Manželka stráca mlieko: Rady na podporu dojčenia
Čo ma žena robiť, aby mala mlieko a mohla dojčiť 7 mesačného syna? Skúšali sme všetko, hroznový nápoje, atď. A bojím sa, že podobne ako dcéra, skončí aj on na 100% na umelom mlieku.
@pr85 vyskusajte veeeela teplych napojov, hoci aj ovocny caj, potom este viac bielkovin v strave celkovo, a mne najviac z bylin pomohla moringa v kapsuliach (benedikt a senovka vobec), zacnite davat prikrmy sytejsie.
Vecer dajte kasu (kludne bezmliecnu instatnu spaldovu, ja som davala tie neochutene z DM), potom pred spanim dopit mliekom. Rano nadojcit a zas ranajky, prikrm za tym. To uz ma ine potreby to babo. Mlieko sa nestrati zo dna na den, nasa najmladsia sa mi 5 dni ako 9 mesacna neprisavala, ani v noci, mala plnu pusu aft, no a po 5 dnoch sa prisala a za 2 dni bolo mlieka zase dost. Dojcila som ju do 3 rokov skoro. Ale uz to nebolo take to dojcenie ako na zaciatku.
@emjee Ale netvorí sa jej mlieko. Mali sme ten istý problém u staršej dcéry a tu kojila len 6 týždňov. Potom umelé z fľašky.
@pr85 ale ako vies, ze sa netvori? Tie prsia sa uz nenalievaju ako na zaciatku, su uplne makke, ja som ani nic neodsala napriklad, horko tazko 20 ml, ked som veeelmi chcela, ale ked sa babo prisalo, tak pilo. Kolko, to neviem,...umele som uz v tom veku nedavala. Len prikrm a xy krat som prikladala k prsniku.
@emjee Ale netvorí sa jej mlieko. Mali sme ten istý problém u staršej dcéry a tu kojila len 6 týždňov. Potom umelé z fľašky.
@pr85 to uz papa prikrmy, mlieko sa straca, lebo sa zacala davat flaska s UM, vzdy namiesto flasky nech da prso, nech taha a ked bude este hladne potom dokrmte popripade UM, cim viac bude prikladat, tym viac sa vytvori, dojcila som 6 rokov dve deti, je to vztah dopyt - ponuka
Kks hocikto iný by sa pýtal ale teba kamemuju a urážajú
Tie baby vážne sa musia doučiť správania a je jedno, že sme na nete
Nič si z toho nerob ani to, že žene nejde mlieko
Nieje to ideálne
Možno by bolo dobré opýtať sa lekára, keď si neviete dat rady
Sem tam sa stane ze aj muzovi prepne z tehotenstva zeny a ty si toho prikladom. Preco sa bojis? Ako to teba zasiahne, ze dieta nebude kojene? Co je zle s umelym mliekom? to nie je jed, ale to vies, nie?
@anonym_abf9b6 umelé mlieko je skrátka fejk. Stojí za to, zabojovať za dojčenie.

Ale ved co riesis, 7 mesiacov dojcenia je krasnych. Uplne iny mindset je tu potrebny, treba ju chvalit, ze to tak dlho dala. Ved pozri statistiky, len polovica deti dostava materske mlieko, ked ma 6 mesiacov.