Kyslé materské mlieko
ahojte.vcera som písala, že mám 7 týždnoveho chlapčeka, druhe dieťa.Z toho 6 týždnov som ho neodjčila kvoli užívaniu silných liekov . Vysadili mi už lieky a povedali že ak chcem možem dojčiť. No malý sa vobec nechcel prisať.mlieko sa mi ako tak tvori.až dnes ma trklo ochutnať mlieko a zhrozila som sa lebo chutí ako ocot.bože moj dobrý ako môže mať materské mlieko takúto chuť?cítim sa preto hrozne.myslíte že je možne to dať dokopy?vdaka
@helena220 Materske mlieko je sladke,nemas nahodou kratko po liecbe? Zeby este lieky zmenili zloženie? Dovtedy si si odsavala,aby si mala mlieko? Skus caj na podporu tvorby -Fenikel.rasca,aniz klasický Popradský caj,alebo od Teekanne ci Dm caj na tvorbu.
Akmas zaujem dojcit,skusaj prikladat castejsie 🙂
Treba sa opytat este raz lekarky, lebo lieky sa vyplavuju z tela aj dva tyzdne, mozno je to tym...
Mozno by si si mala este mlieko odsavat a vylievat ho a ked uz bude mat normalnu chut, davat ho malemu.
@helena220 prave som v takej situacii ako ty, ibaze s 20-mesacnym dietatom a po 6dnovej liecbe zapalu praveho prsnika, este vcera som mala nakyslaste tmavozlte mlieko, lieky som prestala brat pred tyzdnom, mala z prsnika este nepila, ani sa jej nepustilo ked som jej prilozila, neviem ci to este rozbeham, ale dnes som si vsimla, ze farba mlieka sa uz upravila a je biele, uz nema ani taku pachut ako malo, tiez som odhodlana prikladat dieta castejsie, ale mne by uz ani tak nevadilo keby sa mala odstavila. u teba je vsak dolezite aby si laktaciu po chorobe rozbehla, v tvojom pripade by som kontaktovala laktacnu poradkynu a odstrekuj mliecko...drzim palce

mám momentálne i menzes