Kojenie a aj fľaša u 7 týždňového bábätka
Ahojte maminky .. Prepacte ak otravujem s otazkou ktora tu uz mozno bola... :/ Mam taky maly problem . Moja malicka ma 7 tyzdnov. Je plne kojena . chcela by som kojit aj nadalej , len niekedy potrebujem ist vselico vybavit a nieje moznost ju kojit. Bojim sa krmit malicku flasou... Pocula som ze ked dietatko vyskusa flasu, moze odmietat prisat sa .. :( to by som ale nechcela pretoze chcem kojit minimalne do pol roka... tak co myslite mozem jej podat flasu v nevyhnutnych pripadoch... ??
dakujem maminky za odpovede .. Velmi by ste mi pomohli... dakujeeeem krany dnik
@luba41 dokrmovat kazala doktorka... uz asi pred mesiacom ,ale potom sa to zlepsilo, no teraz mi znova nic nepribrala.Ja som ju zatial neprikrmovala ani pred mesiacom ani teraz , flasku odmieta uplne a aj to mlieko vypluva... dudlik pouzivame aj ked ten tiez nechcela, no mala problem spinkat bez prsnika a to sa nedalo ju mat kazdu chvilku prisatu...
tak hladam alternativu ,aby som neprestala kojit, uz som to zazila a mala som s toho depky...pozerala som aj suplementor no ten je dost drahy..
ja som tiež dávala aj z fľašky Aventáckej aj z prsníka a teda od narodenia,lebo som mala máličko mliečka,a vydržalo nám to do 8 mesiacov
@novotnajanka ahojky a z flasky si davala umele mliecko alebo svoje odsate? Ja musim tiez prikrmovat, lebo stracam mlieko....nepovedali ti pricinu, preco mas menej mliecka?
@novotnajanka ...no a mozno je problem aj, ze mam ploche bradavky a doteraz som pouzivala klobuciky mmm
@mata.g ja som mala málo mliečka,hneď od narodenia malého,síce mi mliečko pristúpilo rekordne už 4 hod.po pôrode,ale bolo ho málo,prikrmovala som Sunarom 0. Príčinu neviem do teraz, aj bola u nás laktačná porad,hneď ako som prišla z pôrodnice,a aj mi dala prírodné lieky-Benedikta a ešte niečo to už si napamätám,ale nepomohlo.No myslím,že sme o nič neprišli,aj keď sme sa prikrmovali,malý sa mi na prsníku mojkal do 8mesiacov,asi si len dudkal,ale boli sme spolu,dotýkali sme sa...užívali sme si jeden druhého a keď bol hladný napapal sa z fľašky.Mám to naozaj overené-dá sa to aj tak
@mata.g ale isto so skús čo najskôr prebrať s laktačnou,isto je nejaká v okolí,nech príde k vám domov,možno ti pomôže,poradí,za to nič nedáš-možno pár eur, ale UM ťa víde drahšie...držím palce
Ahoj, naozaj je to zbytočná obava. Ja som používala fľašu, ktorá bola veľmi podobná prsníku Adiri a nebol naozaj žiaden problém 🙂 www.adiri.eu

@lauricka moja mala flasku nechce , co by mi nevadilo ,lenze ju mam dokrmovat a tak hladam moznosti...stalo sa mi to aj pri synovi ,no ten flasku chcel, len prsnik uz nie a tak som ho kojila len dva mesiace...do tej doby pil krasne, az na to ze malo priberal...