Môže mať odmietanie prsníka vplyv na dojčenie?
Baby som zúfalá, malý posledné 3 dni má stavy kedy sa od prsníka odpichuje alebo sa napije pozrie namňa usmeje a je ďalej, niekedy nechce ani piť😞 má čochvila 4 mesiace, už si nedokážem ani odsať tak veľa ako kedysi. Myslíte že je to tým že je starší a viac papá? Alebo sa mam bat že strácam mliečko?😞😞 spinká tak ako doteraz, no v byte kde sme teraz rano strašne svieti slnko čiže vstáva o 6 inokedy by spal aj do 8 (predošlý byt bola tma iné okná) neviem už čítam kade čo..
@ancusiik neboj, ak je babo spokojne a pribera....
Moja mala stavy, ze jeden prsnik ano a z druhejo ani za pana. Tak ked pila, tak som si dala na druhy odsavacku, nech o mlieko z toho prsa nepridem. Nech aspon nieco odtecie. Mne cez odsavacku nikdy az taaak vela neslo a pritom si obe deti, aj starsie predtym, vytiahli, kolko potrebovali.
A okolo pol roka sa to u nej zmenilo a zrazu vedela striedat obe a dojcili sa do dvoch rokov normalne z oboch.
Takze neboj.
U nás tiež veľmi svieti slnko ( východná strana) pomáhajú zatemňovanie závesy ..
@ancusiik ono okolo 3.mesiaca byva jednak rastovy spurt a ja sama som pri starsom postrehla, ze v tom case sa mi uz tak nenalievali prsia, akoby zacali tvorit uz len pre potreby babatka, predtym bola nadprodukcia.
A pri mladsom som uz nikdy nemala prsia tak naliate ako pri starsom. Od zaciatku tvorili len pre potreby babatka.

Necitaj nic. Pokracuj ako do teraz. Je normalne ze tvorba mliecka sa uz ustali a nebude to akoredtym. Dieta je vacsie. Viac ho rozptyluje okolie. Obzera sa. Sleduje...
do toho pridu zubky. Bolava pusa....