Kojím a mám bolestivé miesto v prsníku
24. aug 2012
Ahojte mamičky.Prosím Vás ma niekto skúsenosti s bolesťou v prsníku?Kojím 3 týždeň a už 3 deň mám bolestive miesto nad bradavkou pri dotyku niesje tam hrča len to bolí.Poradte čo s tým?Teploto nemám ani stvrdnutý prsník čo to môže byť?
Aj ja mam obcas takyto problem, ja mliecko odstriekam potom si dam na prsnik taku teplu sprchu, nie horucu a co najviac prikladam malu, prejde to po 2-3 dnoch. Ak to neprejde moze ist o zapal, ale vtedy uz zvykne boliet aj cela ruka.
@lorin,tjesulka...dievčatá,skúste si kúpiť kapustnú hlavu,pár listov s valčekom rozomlieť,aby pustili šťavu a priložte si to na bolestivé miesto...malo byto vytiahnuť zápal...zatial to každej maminke pomohlo...držím palce,myslím,že aj mňa to onedlho čaká...

mna napada zapal prsnika- infekcny (ten sa lieci antibiotikami) alebo neinfekcny, ale pri tych by si asi mala mat zvysenu teplotu
okrem toho ma napada upchaty mliekovod- moze sa upchat hustejsim mlieckom alebo sa vytvori mliecny pluzgier http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/02/biela-...
skus tie diagnozy pogooglit
inak mna tiez obcas boli nejake miesto na prsniku-zrejme ked sa nahromadi viac mliecka a este sa mi po prse aj vyvala dieta, doteraz som to nemusela riesit, len som dieta vela prikladala a bolestiveho miesta som sa moc nedotykala, preslo to same
pripadko mozno @strapco by vedela poradit, myslim, ze je laktacna poradkyna