icon

Môže mať odmietanie prsníka vplyv na dojčenie?

ancusiik
18. mar 2025

Baby som zúfalá, malý posledné 3 dni má stavy kedy sa od prsníka odpichuje alebo sa napije pozrie namňa usmeje a je ďalej, niekedy nechce ani piť😞 má čochvila 4 mesiace, už si nedokážem ani odsať tak veľa ako kedysi. Myslíte že je to tým že je starší a viac papá? Alebo sa mam bat že strácam mliečko?😞😞 spinká tak ako doteraz, no v byte kde sme teraz rano strašne svieti slnko čiže vstáva o 6 inokedy by spal aj do 8 (predošlý byt bola tma iné okná) neviem už čítam kade čo..

maryetta
18. mar 2025

Necitaj nic. Pokracuj ako do teraz. Je normalne ze tvorba mliecka sa uz ustali a nebude to akoredtym. Dieta je vacsie. Viac ho rozptyluje okolie. Obzera sa. Sleduje...
do toho pridu zubky. Bolava pusa....

ancusiik
autor
18. mar 2025

@maryetta cize neznamena to ze stracam mliecko?😞 och si zlata ubezpecila si ma❤️

siska53
18. mar 2025

@ancusiik neboj, ak je babo spokojne a pribera....
Moja mala stavy, ze jeden prsnik ano a z druhejo ani za pana. Tak ked pila, tak som si dala na druhy odsavacku, nech o mlieko z toho prsa nepridem. Nech aspon nieco odtecie. Mne cez odsavacku nikdy az taaak vela neslo a pritom si obe deti, aj starsie predtym, vytiahli, kolko potrebovali.
A okolo pol roka sa to u nej zmenilo a zrazu vedela striedat obe a dojcili sa do dvoch rokov normalne z oboch.
Takze neboj.

ancusiik
autor
18. mar 2025

@siska53 vďaka si zlatá ja som práveže mala vela mlieka odsala som cca 120 ml denne ako premna je to vela, ale teraz tak 20-40-60ml zalezi ako kedy a mavala som predtym plne tvrde prsia ked trebars sme sli von a spinkal teraz vobec iba obcas

andaluzia12
18. mar 2025

U nás tiež veľmi svieti slnko ( východná strana) pomáhajú zatemňovanie závesy ..

siska53
18. mar 2025

@ancusiik ono okolo 3.mesiaca byva jednak rastovy spurt a ja sama som pri starsom postrehla, ze v tom case sa mi uz tak nenalievali prsia, akoby zacali tvorit uz len pre potreby babatka, predtym bola nadprodukcia.
A pri mladsom som uz nikdy nemala prsia tak naliate ako pri starsom. Od zaciatku tvorili len pre potreby babatka.

ancusiik
autor
18. mar 2025

@siska53 och super vďaka za info, ja som tiež zo začiatku mohla predávať doma mám vyše 30 sáčkov zamrazených