbehne a kde nie, tak sa neda s tym robit a holt budeš davat umele.Nebudeš prva ani posledna

@valeriusk veľa veľa piť, pred dojčením poriadne rozmasirovat prsia. Skúšaj skúšaj.