icon

Mám naliaty jeden prsník

engie203
8. aug 2017

Ahoj baby prosim Vas veľmi pekne chcem sa poradiť mam naliate jedno prso a z druheho mi mala vipila ale neviem či všetko odgrgla si a spinka a čakam s tym naliatym prsom či sa zobudka mam čakat alebo si ho mam odsať a čo ak sa zobudi ked ho odsajem flašu sa jej bojim davat aby mi nepodhodila prsia ďakujem za rady

emi16
•
8. aug 2017

Trochu si odsaj, alebo odstriekaj tak 20-30 ml
Zalezi od veku dietatka
Ked sa zobudi daj jej s plneho
A ak jej nebude stacit tak priloz na to druhe
Mlieko sa ti dotcori rychlo, ak sa ti nalievaju prsia

zuzik307
•
8. aug 2017

@engie203 ked sa zobudi, daj jej z druheho=naliateho prsnika...ak ta tlaci, mozes trosku odstrieknut, aby sa tlak uvolnil...odsavat nemusis, iba si tym vyrobis nadprodukciu...

pininka
•
8. aug 2017

Ked si budes odsavat,bude potom este plnsie,to sa ti neskor upravi. Vzdy treba striedat prsia.

juliciz
•
9. aug 2017

Prsia striedaj, nevadí, že nevypila z toho jedného všetko, a ako radia ostatné, trochu si odsaj z plného, aby nebolo tvrdé, niekedy to trvá 2-3 mesiace, kým sa tvorba mlieka ustáli a začne sa najviac tvoriť priebežne, keď kojíš.

rheuska
•
10. aug 2017

Máš internet a dieťa ti spí. Choď na mamila.sk a vyhľadaj si laktačnú poradkyňu. Kontaktuj ju. poradí ti najlepšie a presne podľa tvojich potrieb.
Ako píšu baby odsávanie spôsobí väčšiu tvorbu mlieka. Ručne si masíruj prso aby zmizli hrčky a mlieko vytlač. Aj do umývadla. Iba tak aby sa ti uvolnil tlak. Dieťa nezabudni kŕmiť z oboch. Častejšie prikladaj na ten prázdnejšī. Ten plnší nech ti iba uvoľňuje aby sa predišlo zápalu. ono sa to za pár dní upraví neboj

engie203
autor
•
12. aug 2017

Ahoj dakujem za rady 🙂 s každej som si čosi zobrela a chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s opatrovateľkami ?? Myslim monitorovacie zariadenie a ktory by ste mi poradili 🙂 dakujem

emi16
•
12. aug 2017

Angel care monitor dychu
Skoro 5 rokov vkuse frci
Nedam nan dopustit
Obe baby mi to zachranilo
Starsiu 1 a mladsiu 2x

engie203
autor
•
13. aug 2017

A niečo take že ked zaplače a budem na zahrade alebo dole kedže byvame zatial v 2poschodovom dome ?? Aby som nemusela stale chodit hore dole po schodoch..aby som ju počula plakat

emi16
•
13. aug 2017

My byvame na prvom
A ma overeny dosah 20 metrov
Von
Vyuzivam pri donaskach